- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Şimdiki aklım olsa ne evlenir ne çocuk yapardım. Ne evlilikmiş ne çocukmuş arkadaş. Üstüne bir de ikinciye hamile olma ihtimalim. Hap kullandığım halde. Millet üçüncüyü düşünüyor. Tabi isteyene hepsi güzel ama asla asla asla istemedikçe Allah’ta beni varlıkla imtihan ediyor.Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
En iyi egitimi vereblrsnz ama kardes sevgisini veremezsiniz yanlis anlamayin Beni teyzem kanser hastasi oldu kizi Tek cocktu okdr uzgundu ki kimsem yok yardim isteyecegim. Keske kardesim.olsa destek olurdk derdi hep gercekten yanlis.anlamayin yazmak.istedkm rabbim cocugunuzu korusunSize kesinlikle katılıyorum cok nüfus degıl nitelikli nüfus ülkeyi kalkındırır. Bir cocugum var Baska dusunmuyorum. Elimdeki imkanlar la ona en iyi egıtımı vermeyi dusunuyorum. Cocugum kız. Aman bir tane daha yap erkek olur belkı diyenleride ayrıca boğmak istiyorum.
Zaten şuan ikinci üniversite son sınıftayım ikinci okulumu da çocuklarıma daha faydalı olmak için okuyorum :)Onlar eğitim çağına geldiğinde “Keşke 3.çocuğu düşünmek yerine kendimi geliştirseydim.” diyeceksiniz. Bunu eğitim durumu ne olursa olsun eğitime önem herkes diyor. Önemli olan nicelik değil, nitelik. Kendinizi geliştirmeye odaklanlanmalısınız. Yaşınız bunun için ideal.
Benimde çocuklarımın biri beş biri üç yaşında bizimde ucuncumuz de yolda yaş aralığının yakın olması anne için başlarda zor olsada çocuklar için çok güzelArkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Çalışmıyor musunuz? İki küçük çocukla hem çalışmak, hem okumak, hem de yenisini düşünmek??Zaten şuan ikinci üniversite son sınıftayım ikinci okulumu da çocuklarıma daha faydalı olmak için okuyorum :)
Yuh ya egitim Ile ucuncu cocuk arasindaki fark muhtesemsinizOnlar eğitim çağına geldiğinde “Keşke 3.çocuğu düşünmek yerine kendimi geliştirseydim.” diyeceksiniz. Bunu eğitim durumu ne olursa olsun eğitime önem herkes diyor. Önemli olan nicelik değil, nitelik. Kendinizi geliştirmeye odaklanlanmalısınız. Yaşınız bunun için ideal.
Gereksiz cumlesini UC kere okudumŞahsi fikrim eğer aşırı iyi bir ekonomik durumunuz yoksa 3 çocuğun fazla olduğu yönünde. İkinci çocuk bile lüksken üçüncü çocuk bence gereksiz. Eğer illa istiyorsanız hem birinci sınıfın yoğunluğu hem bebek sizi çok zorlar üstelik yaşınız genç daha bekleyebilirsiniz.
Zaten dünya nüfusu almış başını gidiyor, daha da artırmanın ne gereği var? En fazla iki çocuk sınırı getirilmeli bence tüm dünyada. En azından sabit kalır nüfus.
Sorunuz bu değildi ama insanların sadece kendini, kendi keyfini ve zevkini düşünmesi çok rahatsız ediyor beni.
Asla asla demeyinŞimdiki aklım olsa ne evlenir ne çocuk yapardım. Ne evlilikmiş ne çocukmuş arkadaş. Üstüne bir de ikinciye hamile olma ihtimalim. Hap kullandığım halde. Millet üçüncüyü düşünüyor. Tabi isteyene hepsi güzel ama asla asla asla istemedikçe Allah’ta beni varlıkla imtihan ediyor.
Gereksiz cumlesini UC kere okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?