Twist Stepper kullanan var mı?

selam ben biraz hastayım,öksürük var.çok terleyeceğim spor yapmadım bu hafta..sadece yürüdüm..öksürüğüm artıyordu.düzelirsem yapacağım....
ben 62.300 oldum bu hafta...........

selam ben biraz hastayım,öksürük var.çok terleyeceğim spor yapmadım bu hafta..sadece yürüdüm..öksürüğüm artıyordu.düzelirsem yapacağım....
ben 62.300 oldum bu hafta...........

şahane tebrik ederim cnm ve çok geçmiş olsun dikkat et kendiniatv emin al sıcak şeyler iç öperim mumumuum

merhaba kızlar bende yaklaşık 2 sene once almıştım stepper ama kaç kere kullandım ne siz sorun ne ben söliyim. korkum bacaklarda kas olması. gerçekten diyetle düzgün kilo verdiriyormu merak ettim. benim kilom 67 boyum 160 12 kilo bir fazlalıgım var. sonuçtan memnun kalan deneyen arkadaşlar yazarsanız sevinirim..

Kızlar günaydın,iyi haftalar
açai 1200 kullanan varmı aranızda .paylaşımlarınızı bekliyorum

yeniden slmm tekrar steppera başlıorum canlar ama bu tip aletlerde günde 10dk dan fazla yapmayın diolar salonlardada giden varsa bilir bende 20dk falan yaptım bikaç ker ve diz eklemlerimde aacaip ağrılar oldu o yüzden günde 10dk yapcam ve mekik gibi bölgesel bi kaç hareketle desteklicem toplamda yine 20dklık egzersiz yapmış olcam malum yağ yakmak için en az 20dk kesintisiz hareket gerekli işte böle bu arada fayda gören arkadaşlar ne kadar yapıosunuz nasıl besleniosunuz ve ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz paylaşın lütfen hadi canlandıralım burayı

kızlar bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum. diyete başladım ama depoladığım yağları eritmem için sporla desteklemem lazım. bir ara stepper kullandım ve acayip etkisini gördüm. varmısınız beraber yapmaya? anca böyle gaza gelicem sanırım:))

Ben de stepper almayı düşünüyorum, uygun fiyata da buldum ama şimdi gıcır gucur ses çıkacak beni deli edecek. Ondan hala emin değilim alsam mı almasam mı diye.

canım ben sana katılırım.daha dün geldi aletim acaba hangi bölüme daha çok yarıyor.doğum kilolarım gitsin istiyorum.birde yanında bana hediye geldi hani üstüne çıkıp dönüyorsun tam adını bilmiyorum ne işe yarar.sen daha önce yapmışsın sanırım kaç kilo verdin...

arkadaşlar merhaba ben nazo...biraz önce 20 dk. yaptım 1200 adım 165 kalori yazıodu sanırsam.. ilk defa yaptım belim bacaklarım biraz ağrıyo.. birlik olalım beraber kilo verelim..doğumda aldığım 10 kilodan kurtulmak istiyorum..1.65 boy 69 kiloyum destek istiyorum biraz.. yalnız olmak istemiyorum bu konuda :))

ben kullanıyorum ama 1 hafta oldu 1 kilo vermişim.ama ben çok yüklenmiyorum 500 adım yapıyorum zaten ilk hafta az yapmak lazım memnunum basenlerim şekle girdi.68 den 67 ye düştüm boyum 1 69 hedefim 60 kilo olmak...

canım nerden aldın aleti bende araştırıyorum ama daha kendime uygun biryer bulamadım

canım nerden aldın aleti bende araştırıyorum ama daha kendime uygun biryer bulamadım
canım ben internetten aldım ama çok aradım diyebilirim.benim spor aletim farklı resim ekleyebilsem gösterirdim çok memnunum 1 kilo verdim.ama sanki iki kilo vermiş gibi inceldim.sahibinden.com dan aldım genelde ordan alıyoruz bazı şeyleri.

7 dk 300 adım başlangıç için iyi mi ? sabah akşam 400 yapsam fazla mı olur..ne kadar süre içinde etkisi görülüyor ?

7 dk 300 adım başlangıç için iyi mi ? sabah akşam 400 yapsam fazla mı olur..ne kadar süre içinde etkisi görülüyor ?

cemre25 bu aletin faydasını gormeye basladınmı bende almak istyorum ama basen ve kalcayı inceltirmi ? sorunlu bölgede oyuzden? merdiven cıkıyo gıbımı nasıl canm yoksa yürüyüş gbimi oluyo bu aletle yapılan spor?

ben yanlışlıkla yazmışım.benimkisi shape.yani stepperin sadece alt kısmı olanı

daha yeni başladım çokta düzenli yapamadım . nası diyim ikisinin ortası :) en başta kolay geliyor ama birkaç dakika sonra bacaklarınızdai kasları hissediyorsunuz artık

benim bildiğim üst bacak kalça falan eritiyor

anladım canm bnde stepper aldım dun basladım bakalım shape stepperdan nasıl farklı oluyo onu pek anlayamadım canm? faydası oluyomu peki?

anladım canm bnde stepper aldım dun basladım bakalım shape stepperdan nasıl farklı oluyo onu pek anlayamadım canm? faydası oluyomu peki?

shape stepperin sadece alt kısmındaki yerden oluşan cihaz. yani üstte bi şeyi yok bide altında iki tane lastik var istersen kullanıyosun. tam anlatamadım galba netten bak..valla daha tam faydası oluyor diyemem çünkü çok düzenli yapamıyorum. 15 dk yapıyorum ama yeterli mi bilmiyrum.. bide başka hareketler falan :))

arkadaşlar ben bugün voit js-34 twist stepper aldım yarım saat kadar yaptım kan ter içerisinde kaldım çok iyi geldi. Güzel sonuçlar alırsam size haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…