- 7 Ocak 2016
- 10.333
- 49.825
- 598
Kotu Anne iyi cocyk vs Ile alakali degilki Siz direk ucuncu cocuk icin gereksiz yazdiniz kotu cocuk gereksiz demedinz bende Dua ettm umarm cocugunuz size Anne olmak gereksiz demez Dedm unarm cumlenzn me kadar gereksiz oldugunuz anlamissinizdir ucuncu cocuk dusunen bir anneye Anne ucuncu cocuk gereksiz diye yazmak tum UC cocuklu annelerine canini acitir
Şimdi yazacaklarımı üç kereden fazla okuyun. Belki o zaman anlayabilirsiniz üç sizin için yeterli bir rakam değil belli ki. Çocuk düşünen bir anneye üçüncü çocuğu gereksiz bulduğumu söyledim. Hali hazırda var olmuş çocuk için bir şey yazmıyor. Napalım çöpe mi atalım üçüncü çocukları? Eğer maddi manevi üç çocuğa da çok iyi imkan veremiyorsan üçüncü çocuk gereksiz. Şahsi fikrim bu. Konu sahibi danışmış bende ona görüşümü belirtmişim. Bence düşünme demişim. Böyle bir cümleden canınız acıyor diye karşı tarafın canını acıtmaya çalışma onu çocuğuyla vurma hakkını nerden alıyorsunuz? İnşallah çocuklarınız algılama yetisi yönünden size çekmemiştir
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize fikirleriniz için .. şu ortam düzenlene kadar çocuklarımı biraz büyüyene kadar erteleme kararı aldım .. tabi Rabbim herşeyin hayırlısını iyisini bilir :)
Ama bakın şu da var ben tek büyüdüm. Evlatlığım, 11 kardeşin sonuncusuyum ama yıllar sonra tanıdım hepsini ve yine bir kardeş bağı kesinlikle yok. Kardeş şart ama evliliğin durumuna göre ben asla dedim yoksa siz seviyorsunuzdur istersinizAsla asla demeyin
Tebrik ederim ne guzel.. siz kendinize guveniyorsunuz demek ki.. Ne gerek var diyenlere kulak asmayin bende kalabalik aile seviyorum.. Adam gibi bakabilecek olan istedigi kadar yapsin. Sorunuza gelince bence simdi ideal.. ama erteleyeceksenizde kucuk ikinci sinifa gecince dusunun..Zaten şuan ikinci üniversite son sınıftayım ikinci okulumu da çocuklarıma daha faydalı olmak için okuyorum :)
Kotu niyetli demedıgınızın farkındayım biz 4 kardesız hıcbırımız birbirimizle konusmuyoruz bu da bir ornek. Herkesın kendi görüşü. Ben tek cocukcuyumEn iyi egitimi vereblrsnz ama kardes sevgisini veremezsiniz yanlis anlamayin Beni teyzem kanser hastasi oldu kizi Tek cocktu okdr uzgundu ki kimsem yok yardim isteyecegim. Keske kardesim.olsa destek olurdk derdi hep gercekten yanlis.anlamayin yazmak.istedkm rabbim cocugunuzu korusun
Bız kadının ıyılıgı ıcın soyluyoruz tabıkı de aşını ekmegını biz vermiyoruz. Nasıl ki Bızım cocuklarımızınkını baskası vermedıgı gıbı. Dıger cocuk lar zaten cok kucuk onlarında sevgiye ihtiyacı var tabi kendi bılırNe yapıcan 3.çocogu diyenlere bakma canım.
Diyenlere siz mi bakacaksınız aşını ekmeğini siz mi vereceksiniz tövbe yarabbim.
Bence eşini dinle Küçük biraz daha büyüsün.
Ortalıkta ki şu hastalık tamamen kalkıncaya kadar mutlaka bekle derim..yaşın küçükmüş, benim 3. yani son çocuğum, ben 36 yaşındayken doğdu..bence 2. Çocuğun 1. Sınıfı bitirince o an ki şartlara göre düşünmen daha isabetli olur..tabi karar yine senin..Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
kardeş şart değil.ben kabullenemedim kardeşim olmasını mesela çok uzun süre.ya da neler görüyoruz kardeş kardeşin kuyusunu kazıyo artık.destek olacağı kesin değil.En iyi egitimi vereblrsnz ama kardes sevgisini veremezsiniz yanlis anlamayin Beni teyzem kanser hastasi oldu kizi Tek cocktu okdr uzgundu ki kimsem yok yardim isteyecegim. Keske kardesim.olsa destek olurdk derdi hep gercekten yanlis.anlamayin yazmak.istedkm rabbim cocugunuzu korusun
benim de baba tarafımdan örnek vereyim mesela.dayısı kapı kapı kardeşlerini gezip siz nasılsa "geberip gidiceksiniz" deyip alıp şu parayı şimdiden bana vasiyet bırakın çocuklarınızla uğraşamam sonra yaptı mesela en son.böylesi daha hayırlıymış demekki eşiniz için.önemli olan olması değil hayırlısıysa olması.Benim üç çocuğum var. Büyük kızınızın birinci sınıfından ya önce yapın yada birinci sınıftan sonra yapım derim. İlkokula başlama zamanı bebekle dışarı çıkmak toplantısına gösterisine katılmak gerçekten zoroluyo.yardımedecek birileri varsa düşünün. Tek çocuk düşünenlere de eşim tek. Bi mutluluğu olsa arayacagı kimse yok üzüntüsü olsa kimse yok. Bazen bişey oldugunda kardeşlerimi ararken inanın duygulanıyorum onunyanında. Yinede herkesin kendi fikri benyaşadıgımı anlatıyorum
Okurken kahkaha attım, eşim tip tip bana bakıyor.Madem dunya bukadar kotu hic cocuk yapmayin hanimlar ne geregi var.
2 cocugu olan 3.yu isteyene ocu gozuyle bakiyor.kendi zevkin icin vs. Diyor..
ee siz iki taneyi yaparken kimin zevki oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?