- Konu Sahibi mulberry8092
- #2.561
yap valla ne güzel....inşallah yanılma olmaz canım.bence sen hamilesin test daha koyu çıktı diyosun madem.....sagol cnm , ikinci testi de yaptim o daha da belirgin bebek cizelgesi yapsam mi ki cok mu aceleciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap valla ne güzel....inşallah yanılma olmaz canım.bence sen hamilesin test daha koyu çıktı diyosun madem.....sagol cnm , ikinci testi de yaptim o daha da belirgin bebek cizelgesi yapsam mi ki cok mu aceleciyim
Arkadaşlar merhaba benim sat üzerinden 39 gün akııntı takibine göre 7 gün gecikti adetm. Gecikmemin 4.günü ve 3. Gün test yaptm negatif çıktı. Sürekli hafif bi yumurtalık ağrısı sanki adet olucam ve sürekli sarı akıntı. Ateş 36.8 ve 37 arası. Ümitlenmiyim diyorum ama olmuyor. Yarın kan tahlili yaptırcam galiba. Hamişler sizdede sarı akıntı oluyormu?
yap valla ne güzel....inşallah yanılma olmaz canım.bence sen hamilesin test daha koyu çıktı diyosun madem.....
bir kader arkadaşımda sensin galiba.
canım ateşin yüksek seyrediyor (benim gibi)
o akıntıdan bende de var ama beyaz.
adet oldum sanıyorum ama olmuyorum.
umarım iltihap vs yoktur, bebiş vardır
eğer şimdiye kadar kan tahlili yaptırmadıydan bence bir yaptır derim :44:
ya bu arada birkaç topikte kan tahlilinde negatif olan, doktorunda muayenede hamişliği anlamadığı o adet olduran ilaçtan içip düşük yapanlar olmuş.
korkuyorum bende doktora gidesim hiç yok bu yüzden
merhaba kader arkadaşım ben şimdilik kan testi yaptırcam hala olmazsa doktora giderm. Ben doktoruma çok güveniyorum. Zaten belli olmuyorsa çokta sağlıklı bir gebelik değildir. Bide ben haziran ayında kist ameliyatı oldm. Ogünden beri çok düzenliydi benim kırmızılar. Bu ay sapıttı kendini. Hayırlısı olsun hepmiz için. Umarım sende hamilesndr :)
bende sevindim canım inşallah bu ay tutturabilirsin ama benim buay hiç umudum yok ovulasyon testim hep negatif batım 23 aralık sanırım bende yumurtlama problemi var ateşimde hep aynı düşmedi henüz sadece çok hafif akıntım var hani yumurtlamadan 14gün sonra adet geliyorsa gerçekten eger benim adetime 12gün kaldı demkki bende yumurtlama sorunu var (
mşlh güzel zamanlar çalışmıssınız bugude yapsanız aklınızda kalmaz en azından:)kızlar bişey sorucam benim bugün adetimin 20. günü 12.14.16.18.günler bebek için çalışıldı.bugünde yapsam faydası olurmu?
aman allahımmmmmmmmmmmm bi bebek gördüm:):):):)kizlar ben testin uzerini okudugumda 25 MIU hcg yi tespit edebildigi yaziyor , o kadar duyarliymis yani yaklasik DPO kac oluyor ki acaba ?
Eki Görüntüle 305284
bir de kizlar fotosunu cektim dunku testin gorebiliyormusunuz ikinci cizgiyi ya da goremiyormusunuz aslina bakarsaniz gozle bakildiginda fotodan daha net ama size de sormak istedim
mrb arkadaşlar hamile kalınca gögüsler hashaslaşıyormuşmu herkeste böylemi merak ediyorum acaba hamilemiyim ama hamile olsam gögüslerim acırdı bende böyle bir etki yok ama migdem bir tuhaf
bende hamilemiyim bilmiyorum ama benimde göğüslerde bişi yok birkaç gündür doldunluk var okadar. Herkeste aynı olmuyormuş belirtiler.
inşallah hamileyizdir canım
innnnşalllaaahh :)cümlemiz derkennnn geldi kırmızılar.
yine geldı kırmızılar..yok yaa yoruldum ben artık her ay aynı stresi yaşamaktan umutlanmaktan..olmuo işte olmuo..hünqur hüngur ağlamak istiyorum bundn sonra ne gun tutucam ne sayıcam kalan gunlerını bıktım bıktımmmmmmmmmmmmm..
günaydın kızlar nasılsınız
bugünkü ateş tablom 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım canım yumurtlamam oldu ama bn ayın 26 sında adet oldum son gün başladım ateş ölçmeyecanım sen benden 1 gün önce adet olmuşsun şimdi bu tabloya göre yumurtlaman oldumu bende ısı ölçümü yapıyorum ama bu ay sadece 2 kez deneyebildik çünkü bu sabah eşim askere gitti
sanırım canım yumurtlamam oldu ama bn ayın 26 sında adet oldum son gün başladım ateş ölçmeye
eşin nereye gitti askere? benim kardeşimde gitti Allahtan kısa dönem çıktı