Twist Stepper kullanan var mı?

Kızlar bende stepper almayı düşünüyorum fakat marka konusunda kararsız kaldım. Anladığım kadarıyla voit iyi fakat pahalı, 250 tl civarı. Maksimum 150 TL ye kadar ne önerirsiniz. Kipadan alınanlarda da gıcırdama sorunu var sanırım. Benim için sessiz olması önemli, 2 yaşında kızım var, o uyurken fazla ses çıksın istemem. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

bu tür makinaların hepsinde zamanla gıcırdama sorunu oluyor neticede malzemesi demir.ama çözümsüz değil,yağ ile sorunu giderirsin.markada ise voitten şaşma uzun ömürlü olsun istersen.250 TL dediğin dönen başlıklı sanırım,benim aldığım 171TL idi sabit direk şeklinde ama önünde bel için twisti ve dambılları var kol için

şuan voit fitness mağazasında dediğim model 162 TL buarada ilginize...

çok pahalı bir alet sanırım bir arkadaş vardı konusu kapatılmış o aldığı zaman 50 tlymiş simdi fiyatlar uçuyor demekki gerçekten işe yarıyor..

şimdi nette bakıyorum 200 küsür milyon neyse evde kendim yapıcam artık biseyler

kızlar hangi aletten bahsediyosunuz..
bunun kolsuz olanı kipa da 59 liraydı en son...

:89:aaaaaaaaaaa ben intte baktım 110dan başlıyor benimkine benzeyenler..benimki kolsuz....6 sene önce almıştım,130tl ye...........

değişik markaları var tabi...
kipadaki en ucuz olandı... 3 ay önce falan arkadaşım aldı hala var mı bilmiyorum...

kızlar hangi aletten bahsediyosunuz..
bunun kolsuz olanı kipa da 59 liraydı en son...

ben kollulardan bahsediyorum internete twist stepper yazınca onlar cıkıyo ve pahalı geldi baya

ben de bimden almıştım 2 sene önceydi sanırım ve ucuzdu kol lastikleri de var 100den aşağıydı fiyatı tam hatırlamıyorum ve hala kullanıyorum çok işime yaradı

benimkinin ayarıyla oynamışlar serviste 200 falan yapınca damarlarım şişmiş gibi oluyor çok zor yapıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…