Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Ertelemeli miyim ? Küçük kızım okula gittikten sonrası daha mı iyi olur acabaBende istiyorum 3. yu ama en az bi 7 8 sene sonra istiyorum iki çocuğumda okula başlasın diyorum..bence sende kızın okula başlamadan hamile kalıp bebeğini biraz büyütürsen daha rahat olur senin için..
Yaşım 28Yasiniz gencse biraz daha bekleyin bence
Ertemeleme bence 1.sınıf zor oluyor çocuklar için hem bebekle hem kizinla ilgilenemezsinErtelemeli miyim ? Küçük kızım okula gittikten sonrası daha mı iyi olur acaba
Yanlıs anlamayın beni lutfen ama neden 3 cocuk zaten masallah Ikı tane varmıs onlarda cok kucuk sızın sevginize ıhtıyacları var. Erkek cocuk ıcın mı istiyorsunuz acabaArkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Size kesinlikle katılıyorum cok nüfus degıl nitelikli nüfus ülkeyi kalkındırır. Bir cocugum var Baska dusunmuyorum. Elimdeki imkanlar la ona en iyi egıtımı vermeyi dusunuyorum. Cocugum kız. Aman bir tane daha yap erkek olur belkı diyenleride ayrıca boğmak istiyorum.Zaten dünya nüfusu almış başını gidiyor, daha da artırmanın ne gereği var? En fazla iki çocuk sınırı getirilmeli bence tüm dünyada. En azından sabit kalır nüfus.
Sorunuz bu değildi ama insanların sadece kendini, kendi keyfini ve zevkini düşünmesi çok rahatsız ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?