- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- Konu Sahibi mulberry8092
- #2.161
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. güzel bir site bu ay için umudum var lakin yine de stres yapıyorum ya olmazsa diyee...
ya bu ay da olmazsa...
ya bu ay da olmazsa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e baksana aldığım ilk tepkiye....
şimdi annemler görümcemler,yengem derken sinir olacağıma söylemeyim daha iyiiiii...
haberleri yok insanlar bebiş sahibi olmak için binbir takla atıyo.bulmuşlarda bunuyolar yaa
bu arada eşime söyledim.böyle böyle diye """birden kadın anlayamamıştır alışır'''' dedi
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. güzel bir site bu ay için umudum var lakin yine de stres yapıyorum ya olmazsa diyee...
ya bu ay da olmazsa...
canım senin o okuduğun mesaj biraz eski bir mesajım.hsg sonrası adetim sadece üçgün damla şeklince gelince vermişti doktor sonra adet oldum klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum canım.ayy inşallah benim kan tahlilide negatif çıkmaz ya6 kasımda adet olmustum yumurtlama zamanımı degerlendırdık.hala adet olmadım.testte çift cizgi çıktı.ama bugunku tahlıde 0.03 cıktı.burası afrıka burda ne kadar testler sağlıklı bılmıyorum.pekı sen neden adet sokturucu kullandın?
oky canım merak etme:)Canım bir de söylemesi ayıp:26: sabah idrarının ilk gelen kısmını değil de orta kısmını almaya çalış test için bhcg orta idrar da daha yoğun olurmuş. böle bitmeye yakın al okişşş
yapmayayım dedim yine duramadım test yapdım negatiff:)) (herzamanki gibi ) sat a daha 5 gün var ama enazından çatlatma iğnesinden bile olsa çift çıkmalıydı çıkmadığına göre benim bebişş ocağa kaldı gibi....
hahaaa iyide alışacak olan neden kayınvalidenmiş şeker..en iyisi senin dediğin gibi söyleme kimseye herkese süpriz olsun güzel yaz hediyesi olur size inş.:))
ayy ne güzell..Ben bayılırım şöyyyyleee karnı tostoparlak olurya hamilelerin çok ta yakışıyor kadınlara :)) Bazılarınında hiç belli olmaz soruyorsun çocuk 7 aylık 8 aylık diyor daha çocuk 3 aylık gibi :))) ne güzel demek seninde güzel şişiyor göbüşş :)he kız valla karnımız çıkıp hamişliğimiz belli olmasa söylemicem ama 3 ay sonra fırlar benim tosbaaa
kızlar dişçiden geldim Allaha sükür diş problemim bitti ama test yaptım ve negatif çıktı ne yazık ki yarında kırmızılar gelir sanırım. deniz ve dido sizi çook merak edıyorum aksam 7 de isyerinden tekrar gircem nete beni habersiz bırakmayın sakın....
bide dıdocum bebek nasılmıs ?
Bu ay 4. ayımız Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin... Teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için
kestanesekeriii
çıkıyo valla kızımdada karnım çok çıkmıştı.ben fazla kilo almayınca sırf göbek olmuştum.....4 aydan sonra belli oluyor canım.ayy ne güzell..Ben bayılırım şöyyyyleee karnı tostoparlak olurya hamilelerin çok ta yakışıyor kadınlara :)) Bazılarınında hiç belli olmaz soruyorsun çocuk 7 aylık 8 aylık diyor daha çocuk 3 aylık gibi :))) ne güzel demek seninde güzel şişiyor göbüşş :)
e baksana aldığım ilk tepkiye....
şimdi annemler görümcemler,yengem derken sinir olacağıma söylemeyim daha iyiiiii...
haberleri yok insanlar bebiş sahibi olmak için binbir takla atıyo.bulmuşlarda bunuyolar yaa
bu arada eşime söyledim.böyle böyle diye """birden kadın anlayamamıştır alışır'''' dedi
heee seninkide baya pintiymiş yani.olsun bebiş olsunda veririz demedi yani...yuuuhhhh böle insanların gözünü Allah doyursun.
Aman canım hepsi aynı tepkiyi verecek değil ya söyle gitsin..
valla ben bi hamile kalayım, hani bebek diyenlerin hepsini tek arayacağım
Bu arada benim kayınvalide de iyidir hoştur ama azıcık patavatsızdır, azıcık da zengindir ama pintidir.
Bir araya geldiğimiz her an ilk işi bebeği sormak olur ki biliyor durumumu. Neyse geçen hafta otururken konuyu o açmadan ben açayım dedim ve sırf tepkisini merak ettiğimden "anne doktor tüp bebek diyor, 7 bin tl lazım"dedim.
Bizimkinin rengi attı, "aman canım çocuk olupta sanki, olmazsa olmaz ne üzüyorsun kendini.."
çıkıyo valla kızımdada karnım çok çıkmıştı.ben fazla kilo almayınca sırf göbek olmuştum.....4 aydan sonra belli oluyor canım.
gerçekten kadınlara çok yakışıyo ya allahın lutfu işte...düşünsene sen erkeklerin hamile olduğunu
Allahım isteyen herkese nasşp etsin.içinde bi canlıyı taşımak tarif edilemez bi duyguuu
onların çoğu zaten 7-8 aylık gibi dolaşıyor ortada canım koca göbekleriyle..eşiminde evlendikten sonra 5 aylık oldu diyorum benim yerime sen doğur:)) bi kaç ay sonra doğuma gideriz heralde:))
heee seninkide baya pintiymiş yani.olsun bebiş olsunda veririz demedi yani...yuuuhhhh böle insanların gözünü Allah doyursun.
aynen öyle canım bide hamiş olsalar göbüşleri taşıyamayacaklar yani....
eşimdede var o 5 aylıktan.hatta ben kızımı daoğurduktan sonra eski halime döndüm o hala aynı.
bazen sende oğluşumuzu doğuracaksın sanırım diyorum kızıyo
Aman canım hepsi aynı tepkiyi verecek değil ya söyle gitsin..
valla ben bi hamile kalayım, hani bebek diyenlerin hepsini tek arayacağım
Bu arada benim kayınvalide de iyidir hoştur ama azıcık patavatsızdır, azıcık da zengindir ama pintidir.
Bir araya geldiğimiz her an ilk işi bebeği sormak olur ki biliyor durumumu. Neyse geçen hafta otururken konuyu o açmadan ben açayım dedim ve sırf tepkisini merak ettiğimden "anne doktor tüp bebek diyor, 7 bin tl lazım"dedim.
Bizimkinin rengi attı, "aman canım çocuk olupta sanki, olmazsa olmaz ne üzüyorsun kendini.."