- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.681
Canım sen moralini yüksek tut inş. bebiş senledir.Allah tamamına erdirir inşallah. Senin kaçıncı deneme ayındı bu ay normalle yolla oldu değil mi???Kizlar bgn doktor randevum vardi kendi testlerimin yaninda kanda b-hcg de istedim ama persembe cikacak sonuclar o gune kadar bir kac gun daha listeye yazdirmayayim kendimi:)
İnşallah geç döllenmedir. kiminin 3.haftada çıkıyor kiminin bat geçiyor öyle belli olmuyor hiç. Bünyeden bünyeye çok değişiyor. kaçıncı ayındı bu ay???İnş. gebesindir canım.dua etkızlar benim bat bugün ama gelen giden yok. geç yumurtladım diye düşünüyorum. o yüzden batım 17 aralık olarak değişebilir. bu arada yüzümde koca koca sivilceler çıktı. sol kasık ağrısı ve meme başında iğnelenme gibi bişey oluyor. bilmiyorum bi anlamı varmı?
Canım sen moralini yüksek tut inş. bebiş senledir.Allah tamamına erdirir inşallah. Senin kaçıncı deneme ayındı bu ay normalle yolla oldu değil mi???
birde oğlun olur inşaallah:)Canim biz bu ay yani kasim ayinda karar verdik 2. cocuk icin , olursa cok sevinecegim olmazsa da onumuzdeki aylara insallah , evet canim ilk ay denemesi bu normal canim 3 yasinda bir kizim var, kardes gelsin istedik bakalim hayirlisi insallah.Allah tum bekleyenlere de nasip etsin.
İnşallah geç döllenmedir. kiminin 3.haftada çıkıyor kiminin bat geçiyor öyle belli olmuyor hiç. Bünyeden bünyeye çok değişiyor. kaçıncı ayındı bu ay???İnş. gebesindir canım.dua et
birde oğlun olur inşaallah:)
3. erkek olsun ozman :))))):) esim 2.ci de kiz olsun istiyor ama:)
canım görünmüyoooo
dediklerim yaptıktan sonra ----
Your Charting Home Page Web Address: yanındakini kopyalayacaksın
Canim biz bu ay yani kasim ayinda karar verdik 2. cocuk icin , olursa cok sevinecegim olmazsa da onumuzdeki aylara insallah , evet canim ilk ay denemesi bu normal canim 3 yasinda bir kizim var, kardes gelsin istedik bakalim hayirlisi insallah.Allah tum bekleyenlere de nasip etsin.
bata 2 gün kaldı ya zaman geçmez şimdi bana
HTML:
oy darısı başıma:) benim daha koskoca 15 gün var hiç gecmez:)
yarın test yapsana:)
inşallah ya. valla ara ara bat yaklaştıkça çok depresif tedirgin oluyorum. benim 1 yılı geçti deniyoruz. geçtiğimiz ekim ayında 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj oldum. bu kürtajdan sonra ilk denemem. hakkımızda hayırlısı.
sen de umudunu yitirme canım benim gün doğmadan neler doğar :)) senin kaçıncı denemen?
cumartesi yapmıştım canım negatif çıktıydı o yüzden batın geçmesini beklicem gelmezse adetim öyle yaparım canım
kızlar bugun ovulasyon da çift çizgiyi görünce halvete girdik tabi ben bebek odaklı yaptıgımdan 2 dk içinde hemen yaptık hiç cnm şey yapmak istemedi inanın aklım bebekte dua falan okudum bilmem günah olurmu o sıra ama içimde dua etmek geldii gözlerim dolduuuu canı y
rekten dua ettimm.. eşimde saçmalıyorsun diyip kızdı olursa olur olmassa sonraki aylarda olur dediii.. bende eger olmassa seni doktora götürcem bende sorun yok dedim gülüyo pis pis..nsl rahat şu erkekler yaaaaaa annem artık miletin sorularından bıkmışşş torun yokmu diyip duuruyorlar ben alıştım artık sorularada zavallı annecim nediycegini bilemiyo yok istemiyorlar deseeee kesi olmuyordur derler istiyorlar dese yine olmuyor kesin derler... malesefff insanlar hep evlenir evlenmez ilk aydan hamile kalıncagını düşündügünden bende 1.5 senedir bebek olmayıncaaaa kısırmısın muhabbetine dönmeye başladı olay... rabbim 1 tane nasip etse ikincisi olsada olur olmasadaa..
bu ay olmassa gerçekten çok üzülcemmmmmmmmmmmmmm
canım anlıyorum seni ama....kızlar bugun ovulasyon da çift çizgiyi görünce halvete girdik tabi ben bebek odaklı yaptıgımdan 2 dk içinde hemen yaptık hiç cnm şey yapmak istemedi inanın aklım bebekte dua falan okudum bilmem günah olurmu o sıra ama içimde dua etmek geldii gözlerim dolduuuu canı y
rekten dua ettimm.. eşimde saçmalıyorsun diyip kızdı olursa olur olmassa sonraki aylarda olur dediii.. bende eger olmassa seni doktora götürcem bende sorun yok dedim gülüyo pis pis..nsl rahat şu erkekler yaaaaaa annem artık miletin sorularından bıkmışşş torun yokmu diyip duuruyorlar ben alıştım artık sorularada zavallı annecim nediycegini bilemiyo yok istemiyorlar deseeee kesi olmuyordur derler istiyorlar dese yine olmuyor kesin derler... malesefff insanlar hep evlenir evlenmez ilk aydan hamile kalıncagını düşündügünden bende 1.5 senedir bebek olmayıncaaaa kısırmısın muhabbetine dönmeye başladı olay... rabbim 1 tane nasip etse ikincisi olsada olur olmasadaa..
bu ay olmassa gerçekten çok üzülcemmmmmmmmmmmmmm
Benimde 1 yıl oldu canım yaAma ben hiç gebelik yaşamadım.Her ay geldi kırmızılar.Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyorsun bu da güzel bir şey.Bir de neden durmuş bebğin kalbi peki.Her şey bizler için işte zannediyoruz ki çift çizgiyi görünce iş bitiyor. Allahım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.ama sen en kısa zamanda kalırsın canım yine kafana hiiiiç takma.
haa yapmışmıydın cnmmm hafta sonu annemlerdeydim gelemedim nete ondan dikat edememişim yazdıgına:)ozaman dedigin gibi adetini bekle:)inş şuanda bebiş yer arıyordur kendine göbüşünde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?