Umudumuz aralık ayı diyenler....!!!!

insan ne yapacağını şaşıyo valla ne öğrendiysem yaptım sayılır.bu ay da olmazsa preseed le deneyeceğim.hem biraz kuruluk oluyo ona faydalı olur hemde spermlere bakalım hakkımızsa hayırlısı olsun...

kızlaaarrrr doktora gittim yumurta takibi yaptırmaya yumurtam çatlamış Allahhh kaçırdım dedim daha 2 gün yaşar dedi bana ilişkiye gir dedi inşaallah olur yaa

kızlaaarrrr doktora gittim yumurta takibi yaptırmaya yumurtam çatlamış Allahhh kaçırdım dedim daha 2 gün yaşar dedi bana ilişkiye gir dedi inşaallah olur yaa

canım şansın bol olsun inşaallah hamiş haberini alırız.tatlım yumurta çatladıkdan sonra 24 saat yaşadığını okumuştum.2 gün olması sevindirdi.herhalde bu durum kişiden kişiye değişiyordur.

merhaba kızlar nasılsınız ??
benimde son 9 gün sabırsızlanıyorumm :)
doktora gittim yumurtam çatlamış bugünden başla 3gün ilişkiye dewam dedi 3 günden sonra bidaha yapma dedi nden öle dedi anlamadımm .....bakalım kısmettt ............:KK16:

son 5 gün kızlaaaarrr az kaldı. :KK52::KK52: Eğer hamileysem, yapım aşaması bitti ve dün bebişim rahmime düştü inşallaaahhh.. :KK49: Allahım lütfeeeeennn dualarımız kabul olsun yüzümüzü güldür :KK16::KK16:

canım şansın bol olsun inşaallah hamiş haberini alırız.tatlım yumurta çatladıkdan sonra 24 saat yaşadığını okumuştum.2 gün olması sevindirdi.herhalde bu durum kişiden kişiye değişiyordur.

inşaallah canım dua et

merhaba kızlar nasılsınız ??
benimde son 9 gün sabırsızlanıyorumm :)
doktora gittim yumurtam çatlamış bugünden başla 3gün ilişkiye dewam dedi 3 günden sonra bidaha yapma dedi nden öle dedi anlamadımm .....bakalım kısmettt ............:KK16:

canım banada öyle dedi bende anlamadım. yumurta çatladığında iş bitiyor zannediyordum meğerse bitmiyormuş birde ben vajinal ultrasonla baktıramadım normal baktı

esram valla kader arkadaşı olduk
adetlermiz düzenliydi.batlarımız aynıydı. kırmızılarımız da aynı. gelmiyorlar. hayır bebiş sinyali de yok :44: (benim bel ağrım var.kasıklarda batma o kadar. ama ne leke var ne bişey)
idrar testi, kan testi yok. yine yok.
bekle bekle nereye kadar. ben de senin gibi doktora hemen gitmemekte kararlıyım. 17.aralıka kadar olmazsam gitmeyi planlıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.

dıdoşum ben kırmızıları gördüm dün gece.. ve bu kadar geciktiği için şu an o kadar kötü sancım var ki :KK43: inşallah bu konuda farklı oluruz sana kırmızılar gelmez :)

yezalcim öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun canım inan çook sevindim Allahım bizlere de nasip etsin.
bu arada dün kırmızıları gördüm, o merak dönemimde sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim:) biraz fazla takmıştım kafama, Allahtan kırmızılar geldi rahatladım hiç olmazsa, ama çok sancım var:KK43:

Mulberrycim beni listeden düşebilirsin canım.

yezalcim öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun canım inan çook sevindim Allahım bizlere de nasip etsin.
bu arada dün kırmızıları gördüm, o merak dönemimde sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim:) biraz fazla takmıştım kafama, Allahtan kırmızılar geldi rahatladım hiç olmazsa, ama çok sancım var:KK43:

Mulberrycim beni listeden düşebilirsin canım.

dıdoşum ben kırmızıları gördüm dün gece.. ve bu kadar geciktiği için şu an o kadar kötü sancım var ki :KK43: inşallah bu konuda farklı oluruz sana kırmızılar gelmez :)

canım sevindim mi diyeyim üzüldüm mü bilemiyorum.en azından durumun netleşmiş oldu.
ocak ayında inşallah müjdeli haberler verirsin bize.
ben hala olmadım... bekle bekle sabır taşı gibi oldum :KK53:
doktoru arayayım diyorum. gel muayene edeyim diyecek. :44:
cumartesiye kadar olmazsam gideyim diyorum.kendi başıma kan testi yapmak da istemiyorum.
esram ne yapayım bir akıl ver bana :KK43:

