selam ben biraz hastayım,öksürük var.çok terleyeceğim spor yapmadım bu hafta..sadece yürüdüm..öksürüğüm artıyordu.düzelirsem yapacağım....
ben 62.300 oldum bu hafta...........
kızlar bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum. diyete başladım ama depoladığım yağları eritmem için sporla desteklemem lazım. bir ara stepper kullandım ve acayip etkisini gördüm. varmısınız beraber yapmaya? anca böyle gaza gelicem sanırım:))
canım ben sana katılırım.daha dün geldi aletim acaba hangi bölüme daha çok yarıyor.doğum kilolarım gitsin istiyorum.birde yanında bana hediye geldi hani üstüne çıkıp dönüyorsun tam adını bilmiyorum ne işe yarar.sen daha önce yapmışsın sanırım kaç kilo verdin...
canım ben internetten aldım ama çok aradım diyebilirim.benim spor aletim farklı resim ekleyebilsem gösterirdim çok memnunum 1 kilo verdim.ama sanki iki kilo vermiş gibi inceldim.sahibinden.com dan aldım genelde ordan alıyoruz bazı şeyleri.canım nerden aldın aleti bende araştırıyorum ama daha kendime uygun biryer bulamadım
7 dk 300 adım başlangıç için iyi mi ? sabah akşam 400 yapsam fazla mı olur..ne kadar süre içinde etkisi görülüyor ?
cemre25 bu aletin faydasını gormeye basladınmı bende almak istyorum ama basen ve kalcayı inceltirmi ? sorunlu bölgede oyuzden? merdiven cıkıyo gıbımı nasıl canm yoksa yürüyüş gbimi oluyo bu aletle yapılan spor?
ben yanlışlıkla yazmışım.benimkisi shape.yani stepperin sadece alt kısmı olanı
daha yeni başladım çokta düzenli yapamadım . nası diyim ikisinin ortası :) en başta kolay geliyor ama birkaç dakika sonra bacaklarınızdai kasları hissediyorsunuz artık
benim bildiğim üst bacak kalça falan eritiyor
anladım canm bnde stepper aldım dun basladım bakalım shape stepperdan nasıl farklı oluyo onu pek anlayamadım canm? faydası oluyomu peki?