Üç çocuğu olanlar veya üçüncü düşünenler yardım eder misiniz

Her kardes birbirine destek olmuyor.
3 kardestik. Erkek kardesim 1.5 yil once intihar etti.
Kiz kardesimi ise sokakta gorsem tanimam sanirim. O yuzden ogluma da kardes düşünmüyorum.

Baya cesaretlisiniz bakabiliyuosanız süpe maddi ve manevi benimde kızlarım 4 ve 2 yaşında zaman ne gösterir bilmem ama uzun yıllar sonra belki 3. Yü düşünürz yoksa çok zor bence

Bunu da düşünmüştüm sizde söyleyince mantıklım düşünmüşüm demek ki :))

Aynen küçük kızım 1.sınıfı bitirince olması daha mantıklı gibi Allah’ın izniyle

Büyük kızım anaokuluna gidecek inşaalalh küçük kızımla 2 sene daha evdeyiz inşaallah:)

Bı kızım vardi. Sürpriz şekilde ikizlerikiz oldu. Bence üç çocuk annesi olmak çok zor. Üstelik annem hep yanımda. Ama bence çok da güzel. Yinede bazen ortalık bu kadar karisikken üç çocuk fazla mi acaba diye düşünüyorum. Ama sonra bı bakıyorsun, bı kokuyorsun iyi ki varlar diyorsun.

Şuan öyle ama iki yaş civarı arkanıza gezıyo, kendi kendine oynayabilşyo, küçük küçük konuşmaya başlıyo ozaman hersey unutuluyo. Uykuda düzene girince anne çok rahatlıyo. Sizin de az kalmış.Allah kolaylık versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ha ben böyle konusuyorum bakmayın ilk çocugum oldu ikinciyi birbirlerine destek olsun arkadas olsun diye istedim.üçüncğ sürpriz oldu. Çok bunaldım kabullenemedim. Bebekken dahi hem bakıp hem darlanıyodum.sonra vicdan yapıyodum küçücük sana muhtaç diyodum kendime.ama hepsi geride kaldı şimdi bana arkadas oldu. Evde bi ses bi neşe oldu iyiki olmuş diyorum

Çalışıyor musunuz arkadaşım

Büyük kızım anaokuluna gidecek inşaalalh küçük kızımla 2 sene daha evdeyiz inşaallah:)
Ben 3 yaşında göndermiştim büyük kızımı anladığım kadarıyla ikisini de geç yollayacaksın. Büyük anaokuluna giderken daha rahat olur o zaman. Ama dediğim gibi okula götürüp getirirken yardımcı olacak birinin olması lazım.

Tabiki olduktan sonra öyle diyoruz :) o değil de eşimi ikna ettim şimdi vazgeçtim nasıl diyeceğim

Dünyaya bir tane daha çocuk getirmeyi keyif ve zevk olarak görmek nasıl oluyor anlamadım açıkçası. Her çocuk farklı ve ekstra bir sorumluluk oysaki. Bu sorumluluğa rağmen çocuk istemenin hesabını kimseye verecek değiliz herhalde.

Benimde 2 çocuğum var 3-4 yıl sonra üçüncüyü istiyoruz, bu kadarda bencil bir çiftiz

İkinci çocuğunuz 5-6 yaşlarına gelene kadar bekleseniz daha rahat edersiniz muhtemelen.

Yok ben geç yollayacağım daha doğrusu yaşlarında gidecekler anaokuluna . Okul araba mesafesinde eşim götürebilir ya da servis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…