- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.701
canım anlıyorum seni ama....
o iş esnasında değilde
öncesinde abdest al,namaz kıl bol dua ettt...sonra inşallah besmele çekip işe başlasan daha uygun olur.....
inşallah canım bakalım kısmet bikaçgüne anlıcaz ne olduğunu en azından erken gelmedi bu ay geçen ay erken olmuştum
kızlar 3 aralıkta çatlatma iğnemi vurulmuştum,acaba test yapsam çıkar mı?
sanki daha erken balımmmm şöle 3-4 gün daha beklesen iyi olur:)ama aklında kalcaksa yapppp ama negatif çıkarsa üzülme çünkü erken yapmış olcan testi:)
ama ölecem sabırsızlıktan :))))kasıklarımdaki bu ağrı hala iğnenin etkisi olabilir mi ne dersiniz kızlar?
bebek yerini arıyordur belki cnm onun agrısdır inş:)
ben yatayuım kıslar yaırn iş var görüşürz yine:)
3. erkek olsun ozman :)))))
tatlım nasıl bugünkü test dahamı koyu çıktı??
Ben takip edememişim canım burada genelde uzun süredir bekleyenler olunca ondan moral olsun diye yazmıştım:)) Kesin hamişsin o zaman :) Allah'ım hep yanınızda olsun bize de bol bol dua et beklemek inan o kadar zor kiElimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama hiç yapmamışız gibi kırmızılar çıkıp geliyor.İnsanın sinirleri bozuluyor. Allah'evlatlarını sana bağışlasın canım...
evet cnm öyle olması gerekiyor inşaallah olur. sen kan tahlili yaptırdınmı?Gunaydin canim ben tablo isinden anlamiyorum ama adet tarhNe kadar Yuksek kalmasi gerekiyor dimi insallah Dusmez
kızlar ateş tablom
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bugun ovulasyon da çift çizgiyi görünce halvete girdik tabi ben bebek odaklı yaptıgımdan 2 dk içinde hemen yaptık hiç cnm şey yapmak istemedi inanın aklım bebekte dua falan okudum bilmem günah olurmu o sıra ama içimde dua etmek geldii gözlerim dolduuuu canı y
rekten dua ettimm.. eşimde saçmalıyorsun diyip kızdı olursa olur olmassa sonraki aylarda olur dediii.. bende eger olmassa seni doktora götürcem bende sorun yok dedim gülüyo pis pis..nsl rahat şu erkekler yaaaaaa annem artık miletin sorularından bıkmışşş torun yokmu diyip duuruyorlar ben alıştım artık sorularada zavallı annecim nediycegini bilemiyo yok istemiyorlar deseeee kesi olmuyordur derler istiyorlar dese yine olmuyor kesin derler... malesefff insanlar hep evlenir evlenmez ilk aydan hamile kalıncagını düşündügünden bende 1.5 senedir bebek olmayıncaaaa kısırmısın muhabbetine dönmeye başladı olay... rabbim 1 tane nasip etse ikincisi olsada olur olmasadaa..
bu ay olmassa gerçekten çok üzülcemmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?