Twist Stepper kullanan var mı?

kesinlikle üstteki uzun direkliyi al.bende bugün kurdum aynısını ve çok yoğun uzun araştırmalar yaparak aldım.alttakinin kullanıcı yorumlarına bakarsan netten hep şikayet var,o üstündeki oynar başlıklı şey hassas ve kısa zamanda kırılma riski yüksek;yani çok dayanıklı ve uzun ömürlü olmaz.ama üsttekini kullanan arkadaşımda senelerdir memnun ve hiçte öyle gıcırt gıcırt sesler çıkarmıyor.ayrıca bir diğer artısıda fiyat farkı! sırf kolları dönüyor diyede verilmez yani,onu sende döne döne yapabilirsin:80:

askperisi87 cok teşekkür ederim :) bende haftalardır araştırmaktan cok yorulmustum ,artık dayanamadım ilgili markaya mesaj attım,hangisini önerirsiniz diye,müşteri temsilcisi de aynen şunu yazmış

303 step twıst de çalıştırdığı kas gurupları daha fazladır.. step, twıst ve dambıllları sayesinde 3 farklı şekilde çalışma olanağı sağlıyor. Bu nedenle bu modelde tercihinizi yapmanızı öneriyorum.. Ancak sağlamlık konusunda 2 üründe de sorun yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Zaten 2 yıl garantili ürünlerdir.
İYİ GÜNLER

sen kendi sitesinden aldın değilmi benim bulabildiğim en ucuz kendi sitesindendi

evet canım pazartesi sipariş ettim bugün sabah gldi 171 tl fiyatı.ama çok daha ucuzlarıylada karşılaştım nette,paramı riske atıp çin malı olabilir endişesiyle kendi sitesinden aldım.öncesinde kolsuz ve sadece step görevini yapanı düşünmüştüm,çokta uygundu fiyatı ama sonra birkaç dakika yaptıktan sonra desteğe ihtiyaç duyulduğundan iyikide kollu olanı almışım diyorum.
buarada diğer kullanıcı arkadaşlara bişey sormak istiyorum ben bugün 3 set halinde 2500 adım yaptım,hiç zorlanmadımda yatana kadar 1 set daha yapmayı planlıyorum.bugün k-flex,3 parça bisküvi ve kayısı bolda su tükettim;azevvel tartıldım sabah 63.3 ken şuan 62.5 çıktım yani 800gr vermişim normalmiki:44:

bugün tam 2250 adım ama yaptıkça anlıyorumki bu aletle sadece yürür gibi düz adım atmak alete haksızlık! mesela kendi yaptıklarımdan birkaçını paylaşayım;
3dk öne doğru eğilerek popo yukarıda adım atıyorum;kalça çalışıyor
3dk ayaklarımı çarpık bacak gibi yaparak adım;üst arka bacaklar çalışıyor
3dk ayaklarımı dışa doğu ''V'' şeklinde yaparak ve hafifte çömelerek adım atınca;üst iç baldırlar çalışıyor
3dk belini sağ sol döne döne yaparak;belin yanları çalışıyor ve omuriliğinizin açıldığını hissedebiliyorsunuz...
koşu bandıda alacaktım ama gerek kalmadı sanırım çünkü zaten 15 dakikada tere boğuluyorsunuz:81:
başka değişik pozisyonlar yapanlar varmı acaba

1 hafta günde 3000adım+az yemek=2.5 kilo gitti

süpersin tebrik ederim sakın bırakma :) benimde var evde eskiden yaaprdım ama evlendikten sonra yalan oldu bir an evvel bende başlamayı düşünmüyorum bakalım :)

tşk ederim canım pes etmek yok 55 olana kadar,5.5 kilo var daha.bünyem kolay alıp zor veriyor(çikolata,kola,cips yersem olacağı bu:) 1haftadır sadece akşam yemeğini kesip yerine meyve yada salata yedim.ben sevmiyorum diyeti ya :.96: herşey yedim sadece eskisinden biraz daha az.sende başla en kısa zamanda,burası terkedilmiş gibi kimse yok

askperisi87 seni örnek alıcam bundan sonra :) siparişi verdim bugün gelcek,sabırsızlıkla beklemekteyim,bende haftaya kadar 2 kilo vermiş olurum umarıım :))

sonunda verdinmi siparişi,hangisini tercih ettin.gerçi mantık aynı,ama dayanıklılık bide ücreti düşünerek karar vermeli. neyse hadi seninkide gelsinde kendi çapımızda yarışalım gerçi sen benim gibi abur cuburu arada kaçırmazsan garanti daha çabuk verirsin:78:

sonunda verdinmi siparişi,hangisini tercih ettin.gerçi mantık aynı,ama dayanıklılık bide ücreti düşünerek karar vermeli. neyse hadi seninkide gelsinde kendi çapımızda yarışalım gerçi sen benim gibi abur cuburu arada kaçırmazsan garanti daha çabuk verirsin:78:[/QUOTE]

