Twist Stepper kullanan var mı?

kızlar nerdesiniz..
ben şimdi yeniden yapacağım bakalım kaç tane yapabileceğim...
ben callenetics de yapıyorum... ikisi beraber süper inceltiyor...:KK8:

kızlar nerdesiniz..

bende call ebaşlayınca stepperi boşladım.ozaman hemen bende başlıyorum.demek ikisi beraber daha iyi sonuç veriyo

Hasta hasta 80 adım yapabildiysen helal olsun sana :KK1: ben mabadımı kaldıramıyorum kaç gündür sesimde borozan gibi çıkıyor hahaha

geçmiş olsun:2: ben iyileştim...bir cd yaptım kendime orta hızda ritim şarkılar var 37 dakika sürüyor takıyorum onu cd çalara biniyorum stepper'a perşembe akşamı 668 adım cuma akşamı 740 adım:KK1:
bakalım bu akşam netice ne olucak:KK51: herkese mutlu adımlar atması dileği ile:KK42:

geçmiş olsun:2: ben iyileştim...bir cd yaptım kendime orta hızda ritim şarkılar var 37 dakika sürüyor takıyorum onu cd çalara biniyorum stepper'a perşembe akşamı 668 adım cuma akşamı 740 adım:KK1:
bakalım bu akşam netice ne olucak:KK51: herkese mutlu adımlar atması dileği ile:KK42:

Teşekkür ederim canım benim, biran evvel bende iyileşebilirsem başlayacağım ama...Burda devam eden arkadaşları gördükçe çok imreniyorum :)

20 dk da 1200 asım attım... inşallah gece bacaklarım ağrımaz...
eğer bu gece ağrımazsa artık gün aşırı 200 kalori yakacak şekilde çalışacağım... sanırım 1600 adım falan yapıyor...
1 gün call+1600 stepper
1 gün call+ slim in 6 yapmaya karar verdim...
şafağım git gide azalıyor kocişim gelene kadar kurtulmam lazım fazlalıklardan...

bende call ebaşlayınca stepperi boşladım.ozaman hemen bende başlıyorum.demek ikisi beraber daha iyi sonuç veriyo

canım benim gibi kilon varsa stepperı bırakma... çünkü callenetics vücuda şekil veriyo kardiyo olmadığı için kiloya etkisi olmuyo... stepperla kardiyo çalışırsın calle şekil verirsin...:KK8:ama kilon azsa ozaman sadece call de yeter...

canım benim gibi kilon varsa stepperı bırakma... çünkü callenetics vücuda şekil veriyo kardiyo olmadığı için kiloya etkisi olmuyo... stepperla kardiyo çalışırsın calle şekil verirsin...:KK8:ama kilon azsa ozaman sadece call de yeter...

çok zor kilo veriyorum.bir haftadır çok dikkat etmeme rağmen gram oynamadı.slimde çok etkili bende ara ara yapıyorum demek sende yapacaksın bana arkadaş çıktı sevindim.stepper slim call.bende dönüşümlü yapıyorum.ama call hergün.sen kaç kilosun arkadaşım diyette yapıyomusun?

işin kötüsü evde 3 bayanız hangimiz sıkıştırıcaz bakalım :KK59::KK59: :KK60::KK60:

:KK9::KK9: 4. lazım olursa çağarrr :KK61:

kızlar nerdesiniz..

Bende başladım callenetise. Bir arada slim yapmıştım yapmadğım spor kalmıycak yakında :KK1: slimde baya etkili.

çok zor kilo veriyorum.bir haftadır çok dikkat etmeme rağmen gram oynamadı.slimde çok etkili bende ara ara yapıyorum demek sende yapacaksın bana arkadaş çıktı sevindim.stepper slim call.bende dönüşümlü yapıyorum.ama call hergün.sen kaç kilosun arkadaşım diyette yapıyomusun?

şu an 63 kiloyum canım... evet diyet de yapıyorum... diyetisyene gidiyorum canım... benim derdim göbeğimle... ondan bi kurtulsam süper olacak...:KK1:

:KK9::KK9: 4. lazım olursa çağarrr :KK61:

Bende başladım callenetise. Bir arada slim yapmıştım yapmadğım spor kalmıycak yakında :KK1: slimde baya etkili.

evet slim süper ama işte bi de yaptıktan sonra katır tepmiş gibi olmasam...:KK1:
şimdi call yapmaya gidiyorum... kocem gelene kadar çok seksüü olucam...:KK9:

şu an 63 kiloyum canım... evet diyet de yapıyorum... diyetisyene gidiyorum canım... benim derdim göbeğimle... ondan bi kurtulsam süper olacak...:KK1:

evet slim süper ama işte bi de yaptıktan sonra katır tepmiş gibi olmasam...:KK1:
şimdi call yapmaya gidiyorum... kocem gelene kadar çok seksüü olucam...:KK9:

ayyy sendemi asker bekliyonnn En Büyük TÜRKİYE
Benimde sevgilim askerde :KK59:

Herkes süper devam ediyor darısı başıma ben deha iyileşemedim hatta 4 gündür yatıyordum sanırım haftaya başlarım anca dinlenmeye devam edeyim :)
miniğim geçmiş olsun senin alet bozulmuş bu arada bloğunu açtınmı benim haberim yok tatlım :)link verde takip edeyim :)

tamda hevesli hevesli yapıyodun ne güzell ya kötü olmuşş
öle oldu :KK14: bugünde aramazsa firma yarın arayıp cırlıcam:KK14:
Herkes süper devam ediyor darısı başıma ben deha iyileşemedim hatta 4 gündür yatıyordum sanırım haftaya başlarım anca dinlenmeye devam edeyim :)
miniğim geçmiş olsun senin alet bozulmuş bu arada bloğunu açtınmı benim haberim yok tatlım :)link verde takip edeyim :)

açtım balım imza bölümünde yazıyor :KK69: çok aktif değil yavaş yavaş öğrencem :KK76:

ayyy sendemi asker bekliyonnn En Büyük TÜRKİYE
Benimde sevgilim askerde :KK59:

evet canım kocişi askerde... seninki de mi 337 kd gitti... nerde yapıyo canım...
allh kavuştursun inşallah son ayrılıklarımız olur canım...

bozuldu stepper :KK14:
iade edicem :KK14:

ne bilim ayak kısmında ki civatalar gevsedi
kol kısmı boslukta gibi
o kısmı monte gelmişti.
firmayla iletişime geçtim formu doldurdum
2 gün içinde ulaşıp iade alcaklar.

ayy üzüldüm canım yaa...nasıl bozuldu ki servisi falan yokmuymuş gelsin baksınlar.. benimkinin de zinciri atıp duruyodu servis düzeltip gitti... şimdi hiç bişey yok çok şükür...

geçmiş olsun canım... bloglarınızda hayırlı olsun kızlar...

X