Twist Stepper kullanan var mı?

öncelikle oğluna geçmiş olsun canım...
tickerında BMI 17 olunca şaşırdım da..boyun 195 falan sandım..:KK9:
benim boyumda 165 kilom 54
bu arada şimdi 100 yaptım yine bacaklarım şişti... damarlarım patlayacak gibi oluyo...
iç mekanızmayı değiştirdiler sanırım ayarlarını yanlış yapmışlar yine servis çağırıcam...

öncelikle oğluna geçmiş olsun canım...
tickerında BMI 17 olunca şaşırdım da..boyun 195 falan sandım..:KK9:
benim boyumda 165 kilom 54
bu arada şimdi 100 yaptım yine bacaklarım şişti... damarlarım patlayacak gibi oluyo...
iç mekanızmayı değiştirdiler sanırım ayarlarını yanlış yapmışlar yine servis çağırıcam...

aslında bu diyet tickerinden pek anlamam.........:KK50:
ben orda kilom,ideal kilom ve boyum haricidekileri salladım...:KK1:ondan öyle görünüyor olabilir:44:.çok uğraştım zorla yaptım zaten.tekrar düzeltince herşeyi doğru yazınca düzelir sanırım...:KK34:.
diyet yapıyorum.:KK31:..oğlumu hala emziriyorum.o nedenle sporla desteklersem daha kolay olacak sanırım..........:KK52::KK52::KK52:

aslında canım onunki aktiviteme bağlı....250-1000 arası veyahut daha fazla olabilir..:KK34:
benim ufaklık hasta bir türlü başlayamadım..........:KK59:

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl düzeldimi biraz
ben o kadar çok yapamıyorum günlük 300 en fazla 500 yaparım
bende daha bu gün başladım bu sefer faydasını görene kadar bırakmak istemiyorum:KK52:

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl düzeldimi biraz
ben o kadar çok yapamıyorum günlük 300 en fazla 500 yaparım
bende daha bu gün başladım bu sefer faydasını görene kadar bırakmak istemiyorum:KK52:

sağol canım iyi biraz daha..bende 200 yaptım bugün..biraz dışarda yürüyüş yaptım.:nazar:.pek yapmak istemedim...:KK50:

2 gündür 150 yapıyorum (ayrıca bölgesel hareketler de yapıyorum ) bakalım artırmaya çalışacağım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar walla ben montideyim bide akşam 6dan sora yemek yemeyenlerleyim aletimde olduğuna göre bide size katılayım dedim ehehehehe
ama kimler stepperla ne kadar sürede günlük kaç adımla kaç kilo verdiğini yazarsa yaşlarıyla birlikte benim gibi yeni başlayacak olanlar için bi fikir olur yol gösterir birde motivasyon gerçekten çok önemli diğer gruplrda olduğu gibi cuma günleri kilo bildirimi de yaparsak tam süper olur :KK70: tabi sizlerde isterseniz

Evet aslında iyi fikir,birbirimizi gaza getirip,birde haftalık bildirim yaparsak süper olur........:KK31:

ben bu aleti bi heves ilkbaharda aldım ama yaz başı malum havalar sıcak fln sıcakta spor yapılmıo geberiodum yani hele ilk aldığımda 2-3 dk zor yapıodum :KK70:
şimdi 10 dk ypabiliorum 400-500 adıma fln denk gelio zaten sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniorum bi tek mkarnaya dayanamıorum :KK37: da biçok kişi yediklerine dikkat etmediği halde kilo vermiş bayaa ilgi çekici hala getirio bu durumu :p
neyse o zaman ekibi kuralım bu cuma başlangıç kilolarımızı yazalım diorum

ben bu aleti bi heves ilkbaharda aldım ama yaz başı malum havalar sıcak fln sıcakta spor yapılmıo geberiodum yani hele ilk aldığımda 2-3 dk zor yapıodum :d
şimdi 10 dk ypabiliorum 400-500 adıma fln denk gelio zaten sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniorum bi tek mkarnaya dayanamıorum :KK37: Da biçok kişi yediklerine dikkat etmediği halde kilo vermiş bayaa ilgi çekici hala getirio bu durumu :p
neyse o zaman ekibi kuralım bu cuma başlangıç kilolarımızı yazalım diorum

