- 3 Şubat 2018
- 25.670
- 110.473
- 598
bir çocuk daha yapmak çok gereksiz diye düşünenler; kendilerini bu dünyada çok mu gerekli görüyorlar ki böyle düşünüyorlar? gerçekten meraktan soruyorum.
bir çocuk daha yapmak çok gereksiz diye düşünenler; kendilerini bu dünyada çok mu gerekli görüyorlar ki böyle düşünüyorlar? gerçekten meraktan soruyorum.
demek ki hangi çocuğun gerekli yada gereksiz olduğunu önceden bilmek imkansız. belkide bu dünyada en gereklisi; en gereksiz sanılandır.Ona kalsa benim ailenin üçüncü çocuğu olduğum için gereksizimbu göz açıcı bakış açısı şimdi ama egomu sarstı biraz, halbuki benim için hayırlı evlat diyorlar
Yok Ben UC kere okudum Hala anlamadm acikcasi kafa yapimiz cok farkli cunku gereksiz cumlesini Ben idrak edemyrmNeden? Bir kere okuyunca anlamadınız mı?
Guzel sorubir çocuk daha yapmak çok gereksiz diye düşünenler; kendilerini bu dünyada çok mu gerekli görüyorlar ki böyle düşünüyorlar? gerçekten meraktan soruyorum.
Zaten dünya nüfusu almış başını gidiyor, daha da artırmanın ne gereği var? En fazla iki çocuk sınırı getirilmeli bence tüm dünyada. En azından sabit kalır nüfus.
Sorunuz bu değildi ama insanların sadece kendini, kendi keyfini ve zevkini düşünmesi çok rahatsız ediyor beni.
Yok Ben UC kere okudum Hala anlamadm acikcasi kafa yapimiz cok farkli cunku gereksiz cumlesini Ben idrak edemyrm
Yok Ben anlamamayi yeglerim.tsk ederim umarm cocugunuz birgun size Anne olman cok gereksiz olmus demezGayet açıklayıcı yazmışım aslında anlamadıysanız üç kere daha okumayı deneyin bi belki anlarsınız
Yok Ben anlamamayi yeglerim.tsk ederim umarm cocugunuz birgun size Anne olman cok gereksiz olmus demez
Kotu Anne iyi cocyk vs Ile alakali degilki Siz direk ucuncu cocuk icin gereksiz yazdiniz kotu cocuk gereksiz demedinz bende Dua ettm umarm cocugunuz size Anne olmak gereksiz demez Dedm unarm cumlenzn me kadar gereksiz oldugunuz anlamissinizdir ucuncu cocuk dusunen bir anneye Anne ucuncu cocuk gereksiz diye yazmak tum UC cocuklu annelerine canini acitirNe alakası var şimdi haddinizi bilin. Umarım demez derse de iyi anne oylamamışım demektir. Ben de bu konuyu neden kendi konunuz gibi sahiplendiniz onu pek anlamadım. Hoşunuza gitmeyen her yorumu alıntılayıp cevap vermişsiniz isterseniz kendinize konu açın öyle daha kolay olur
Madem dunya bukadar kotu hic cocuk yapmayin hanimlar ne geregi var.
2 cocugu olan 3.yu isteyene ocu gozuyle bakiyor.kendi zevkin icin vs. Diyor..
ee siz iki taneyi yaparken kimin zevki oluyor?
Madem dunya bukadar kotu hic cocuk yapmayin hanimlar ne geregi var.
2 cocugu olan 3.yu isteyene ocu gozuyle bakiyor.kendi zevkin icin vs. Diyor..
ee siz iki taneyi yaparken kimin zevki oluyor?
Suan kimse cocuk yapmasin ..Zevkle ne alakasi var.
Ya yeni bir virus yayiliyor, hamileyken kapilsa bebege nasil etki eder kimsenin bunun hakkinda fikri yok.tecrube sifir.
Hamileyken normal grip ve ates bebek icin tehlikeliyken, bu virus insani tepetaklak eder, bebek nasil dogar? Yeni dogan yakalansa tedavisi nasil olur?
Yani bekleyip ilaci ciksa mesela?
Maksat evlat sahibi olmaksa herseyi dusunmek gerek.
Yoksa isterse 10 cocuk yapsin isteyen.
Su zaman o zaman degil, net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?