Hanımlar iyi akşamlar...
O kadar üzgün ve şok içindeyim ki anlatamam...Çok sevdiğim, ortaokuldan beri gorustugum arkadaşımın kız kardeşinin başına gelen bir olay hakkında fikir alıp arkadaşım istediği için ona okutmak istiyorum...benimde küçük yaşlarından beri ablasıyla olan arkadaşlığımızdan dolayı tanıyıp çok sevdiğim ,dünyalar güzeli ve çok tatlı,hanim hanım 25 li yaşlarda bir kizimiz bu... arkadaşımın ailesinin maddi durumu normal seviyelerde diyelim... kendi yaglarinda kavrulan bir aile...bu kızımız bir vesile ile bu çocukla bir ortak görüşmede tanışıyorlar arkadaş doğum günü gibi bir etkinlikte...çocuk kızı görür görmez etkileniyor ve bir şekilde görüşmeye başlıyorlar...fakat oğlanın ailesinin ve kendinin maddi durumları standartların çok üzerinde kız ilk başta çekiniyor hani uyumlu değiliz gibisinden açık açık söylüyor çocuğa fakat çocuk kesinlikle sorun olmayacağını söyleyince ilişkiye başlıyorlar...ilk başlarda oğlan kıza karşı çok nazik,kibar,anlayışlı davranıyormus...kız çekingen ve böyle flört vs olaylarında biraz daha kapalı bir kız...gece hayatı, içki, sigara vs kesinlikle tercih etmeyen kendi halinde yaşayan ...ama çocuk ise tam tersi hayat görüşü olan bir çocuk...ilk başlarda evlilik için görüşen, herşeye tamam deyip saygı gösteren, ailesi ile tanıştıran,2 sene boyunca kıza karşı kötü davranışı olmayan hatta kızın o hallerine hep saf, masum, temiz,piyasadaki kızlara hiç benzemedigini söyleyen,gelinlik ,düğün mekani vs bakan çocuk son zamanlarda işte ben erkeğim ihtiyaçlarım var deyip sapancaya oraya buraya kalmalı, arkadaş gruplari ile gitmeye ve kizida götürmeye çalışan ,kızda gitmediği için soğuk davranan biri olmaya başlamış...çocuk sanırım 29/30 yaşlarında bu arada ve yakışıklı bir çocuk resimlerde de işte ben bir mekana girince her bayanı elde ederim vs gibi saçma sapan kelimeler kullanıyormuş kiza ve en son kıza gelinlikcinin önünden geçerken tutup kolundan içeri sokup gelinlik denettirip karşısında duygulanip ağlamış , annesine resim vs atmış hatta gelinin nasıl oldu diye ama şerefsiz aradan çok az zaman sonra kızdan ayrılmış .... kızcağız perişan halde ablasına gelip anlatınca haberin oldu benimde...kızin ağlamaktan gözleri şişmiş..yani bende oturdum ağladık beraber...yani bir insan bu kadar adi olabilir mi ya???o kızın ahi yerde kalır mı??bu arada el ele tutuşma vs dışında pek birşey olmamış...oğlan ben seni gelinliğinle alacağım hep diyormuş...biz bu kıza ne desek içini soğutmak için sastik kaldik