Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz üçer beşer doğuralım o zamanbir çocuk daha yapmak çok gereksiz diye düşünenler; kendilerini bu dünyada çok mu gerekli görüyorlar ki böyle düşünüyorlar? gerçekten meraktan soruyorum.
En iyi egitimi vereblrsnz ama kardes sevgisini veremezsiniz yanlis anlamayin Beni teyzem kanser hastasi oldu kizi Tek cocktu okdr uzgundu ki kimsem yok yardim isteyecegim. Keske kardesim.olsa destek olurdk derdi hep gercekten yanlis.anlamayin yazmak.istedkm rabbim cocugunuzu korusun
Bunu da düşünmüştüm sizde söyleyince mantıklım düşünmüşüm demek ki :))Ortalıkta ki şu hastalık tamamen kalkıncaya kadar mutlaka bekle derim..yaşın küçükmüş, benim 3. yani son çocuğum, ben 36 yaşındayken doğdu..bence 2. Çocuğun 1. Sınıfı bitirince o an ki şartlara göre düşünmen daha isabetli olur..tabi karar yine senin..
Aynen küçük kızım 1.sınıfı bitirince olması daha mantıklı gibi Allah’ın izniyleBazı kadınlarda annelik hissi çok yoğun oluyor hamileliği doğumu seviyorlar sanırım onlardansınız :) tebrik ederim vallahi bir tanesiyle hayattan koptum ne yiyor ne uyuyor sürekli ağlar tuvalete bile kaçak gider oldum oğlum 11 aylık valla uslu olsaydı bende istiyordum üç tane de yok bakamıyorum enerjim yetmiyor. Sadece bence birkaç sene bekleyin birinci sınıfı bitirip okullarına alışsınlar sonrası kolay olur yaşınız geç değil. Bende 28 de anne oldm
Büyük kızım anaokuluna gidecek inşaalalh küçük kızımla 2 sene daha evdeyiz inşaallah:)Konu sahibinin sorduğu soruya bak cevaplara bak
Tatlım hemen hamile kalsan bile bir dahaki eğitim öğretim yılında büyük kızın birinci sınıfa küçük kızın anaokuluna gidecek. Okul zamanı doğum zor olabilir senin icin. Çocukları okula götürüp getirecek birisi var mı?
Çünkü ben en çok o konuda zorlandım ki hala zorlanıyorum. Benimkilerin arası 5 yaş. Buyuj kızım 1. Sınıfa gidiyor. Ders çalıştırırken küçük ödevini kalemini defterini çekiyor.
Bunlar da var yani.
Tabiki hayır kalabalık aile çocuk sevgisi:)Erkek çocuk umudu mu?
Lutfn birax kıtab okuynzunarm cumlenzn me kadar gereksiz oldugunuz anlamissinizdir
Şuan öyle ama iki yaş civarı arkanıza gezıyo, kendi kendine oynayabilşyo, küçük küçük konuşmaya başlıyo ozaman hersey unutuluyo. Uykuda düzene girince anne çok rahatlıyo. Sizin de az kalmış.Allah kolaylık versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ha ben böyle konusuyorum bakmayın ilk çocugum oldu ikinciyi birbirlerine destek olsun arkadas olsun diye istedim.üçüncğ sürpriz oldu. Çok bunaldım kabullenemedim. Bebekken dahi hem bakıp hem darlanıyodum.sonra vicdan yapıyodum küçücük sana muhtaç diyodum kendime.ama hepsi geride kaldı şimdi bana arkadas oldu. Evde bi ses bi neşe oldu iyiki olmuş diyorumBazı kadınlarda annelik hissi çok yoğun oluyor hamileliği doğumu seviyorlar sanırım onlardansınız :) tebrik ederim vallahi bir tanesiyle hayattan koptum ne yiyor ne uyuyor sürekli ağlar tuvalete bile kaçak gider oldum oğlum 11 aylık valla uslu olsaydı bende istiyordum üç tane de yok bakamıyorum enerjim yetmiyor. Sadece bence birkaç sene bekleyin birinci sınıfı bitirip okullarına alışsınlar sonrası kolay olur yaşınız geç değil. Bende 28 de anne oldm
Çalışıyor musunuz arkadaşımArkadaşlar merhaba 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim büyük kızım beş yaşında küçük kızım üç yaşında . üçüncü çocuğu düşünüyoruz fakat eşim küçük kızım okula gittikten sonra olmasından yana.. ben ise bu sene Allah nasip ederse olsun istiyorum.. çünkü iki kızım da okula gittikten sonra hem onların dersleriyle ilgilenmek hem de bir bebek bakmak gözümde çok büyüyor . Eğer olursa küçük kızımla aralarında dört yaş olacakÇoc çok seviyorum biraz zor olur ama büyütebilirim o sizde lütfen bir fikir verir misiniz
Ben 3 yaşında göndermiştim büyük kızımıBüyük kızım anaokuluna gidecek inşaalalh küçük kızımla 2 sene daha evdeyiz inşaallah:)
Tabiki olduktan sonra öyle diyoruz :) o değil de eşimi ikna ettim şimdi vazgeçtim nasıl diyeceğimBı kızım vardi. Sürpriz şekilde ikizlerikiz oldu. Bence üç çocuk annesi olmak çok zor. Üstelik annem hep yanımda. Ama bence çok da güzel. Yinede bazen ortalık bu kadar karisikken üç çocuk fazla mi acaba diye düşünüyorum. Ama sonra bı bakıyorsun, bı kokuyorsun iyi ki varlar diyorsun.
Yok canım çalışmıyorum . Ama maddi açıdan sıkıntı olmaz inşaalalh şuan ki durumumuzlaÇalışıyor musunuz arkadaşım
Yok ben geç yollayacağım daha doğrusu yaşlarında gidecekler anaokuluna . Okul araba mesafesinde eşim götürebilir ya da servisBen 3 yaşında göndermiştim büyük kızımıanladığım kadarıyla ikisini de geç yollayacaksın. Büyük anaokuluna giderken daha rahat olur o zaman. Ama dediğim gibi okula götürüp getirirken yardımcı olacak birinin olması lazım.
Tabiki olduktan sonra öyle diyoruz :) o değil de eşimi ikna ettim şimdi vazgeçtim nasıl diyeceğim![]()