dediğin 303'Ü aldım geldi bile ben tam vidalayamadım biraz oynak bişi oldu ama yarın başlıycam tam olarak,biraz denedim ama 3000 adım zor göründü,yarışamıycam galiba seninle 50 kiloya inene kadar abur cuburu bıraktım ben,sende bırak bak abur cuburla bu kiloyu veriosan,yemeden ooo kaç kilo verirsin :)

zaten ilk terini onu kurarken atıyosun:90: basamakları yukarı aşağı ayarlayabiliosun,belki seninki çok yukarıdadır ondan 3000 zor görünmüştür.yoksa annem 6000 adıma kadar bile çıkıyor akşam işten gelince bide.neyse sen yavaş git,birden yüklenme iyisimi.çünkü ben ilkgün hamlamıştım
sen 50'ye bende senin şuanki kilona gelmek istiorum:26:hadi bakalım abur cuburu bırakıomda o bırakmıo peşimi yaa

dediğin 303'Ü aldım geldi bile ben tam vidalayamadım biraz oynak bişi oldu ama yarın başlıycam tam olarak,biraz denedim ama 3000 adım zor göründü,yarışamıycam galiba seninle 50 kiloya inene kadar abur cuburu bıraktım ben,sende bırak bak abur cuburla bu kiloyu veriosan,yemeden ooo kaç kilo verirsin :)[/QUOTE]

303 hangisi ? direkli olan mı yoksa kolları sağa sola dönebilen mi acaba ?

bugün 1100 yaptım askperisi87,belki aksam da yaparım ama 3000 bnde 87liyim ama senin kadar rahat kilo veremiyorum,metabolizmam yavaş sanırım dolayısıyla senden önce hedefe varmak için senden çok daha fazla yapmam gerekicek

tourmaline 303 dediğim uzun direkli olan,diğerine göre biraz daha ucuzdu onu aldım bende

hmm güle güle gitsin kilocuklar..
ben diğerini alıcam inşallah kredi kartımla ilgili sorunumu hallettikten sonra..
sana bir sorum var; bu alet üst bacaklara fayda eder mi?

Son düzenleme:
ben diğerini alıcam inşallah kredi kartımla ilgili sorunumu hallettikten sonra..

teşekkür ederim en çok etki ettiği yerlerden biri bile olabilir üst bacak :) yani bacağın her tarafını çalıştırdığı kesin,twistle de bel hallediliyo , göbeğe bi faydası var mı çözemedim daha hadi sende al da gaza getirelm birbirimizi,ben ölü sezonda aldım galiba bu aleti,evde tek başına gaza gelmek zor oluyo

ayy sizinkiler kolay ozaman...
bizimkinde 500 ü geçersen rekor sayıyorsun çok zorluyo...
ama 1 haftada belimin inceldiğini de hissediyosun...
hayırlı olsun bu arada canım...i
nşallah hedefine ulaşırsın...

diğeri hangisi canım...
benimkinden mi...
benimki süper bişey... bütün kasları çalıştırıyo ve gerçketen çok çabuk sonuç alıyosun ama benimkinin sürekli zinciri atıyo yine servise gitti...
bakalım bu kez iç mekanızmayı değiştirecekler yine aynı sorun olursa geri alacaklar...

acele etme,ben biraz hırs yaptım ondan sanırım.yoksa benimde 700adımdan sonra nefesim kesiliyor,yaparken fashion tv'deki defileleri izleyip oradaki mankenleri görünce inmek gelmiyor içimden:90:

benim aklım hala ermiş değil bacağamı,göbeğemi,belemi etki ettiğine:44: ama şu bir gerçekki ter akmayan hiçbir küçük noktan bile olmuyor indiğinde,dolayısıyla bütün kasların çalışıyor olmalı;netten baktığımda kullanıcılar öyle diyorlar

evet tatlım diğeri dediğim seninkinin aynısı,sürekli zinciri atıyor demişsin beni o düşündürüyor ama o daha faydalı sanki..bir de sen uzun zamandır yapıyorsun canım üst bacaklara faydası oldu mu ? biliyorsun ben eliptik bisiklet de aldım ama üst bacaklara çok etki etmedi..

Son düzenleme:

o başlığı dönen twist'ten benim nişanlımın kardeşi almıştı 3-4 ay önce,üstüne çıkıp bende denemiştim gittiğimde.bu 303 ten tek farkı twistle step'in birarada olması yani ayrı ayrı olmaması.keşke kullanışlı olsaydı yoksa aradaki 50 lirayı umursamazdım zinciri yüzünden kaçkere servise gitti,ensonunda sıkılıp attı terasa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…