Üç çocuğu olanlar veya üçüncü düşünenler yardım eder misiniz

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz

Bende istiyorum 3. yu ama en az bi 7 8 sene sonra istiyorum iki çocuğumda okula başlasın diyorum..bence sende kızın okula başlamadan hamile kalıp bebeğini biraz büyütürsen daha rahat olur senin için..

Zaten dünya nüfusu almış başını gidiyor, daha da artırmanın ne gereği var? En fazla iki çocuk sınırı getirilmeli bence tüm dünyada. En azından sabit kalır nüfus.
Sorunuz bu değildi ama insanların sadece kendini, kendi keyfini ve zevkini düşünmesi çok rahatsız ediyor beni.

Cidden boyle bi donemde 3. yu dusunebiliyorsaniz helal olsun..
Benimde 2 cocugum var, esim 3. cocugu istiyor ben bu sene asla ve asla istemiyorum..
Coronasi, cekirgesi,ebabil kusu,depremi,cigi,savasi..
Berbat bir yil icindeyiz.

Bende istiyorum 3. yu ama en az bi 7 8 sene sonra istiyorum iki çocuğumda okula başlasın diyorum..bence sende kızın okula başlamadan hamile kalıp bebeğini biraz büyütürsen daha rahat olur senin için..
Ertelemeli miyim ? Küçük kızım okula gittikten sonrası daha mı iyi olur acaba

Şahsi fikrim eğer aşırı iyi bir ekonomik durumunuz yoksa 3 çocuğun fazla olduğu yönünde. İkinci çocuk bile lüksken üçüncü çocuk bence gereksiz. Eğer illa istiyorsanız hem birinci sınıfın yoğunluğu hem bebek sizi çok zorlar üstelik yaşınız genç daha bekleyebilirsiniz.

Şahsen bende üçüncüyü isterdim. Ama benim şu anda manevi gücüm yok. Bir süredir herşey bana bakıyor bazı sebeplerden dolayi. Yani üçüncüye gücüm yetmeyecegini düşünüyorum. Bence insan hazır hissedince hamile kalmalı. Esiniz şu yönden haklı: Büyük kızınız okula gitse en az günün yarısını sadece bebek ve küçüğe bakarsınız. Yok üçü aynı anda evde olması sizin için problem değilse sorun yok.

Yanlıs anlamayın beni lutfen ama neden 3 cocuk zaten masallah Ikı tane varmıs onlarda cok kucuk sızın sevginize ıhtıyacları var. Erkek cocuk ıcın mı istiyorsunuz acaba

Bakabilecek maddi gücünüz ve beden gücünüz varsa yapın biz anca burada konuşuruz.
küçücük 2çocuğunuz var zaten birisi 1 yaşındayken doğurmuşsunuz kardeşini. Çok zor ne bileyim eşiniz size fazla güveniyor anlaşılan.

Size kesinlikle katılıyorum cok nüfus degıl nitelikli nüfus ülkeyi kalkındırır. Bir cocugum var Baska dusunmuyorum. Elimdeki imkanlar la ona en iyi egıtımı vermeyi dusunuyorum. Cocugum kız. Aman bir tane daha yap erkek olur belkı diyenleride ayrıca boğmak istiyorum.

Kesinlikle erkek çocukla alakası Yok sadece biraz erkene mi alsak bu düşünceyi daha mı iyi olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…