olabilir canım sayfalar akıyor:)
Virüsağrıtmak nedemek düşüncelerim tıpa tıpatına aynı. teyzede olsa kendi evlatlarını kimse başkasından aşşağıda görmek istemiyor tabi karaktersiz olanlar. ben 4 senelik evliyim ve 3 senedirrrr duymaktan bile değil laf sokulmasında yoruldum minikcim. artniyetli insanlar Allaha havale ediyorumm. bazı insanlar başkalarının mutsuzluğunu bulmaya çalışır deşer ki içini rahatlatsın. kaynana, komşu, iş arkadaşlları, akraba v.s kuyruk devam eder. bak sana ne anlatıcam komşu teyzem zorla çağırdı birsürüüüüüü kadın içerde. laf muhabbet genel devam ederken birinin 2 yaşındaki minnacık tatlı çocuğunu sevdim, aralarından yeni taşınan 2 aylık evli yeni gelin senin çocuğun varmı dedi yok henüz dedim. kaç yıllık evlisin 4 dedim. sonra bilmiş bilmş kahkahayı patlatarak artık senin zamanın gelmişte geçmiş dedi o kadar kadının içinde. bunun neresinde iyiniyet arayabilirim. içim o kadar yandı o kadar yandı ki. 3 gün sürdü evde ağlamam Allaha havale ettim. ve bidhada yüzünü görmedim. 1 ay sonra zil çaldı oturmaya geldim sana dedi. o dane hüngür hüngür ağlıyo kocam bana evde seni görmekten sıkılıyorum dediv.s v.s. senin çocuğuna bile tahammül edemem dedi v.s v.s. o anda tövbe yarabbim Allahım affetsin ama Rabbim çok büyüksün dedim. benle samimiyeti bile yok ve daha 3 aylık gelindi bu. ben artniyetli kalplerin cezalarını bulacağına hep inanıyorum. ama gel görki içimize attıkları acı uzun süre gitmiyor
cahil insanlar çok cnm bnmmm yazık kapına alıyarak gelmesine üzüldüm kocasının o laflarına üzüldüm... ama ilahi adalet kendine önce çuvaldızı batırcan sonra başkalarına igneyii.. bebek yapmak marifet olmuş malesef.. ben eminimki 1 çocugum olsa ikiyi yap diycekler hemen.. hatta hamileyken demeye başlarlar.. eger ikisi aynı cinsiyette olursa 3. yü yap farklı olsun derler.. kısacası bitmez lafları ama gerçekten üzüyor artıkkk..bayramlarda kimseyi ziyarete gitmek istemiyorum dügünlere söz nişan gibi merasimlerede gitmek isemiyorum milet o kalaalıkta gelip kilo almıssın hamilemisin diyorlar. yok deilim diyince ozaman zayıfla hamile kalınca aşırı kilolu olursun diyorlar.. yani hepsini bogasım geliyor kalp kırmak istemedikce üzerine geliyorlar.. artık hamile olsam duyarsınız merak etmeyin demekten bıktım yaf:)
ablacım en son sana batı anlatmaya daha dogrusu senin bana anlatman için yazmstım.bu ay 5inde oldum 9 u gibi de bitti.diğer ay da 3 ünde falan olurum heralde.bat hangisi oluyor şimdi.bunlar nasıl hesaplanıyor ?
cnm bnm şimdi ayın 5 i senin bat tarihin oluyor.. ayın 9 u da sat tarihin oluyor..
yani bat adet başlangıcı, sat ise adet bitimi..
sen 28 günde bir oluyorsun adet ozaman önümüzdeki bat tarihin 3 ocak olacak:)