• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bu erkekleri ne yapsın 😡

Kız da salak değil ki, biliyomuş herifin huyunu, kimse adam edemedi ben edicem diye hırs yapmış,o yüzden yatsın kalksın dua etsin kısmına katılamadım. Şu içsin bence. Soğuk su.
konu sahibi de kizla beraber aglamis. bunlar yali capkini izleyip izleyip adamin kizin kardesi dahil 50 kisiyle boynuzladigi kadinla olan romantik sahnesini aglayarak izleyip "seyfer♡♡♡" yazan tayfayla ayni kafadan olduguna emibim

konu sahibi de kizla beraber aglamis. bunlar yali capkini izleyip izleyip adamin kizin kardesi dahil 50 kisiyle boynuzladigi kadinla olan romantik sahnesini aglayarak izleyip "seyfer♡♡♡" yazan tayfayla ayni kafadan olduguna emibim
Yalı capkinini hayatta izlemedim bile...☺️
Ağladım evet sadece kızın o anki durumu için yoksa kurtulmuş olduğuna çok sevindim tabiki...ablası ile beraber anlatmaya çalıştık ... ben oglandan ayrıldığı için ağlamadım kızı öyle görünce sadece anlık oldu...

adam bastan asagiya red flaglarla doluymus. piyasa kizlariyla gününü gün edip onlari yakindan taniyan, bakire kiz bulup "sen piyasa kizlarina benzemiyorsun" diye onu pohpohlayan ama beğenmediği piyasa kizlariyla düşüp kalkan biriymis. mekanlara gidip "ben bir kzii elde etmek istersem ederim" storyleri atiyormus. hala da sizin kiz "evlenecegiz" hayallerindeymis. en sonunda terkedilmis.
bence yatsin kalksin dua etsin.
evlenip de ne yapacak "sizle eglendi benle evlendi" postu mu paylaşacak? neyi hayal ediyor bu kıroyla evlenip
Allah korusun zaten evlilik vs olmasın...
Ablası elinden geldiğince ilgileniyor kızla...

Allah korusun zaten evlilik vs olmasın...
Ablası elinden geldiğince ilgileniyor kızla...
e madem evlilik istemiyor kiz neden gelinlik giyip hayaller kuruyor, adami terketmek yerine terkedilmeyi bekliyor?
ablasi abla olsa zamaninda adam bungalov bungalov şeyini gezdirirken kardesinin aklina girerdi adami terketsin duye

e madem evlilik istemiyor kiz neden gelinlik giyip hayaller kuruyor, adami terketmek yerine terkedilmeyi bekliyor?
ablasi abla olsa zamaninda adam bungalov bungalov şeyini gezdirirken kardesinin aklina girerdi adami terketsin duye
Yani bundan sonra evlilik olmasın manasında yazdım ben...adam bungolava kızla gitmek istemiş arkadaş grupları ile kız gitmemiş o tarz istekler son zamanlarda başlamış...ablası abla zaten siz merak etmeyin...bu kadar yargılayıcı konuşmak normal değil... arkadaşım gayette şu an kızla ilgileniyor ...bugün konustum daha iyi dedi insaallah daha güzel olur

Back