canım sevindim mi diyeyim üzüldüm mü bilemiyorum.en azından durumun netleşmiş oldu.
ocak ayında inşallah müjdeli haberler verirsin bize.
ben hala olmadım... bekle bekle sabır taşı gibi oldum :KK53:
doktoru arayayım diyorum. gel muayene edeyim diyecek. :44:
cumartesiye kadar olmazsam gideyim diyorum.kendi başıma kan testi yapmak da istemiyorum.
esram ne yapayım bir akıl ver bana :KK43:

canm bence doktor için daha erken, bi kaç gün daha bekle bakalım. zaten cumartesiye kadar olmazsan çocuğun odasını dizmeye başla:) adresi gönder hediyen gelsin :21:
kız sen hamiş misin yoksa bak ümitlendim simdi:KK76:

herkese selamlar
bende dün kırmızıları gördüm fena hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyliyim hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
mulberry beni de listeden silebilirsin :KK43:

kızlar ovulasyonda olan varmı aranızda? vajinal akıntınız resimdeki gibimi

Eklentiler

• $100_2343.jpg
    $100_2343.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 15
benim yarın adet günüm,bugun sankı hasta olcakmış gıbı krnım sızlıyo yanı bi kaç gundür bu şekılde sankı heran hasta olcakmış gıbıyım:18::18: sürekli tuvaletteyım valla hep kırmızılar gelmiş gibime geliyorr:18::18::18::18:
ne zor muş böyle beklemek yafff

İSİM
BAT
DURUM
fidankaa
30 Kasım

hulyabaskurt
1 Aralık
Hamişşş
mavusbebek
1 Aralık
Kırmızı kart
su4184
1-2 Aralık
Kırmızı kart
Sinemsonay
2 Aralık
Hamişşş
gull-aslan
2 Aralık
Kırmızı kart
aysunayy
2 Aralık
Kırmızı kart
seraprap
3 Aralık

haticeee
3 Aralık
Kırmızı kart
ozler86
3 Aralık

baharer
4 Aralık

sheima80
4 Aralık
Kırmızı kart
perilous
5 Aralık
Kırmızı kart
sinhus
5 Aralık
Kırmızı kart
depresyonnn
6 Aralık

mulberry8092
6 Aralık
Hamişşş
pdr55
6 Aralık

sub
6 Aralık

angelif
6 Aralık

deryalcın
7 Aralık
Kırmızı kart
kepi3
7 Aralık

didos86
7 Aralık

sea.1013
7 Aralık
Hamişşş
prensesra
7 Aralık
Kırmızı kart
saremsinsen
7 aralık

seastarh
7 Aralık

slna
8 Aralık
Kırmızı kart
mugus1980
8 Aralık
Kırmızı kart
eknhanifsay
8-9 Aralık
Kırmızı kart
nevercare
9 Aralık

accident
9 Aralık

Sdfclb
9 Aralık
Hamişşş
Umutsunuz
9 Aralık

sakaaar
11 Aralık

mrysyr
11 Aralık

cadicuk
11 Aralık

niluferr
12 Aralık

orkide2
12 Aralık

Sesevda
12 aralık

_elegance_
12 Aralık
Kırmızı kart
nilufereren
13 Aralık

Sama
13 Aralık

Yesil33
14 Aralık

sementa33
15 Aralık

Cipskolam
15 Aralık

yezal
16 Aralık

ozlemk
16 Aralık

Arakzo
16 Aralık

aleyyna
17 Aralık

mzuhal
18 Aralık

Fdeda
18 Aralık

Berkerim
18 Aralık

saranhaeyo
19 Aralık

yasib2538
20 Aralık

ddeerryya
20 Aralık

ikizler5
20 Aralık

beklenti
20 Aralık

gamzelal
21 Aralık

Famusay
22 Aralık

olimbera
23 Aralık

sedosumm
23 Aralık

Elsal
23 Aralık

egemn
25 Aralık

glsshh
24 Aralık

ecntrk
26 Aralık

gocmenkuslar
26 Aralık

cewo
27 aralık

minikgelin
27 Aralık

gece_07
27 Aralık

Gull_aslan
29 Aralık

Zelve
30 Aralık

neslisesu
31 Aralık

mavusbebek
31 aralık

Aysunayy
31 Aralık

Ciceklara
31 Aralık

Eliflevent
31 Aralık

kızlar ovulasyonda olan varmı aranızda? vajinal akıntınız resimdeki gibimi

ben bu siteye üye olana kadar akıntının böyle olması gerektiğini bilmiyodum:KK9: ama tariflere uyuyor:) bence sen bu günleri dolu dolu geçirs canım.
bu arada bir sey soracağım ;
ovulasyon testinin markası önemli mi? içinde kaç tane test oluyor lütfen cvp

X