- 27 Ağustos 2008
- 573
- 321
- 123
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #2.121
selam aranıza yeni katıldım.. tam 1 senedir uğraşıyoruz.temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. bu ay yumurtalık takibimi yaptırdım bakalım 22 sinden sonra belli olcak.inşallah iyi haber werebilirim.
canım bence yumurtan 13.gün çatlamış akıntının olmasıda destekliyor umarım boş geçirmemişs,ndir[c/QUOTE]
Canım 8.günümden itibaren gün aşırıHiç riskedemiyorum ki baksana hiç bariz yükselme alçalma olmadı tablomda inş. çatlamıştır ve tutmuştur ama biz yine de bırakmayacağız çalışmaları çünkü geçen ay 35 günde adet oldum belki de daha çatlamamıştır:18::18: Seninle bat ımız da aynıydı sanırım. İnşallah hadi bakalım herkesin olsun bebişi benim de
ayy kızlarrr yanlışlıkla bir sürü eklemşim:)ayyyy kusura bakmayın lütfennn:)
2. çizgi var orda
ayy canım bilemiyorumki.acaba diyorum hala:):18:
canım bence yumurtan 13.gün çatlamış akıntının olmasıda destekliyor umarım boş geçirmemişs,ndir[c/QUOTE]
Canım 8.günümden itibaren gün aşırıHiç riskedemiyorum ki baksana hiç bariz yükselme alçalma olmadı tablomda inş. çatlamıştır ve tutmuştur ama biz yine de bırakmayacağız çalışmaları çünkü geçen ay 35 günde adet oldum belki de daha çatlamamıştır:18::18: Seninle bat ımız da aynıydı sanırım. İnşallah hadi bakalım herkesin olsun bebişi benim de
BENCEDE RİSKE ATMA GÜN AŞIRI OLSUN TÜM DİLEYENLERLE BİRLİKTE YENİ YILA BİZDE GÖBÜŞLERİMİZ DOLU GİRELİM İNŞALLAHH BENİM BAT 20 ARALIK SENİNNDEMİ AYNI İNŞALLAH BİRLİKTE HAYIRLI HABERLER VERİRİZ
CANIMM BENİM BU TESTLER HAMİŞSİN DİYOR GÖZÜNAYDINN RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH
selam mkızlar yeni hamiş olan arkadaşlara ve tecrübeli arkadaşlarıma bişe sormak istiyorum.:44: Bu kasıklarınızdaki batmalar adetinize kaç gün kala çıktı ortaya.
:18:
benim bata daha çok var 2 gündür kasıklarımdaki batmalardan duramıyorum nerdeyse:26:
sizler hamile kalmadan önce rutin testlerinizi yaptırdınız mı?
benim tam 1 sene oldu.adet olunca 3.günü gidip hormon mormon ne varsa test yaptırmayı düşünüyorum..
acaba adet günü yaklaştıkça koyulaşırmıki?henüz korkuyorum[/QUOT
koyulaşır tabi canımm meraklanma birde sabah idrarınla yap çok daha net çıkacaktır
anaaaammm hamilesin ya sennn sevinsene kal geldi herhaldeee
ay bende görsem öyle olurdum herhaldee
hayırlı olsuunnnn
ayy canım bilemiyorumki.acaba diyorum hala:):18:
sabah yapsana testi bir de, günün ilk idrarı daha net çıkarıır
arkadaşlar bi sorunum var nette araştırdım bişey bulamadım belki burda başına gelenler vardır.... Su gibi bi akıntım oluyo geçen ayda yumurtlama dönemimde oldu ama dün çok fazlaydı sanki çamaşırıma su dökülmüş gibi ne bir koku ne bir renk telaşlanmaya başladım bi yardımcı olurmusunuz
yapcam canım.bugün gittim 5 tane test almıştım zatenikisini gün içinde yaptım.bakimm bide yarın sabah ilk idrarla yapcam koyarım resimleri.inşallah daha koyu çıkar:)
Arkadaşım da geçen ay bebek düşünüyordu adetine 4 gün kala yataktan kasıklarımda bir batma var buda nesi acaba mı diye bir test yapıyor silik 2.çizgi çıkmıştı. kan verdi 77.4 gibi bişey çıktı.şuan hamile. kasıklarda batma oluyormuş istersen bir kan testi yap.belki silik çıkar.inşallah da çıkar.
ben de 1 yıldır düşünüyorum. geçen sene yaptırmıştım her şey normaldi. Bu yıl tekrar yaptırdım.tsh fsh prolaktin LH T3 T4 E2 bunlara baktı doktor bir de smear testi böyle şeylere bakılıyor. He bir de spermiogram bu da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?