- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.141
al benden de bendede aynı sekılde akıntım cok fasla cok sık idrara cıkıorum adetıme daha 8 gun var bugun test yaptırdım negatıf cıktı ıdrarda umıtenmekte ıstemıorum
Hadi hayırlısı inşallah. Yarın kan testi versen çıkar. 9 un üstü kanda pozitif oluyor. evdeki idrar testleri 20 ve üzerini gösteriyor. Aç olmana gerek yok. inşallah gebesindir bebişineMrb bende ilk bugun sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyodu az önce tekrarladım ondada var pembelik hafif bakılınca görülüo şimdi ben yarın kan versem çıkarmı bide açmı olmak lazım kan vermek için ??
merhaba arkadaşlar bende adet söktürücü duphaston içtim bu ay.yarın son içeceğim ve adet bekliyeceğim.sanırım bende aralığı bekleyenlerden olacağım dimiama şöyle hamile kalırsak inşallaaaaahhhh kasım hamişi olcaz dimi?aminnnnnnnnn:)
Hadi hayırlısı inşallah. Yarın kan testi versen çıkar. 9 un üstü kanda pozitif oluyor. evdeki idrar testleri 20 ve üzerini gösteriyor. Aç olmana gerek yok. inşallah gebesindir bebişine
yapcam canım.bugün gittim 5 tane test almıştım zatenikisini gün içinde yaptım.bakimm bide yarın sabah ilk idrarla yapcam koyarım resimleri.inşallah daha koyu çıkar:)
kızlar ne var ne yok...
benim biraz canım sıkıldı yaaaa.
kayınvalidem.kızımı çok seviyor.ikincisi için erken deyip durur hep.bu küçükmüş.ilgi 2. ye kayınca kızım ezilirmiş.ilgilenemezmişm vs vs....de hep...
bu sabah beni doktara giderken görmüş.(alt katta oturuyorlar)
bu akşam geldi.ne var ne yok falan işte.hastamısın falan...
bende yok 2. bebiş geliyo dedim.hiççççç memnun olmadı.hadi ya bukadar çabuk belli oluyomu falan dedi...
sadce bi hayırlı olsun dedi.bi dahada konuyu açamadı.oturdu kahvesini içti gitti.....
ben böle olacağını biliyodum aslında ama.....moralimi bozdu yaaa ağlıcam şimdii
ayyy ne bilim işte canımı sıktı gitti.....ben hep yaşfarkının az olmasından yanayım zaten.e 31 yaşımdayım biz zamanı gelmiştir diye düşünmüştük.dahada kimseye söylemicem haaakuzum benim boşver hiç üzülme sen onların annesisin ilgini adaletli bir şekilde ikisinede verdikten sonra gerisi boşşşş ağlamak moral bozmak yok ayşenurun kardeşini üzmeeeee
kızlaarrrr benımde kac gundur kasıklarımdA batlar akıntı basladı bugunıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı adetıme 8 gun var yanıltıcı olabılırmı sıce bana cvp yaın lutfennn
kızlaarrrr benımde kac gundur kasıklarımdA batlar akıntı basladı bugunıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı adetıme 8 gun var yanıltıcı olabılırmı sıce bana cvp yaın lutfennn
ayyy ne bilim işte canımı sıktı gitti.....ben hep yaşfarkının az olmasından yanayım zaten.e 31 yaşımdayım biz zamanı gelmiştir diye düşünmüştük.dahada kimseye söylemicem haaa
valla anlamak zor canım.yaşı küçük erken daha yok bu büyüdü kardeş almıyonuzmu?bu insanlar tuhaf işte aldırma bende 31 yaşındayımm banada niye bu kadar geç kaldın arayı niye açtın diye laf söylüyorlar sen en iyisini yaptın gönlün ferah olsun arkadaşımm takma
kızlar ne var ne yok...
benim biraz canım sıkıldı yaaaa.
kayınvalidem.kızımı çok seviyor.ikincisi için erken deyip durur hep.bu küçükmüş.ilgi 2. ye kayınca kızım ezilirmiş.ilgilenemezmişm vs vs....de hep...
bu sabah beni doktara giderken görmüş.(alt katta oturuyorlar)
bu akşam geldi.ne var ne yok falan işte.hastamısın falan...
bende yok 2. bebiş geliyo dedim.hiççççç memnun olmadı.hadi ya bukadar çabuk belli oluyomu falan dedi...
sadce bi hayırlı olsun dedi.bi dahada konuyu açamadı.oturdu kahvesini içti gitti.....
ben böle olacağını biliyodum aslında ama.....moralimi bozdu yaaa ağlıcam şimdii
valla anlamak zor canım.yaşı küçük erken daha yok bu büyüdü kardeş almıyonuzmu?
bende bi süre kimseye söylemicem valla doğumda öğrensinler...
çok sağol tatlım yaa.kimseyi ilgilendirmez ama nedense insanlar yorum yapmadan geçemiyoÇok boş ve gereksiz canım kendini üzme..Hayatını başkalarına göre planlayıp yaşayamazsın..Üstelik annelik öyle birşey ki sen kendinde iki çocuğu büyütecek gücü kuvveti buluyorsan bu başka kimseyi ilgilendirmez üstelik sanırım siz şimdilik 3 kişilik bir ailesiniz bu durum bu 3 aile bireyini ilgilendirir....Tadını çıkar hamişliğin:))
ilahi kız çok yaşa güldürdün beniii
Mrb bende ilk bugun sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyodu az önce tekrarladım ondada var pembelik hafif bakılınca görülüo şimdi ben yarın kan versem çıkarmı bide açmı olmak lazım kan vermek için ??
yapmayayım dedim yine duramadım test yapdım negatiff:)) (herzamanki gibi) sat a daha 5 gün var ama enazından çatlatma iğnesinden bile olsa çift çıkmalıydı çıkmadığına göre benim bebişş ocağa kaldı gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?