tamam.........:130:

arkadaşlar ben başlangıç kilomu 65 olarak yazıorum şuan 67 çıkıo gerçi ama regl durumdayım p.tesiye net kilomu tekrar bildiririm onun şişliğimi kilomu aldım bilemiorum ve bu arada bugün ilk defa 1005 adım yaptım 18dk açtım radyo fenomen falan oynaya kıvrıla çalan şarkıların ritmine göre normalde 10dk ite kaka zor dayanıodum yupiiiii :KK52: bide ben p.tesi 5gün 5 kilo olayına giriorum allahın izniyle bakalım neler olacak istediğim kilolara inmeyi başarırsam monti tarzı beslenmeyi düşünüorum hmm omm ummm :p

annemde karatay diyeti yapıo bir ay oldu 7 kilo verdi :) 90kilodan 83 kiloya düştü ama meyve dahil yok falan zor gelio bana :KK43: sen nasıl uyguuosun biraz anlatırmısın bu 5günlük olaya dayanabilirsem 2-3 hafta uygulıcam sorasına kalıcı bişey lazım bana geri almamak için

annemde karatay diyeti yapıo bir ay oldu 7 kilo verdi :) 90kilodan 83 kiloya düştü ama meyve dahil yok falan zor gelio bana :KK43: sen nasıl uyguuosun biraz anlatırmısın bu 5günlük olaya dayanabilirsem 2-3 hafta uygulıcam sorasına kalıcı bişey lazım bana geri almamak için

canım bende 19 gündür yapıyorum..3.200 gr verdim..
hiç aç kalmıyorsun...ekmek,şeker,pirinç,mısır ve hamur işleri yok...aslında sağlıklı beslenme sağlıklı olan herşeyi yiyorsun...özellikle protein:baklagiller,et,tavuk,balık vs.......
sabah kahvaltı:2 yumurta,peynir,zeytin vede ceviz-badem-fındık-fıstık yiyebiliyorsun...ekmek yemedende karnımın doyduğunu görüyorum...akşama kadar çokta açıkmıyorum...
aslında amaç 4 saat aralıkla 3 öğün yapmak...birde 20:00dan sonra birşey yememek..tabiki spor vede sıvıda önemli...
sitede topic var bak istersen..ben oraya takılıyorum..tavsiye ederim............:KK34:

çok tşkr ediorum bakayım orayada takılırsam senden yardım alırım :) annem arada kaçamak yaptı ama mesela bi kaç kere bira içti bikaç kere nar yedi gibi ama kilo vermesi durmadı montignacda güzel verdirio gibi daha kolay sanki bakalım 2sinden birinde karar kılcam :KK70: aslında acısınca ye doyunca bırak sistemide güzel öylede kilo vermiştim ben ama yinede seçerek yiyodum her zamanki gibi makarna hariç :p offf dayanamadığım 2 şey var yemeklerden makarna içeceklerden bira :KK43: şekerli gzlı içecek sevmem zaten kahveyide şekersiz sade içiom falan

yaw 1000 adım yaptım die seviniodum ama dün akşamdan beri dizlerim ağrıo çok fena bendede eklem romatizması var ne etsemki acep :/

selam kızlar... ben de bu gün 500 yaptım... 500 daha yapıcam inşallah...

kızlar diyette yapıyo musunuz...
cuma takımlarına katılmayı düşünürseniz ben 6. takım kaptanıyım oraya da beklerim..

slm yahu uğramamışım ihmal etmişim sizi ben :KK16: bu arada adet dönemi 1 kilo almışım 66dan yine 65e düştüm stepperı da düzenli yapamadım yani bu cuma yine aynıyım kızlar sizler nasılsınız?

X