- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.881
kızlar ben çıkayım çalışma yapcam hiçte yapasım yok yafff bu nsl bi iştir..millet yabancı yerde klozete oturuyor diye hamile kalıyor bizim bu çektigimize bakın hele pofff
gelirim banyodan sonra uyumassam:)
kızlar ben çıkayım çalışma yapcam hiçte yapasım yok yafff bu nsl bi iştir..millet yabancı yerde klozete oturuyor diye hamile kalıyor bizim bu çektigimize bakın hele pofff
gelirim banyodan sonra uyumassam:)
ayyy kızlar bi yarın olsa hayırlısıylaaa bende adet olmasam hamiş olsammm
ne güzel olurrrr
tabi bekleyen isteyen herkes batı gelince hamiş olduğunu öğrense
İNŞALLAHHHHHH
benimde baştan açıkrenkli lekelerim oldu ama 27 kasımda arttıgı için adet tarihim olarak 27ini saydım bugün 19.günüm doktor norethisteron diye bi ilaç verdi burdaki doktor türkiyedeki doktorum önceden bana duphaston vermişti 3 ay kullandım demiştiki hamile kalırsan bebegin tutunmasını saglar hamile kalmazsanda adetini düzenler 2aydır bitmşti tekrar doktorumu aradım dediki o ilaçtan yine kullanmaya başla burdada o ilaçtan yoktu diye ona benzer ilaç olarak norethisteron verdi doktor bugün ona başladım işte akıntım aynen senin dediğin gibi geldi miktarı öyle aşırı degildi ama geldi bugünde yine var ama testim negatif taa nezamandan beri test yapıyorum sanırım 8.günden beri hep nagatif(
benim ciklusum 26-27-28 bazen 29 degişiyor karma karışıgım uuuf
Kızlar ben 3 4 Aralık ta eşimle tam bir birleşme yaşadım daha sonra henüz bebeğe erken oldugunu düşünerek Norlevo ertesi gün hapı kullandım ancak biraz geç kullandım zamanını geçmişti etki etmedi yani bence. Daha sonra 8 ndeolmam gereken hiç sekmemesi gereken adetim çok şiddetli bir ağrıyla beraber 12 Aralıkta geldi içim rahatlamıştı ama bugün pedimde resmen kanlı et parçası gördüm üzerini biraz silince et olduğu bariz ortadaydı acaba hamile kalıp düşük mü yaptım?? bu kadar erken gelişebilir mi herşey lütfen bana ihtimalleri yazar mısınız inanın şuan çok karmaşık haldeyim gece uyku tutmucak biliyorum:44:
herkeze iyi akşamlar.kızlar kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum.bu hafta sonu ev taşıdıktane kadar kötü dimi.tam hamileliği beklerken dinlenmem gerekirken ne yazıkki ev taşımam gerekti.neyse hafta sonu taşıdık yerleştim şükür ama bende bittim yorgunluktan.arkasından ne oldu biliyormusunuz dün akşam adet oldum tam 3 gün erkenden gerçi tam sökülmedim sadece çamur gibi kahverengi 1 -2 damla geldi ama anlayacağınız çift çizgiler falan hep yalanmış.artık bırakıyorum herşeyi.herşeyi yaptım olmadı.zaten sorunda görünmüyor bende.şimdi yapacağım biliyorumki beklemek olmazsa gidip tüp bebek yapmak.onuda anca yazın yapabilirim sanırım .benden böyle işte kızlar.şimdi biraz geçmişi okucam bakalım inşallah yeni hamişler vardır...
Sevgili dost,
Bildiğim kadarıyla, o parça endometrium dediğimiz, kadın rahim duvarının eski kalınlığına dönerken(adet sayesinde), gelen deri döküntüleri. Adetin ilk 3 günü yoğun pıhtı ve parça gelmesi çok normal ...
kist düşürmüş olabilirsin canım bende de olmuştucevabın için teşekkür ederim canım evet onu bende biliyorum geliyordu normalde de ama nasıl anlatsam bu, bu çok farklıydı. yinede sagolasın
kist düşürmüş olabilirsin canım bende de olmuştu
zannetmem ama çocuk düşürmediğinden eminim. istersen git doktora belki bizimde başımıza gelir sonucunu yazarsan sevinirim. geçmiş olsun canımtehlikeli bir şey mi canım? en iyisi adet dönemim bitince bir doktora gitmek o zaman. sagolasın
Geçen günlerde yazmıştım 3 test yapmıştım 3üde açık renkte çıkmıştı bugun hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişm :))) kan ve idrar istedi onların sonucunuda yarın alıcam kaç haftalık bide değerlerime bakıcakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?