- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 45
hımmm seninki internetten gelmişti dimi... kendiniz kumuştunuz ozaman....
tam sıkışmamıştır dediğin gibi.. yoksa zor yani gevşemesi...
işin kötüsü evde 3 bayanız hangimiz sıkıştırıcaz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm seninki internetten gelmişti dimi... kendiniz kumuştunuz ozaman....
tam sıkışmamıştır dediğin gibi.. yoksa zor yani gevşemesi...
Hoş geldin, iyileşir iyileşmez bende yeniden egzersizlerime dönüyorum :)
kızlar nerdesiniz..
ben şimdi yeniden yapacağım bakalım kaç tane yapabileceğim...
ben callenetics de yapıyorum... ikisi beraber süper inceltiyor...
Hasta hasta 80 adım yapabildiysen helal olsun sana ben mabadımı kaldıramıyorum kaç gündür sesimde borozan gibi çıkıyor hahaha
geçmiş olsun:2: ben iyileştim...bir cd yaptım kendime orta hızda ritim şarkılar var 37 dakika sürüyor takıyorum onu cd çalara biniyorum stepper'a perşembe akşamı 668 adım cuma akşamı 740 adım
bakalım bu akşam netice ne olucak herkese mutlu adımlar atması dileği ile
bende call ebaşlayınca stepperi boşladım.ozaman hemen bende başlıyorum.demek ikisi beraber daha iyi sonuç veriyo
canım benim gibi kilon varsa stepperı bırakma... çünkü callenetics vücuda şekil veriyo kardiyo olmadığı için kiloya etkisi olmuyo... stepperla kardiyo çalışırsın calle şekil verirsin...ama kilon azsa ozaman sadece call de yeter...
işin kötüsü evde 3 bayanız hangimiz sıkıştırıcaz bakalım
kızlar nerdesiniz..
ben şimdi yeniden yapacağım bakalım kaç tane yapabileceğim...
ben callenetics de yapıyorum... ikisi beraber süper inceltiyor...
çok zor kilo veriyorum.bir haftadır çok dikkat etmeme rağmen gram oynamadı.slimde çok etkili bende ara ara yapıyorum demek sende yapacaksın bana arkadaş çıktı sevindim.stepper slim call.bende dönüşümlü yapıyorum.ama call hergün.sen kaç kilosun arkadaşım diyette yapıyomusun?
4. lazım olursa çağarrr
Bende başladım callenetise. Bir arada slim yapmıştım yapmadğım spor kalmıycak yakında slimde baya etkili.
şu an 63 kiloyum canım... evet diyet de yapıyorum... diyetisyene gidiyorum canım... benim derdim göbeğimle... ondan bi kurtulsam süper olacak...
evet slim süper ama işte bi de yaptıktan sonra katır tepmiş gibi olmasam...
şimdi call yapmaya gidiyorum... kocem gelene kadar çok seksüü olucam...
aaa nasıl bozulduki ya.
ne bilim ayak kısmında ki civatalar gevsedi
kol kısmı boslukta gibi
o kısmı monte gelmişti.
firmayla iletişime geçtim formu doldurdum
2 gün içinde ulaşıp iade alcaklar.
öle oldu bugünde aramazsa firma yarın arayıp cırlıcamtamda hevesli hevesli yapıyodun ne güzell ya kötü olmuşş
Herkes süper devam ediyor darısı başıma ben deha iyileşemedim hatta 4 gündür yatıyordum sanırım haftaya başlarım anca dinlenmeye devam edeyim :)
miniğim geçmiş olsun senin alet bozulmuş bu arada bloğunu açtınmı benim haberim yok tatlım :)link verde takip edeyim :)
öle oldu bugünde aramazsa firma yarın arayıp cırlıcam
açtım balım imza bölümünde yazıyor çok aktif değil yavaş yavaş öğrencem
ayyy sendemi asker bekliyonnn
Benimde sevgilim askerde
bozuldu stepper
iade edicem
ne bilim ayak kısmında ki civatalar gevsedi
kol kısmı boslukta gibi
o kısmı monte gelmişti.
firmayla iletişime geçtim formu doldurdum
2 gün içinde ulaşıp iade alcaklar.
Herkes süper devam ediyor darısı başıma ben deha iyileşemedim hatta 4 gündür yatıyordum sanırım haftaya başlarım anca dinlenmeye devam edeyim :)
miniğim geçmiş olsun senin alet bozulmuş bu arada bloğunu açtınmı benim haberim yok tatlım :)link verde takip edeyim :)