canım senin boyun kaç...
165 canım..ben diyet yapıyorum,spor yaparak desteklemek istiyorum ama oğlum hastalandı pek fırsat bulamıyorum....
senin boyun kilon kaç.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin boyun kaç...
öncelikle oğluna geçmiş olsun canım...
tickerında BMI 17 olunca şaşırdım da..boyun 195 falan sandım..
benim boyumda 165 kilom 54
bu arada şimdi 100 yaptım yine bacaklarım şişti... damarlarım patlayacak gibi oluyo...
iç mekanızmayı değiştirdiler sanırım ayarlarını yanlış yapmışlar yine servis çağırıcam...
aslında canım onunki aktiviteme bağlı....250-1000 arası veyahut daha fazla olabilir..
benim ufaklık hasta bir türlü başlayamadım..........
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl düzeldimi biraz
ben o kadar çok yapamıyorum günlük 300 en fazla 500 yaparım
bende daha bu gün başladım bu sefer faydasını görene kadar bırakmak istemiyorum
ben bu aleti bi heves ilkbaharda aldım ama yaz başı malum havalar sıcak fln sıcakta spor yapılmıo geberiodum yani hele ilk aldığımda 2-3 dk zor yapıodum :d
şimdi 10 dk ypabiliorum 400-500 adıma fln denk gelio zaten sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniorum bi tek mkarnaya dayanamıorum Da biçok kişi yediklerine dikkat etmediği halde kilo vermiş bayaa ilgi çekici hala getirio bu durumu
neyse o zaman ekibi kuralım bu cuma başlangıç kilolarımızı yazalım diorum
annemde karatay diyeti yapıo bir ay oldu 7 kilo verdi :) 90kilodan 83 kiloya düştü ama meyve dahil yok falan zor gelio bana sen nasıl uyguuosun biraz anlatırmısın bu 5günlük olaya dayanabilirsem 2-3 hafta uygulıcam sorasına kalıcı bişey lazım bana geri almamak için