Üç çocuğu olanlar veya üçüncü düşünenler yardım eder misiniz

Istanbuldayim ben.kira ve borc olaylarina girmeden o fiyati dusundum. Ve tabii tek erkegin calismasiyla eve giren para bu olmali en az.yoksa tabii ki bakici vs. imkansiz bu parayla olmaz.
Ozel okul icin yillik 50 bin zaten gidiyor.3. Cocugumda eylulde baslayacak onun icinde nerden baksaniz 70 bin olacak toplamda.
Ama devlet okuluna gitseylerdi en fazla servis ucreti olacakti.ilkokula giden cocuklar icin kurs ozel ders vs bana gereksiz geliyor.
en fazla spor kursu veya kodlama kursu olabilir.
Sanirim herkesin yasamdan anlayisi farkli ben hala dusununce 7 bin liranin gayet ideal oldugunu dusunuyorum.
Yasamadan bilemezsiniz vs.dersenizde cevremden arkadaslarim var 2 cocuklu gayet iyi sekilde geciniyorlar.hatta bazilari kirada oldugu halde sorun yasadiklarini duymadim.

3 cocugum var. 10 yaş 5 yaş ve 3 yaş . Üçüncü doğunca gerçek bir aile olduğumuzü hissettim . Ve ilk çocuğumla ikinci arasında 5 yaş biraktigima o kadar pişmanım ki. Son iki numaranın kardeşliğini görünce keşke diyorum.bu arada gurbetteyim.onlar benim arkadaşım evimizin neşesi. 4.yu de düşünüyorum . Çünkü kardeslik gibisi yok.birbirlerine destek olsunlar

Bende 30 yasindayim 11 yasinda ve 8 yasinda iki evladim var ve 3. Yu dusunuyiruz insallah kendinize guvniyorsaniz yapin tabiki herseyin hayat şartları geliri farkli bende bakabilecek durumdaysaniz tabiki yapin ama yas farkida onemli

Arkadaşlarınız hakkındaki fikirleriniz haricinde dediklerinize katılıyorum.
7 bin liraya hem kira hem geçim hem 3 çocuk olmuyor. Olan varsa da ben pek inanmıyorum.
Arkadaşlarınızın da aylık gelirlerine bakmak lazım.

Eger 10 bin üstü ise geçinme ihtimalleri fazladır.

Baska konunuzda esinizle ciddi problemleriniz oldugunu yazmissiniz. Sizin durumunuzda 3. Cocuk mantikli mi Allah askina? Vebaline girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…