Twist Stepper kullanan var mı?

kızlar süpersiniz yaa
benim hiç yapasım gelmiyoüstüme bişey çöktü...
verdiklerimi de alıcam ondan korkuyom...

o tarçınlı ballı şeyden benim de içesim var da bal dokunur mu acaba diye korkuyom... ben de şeker var da

topla kendini bırakmak yok tam gaz devam..birbirimize desek olup yapalım şu işi................

702 adım yaptım...biraz vidasını sıktım bacaklarım daha cok acıdı

350yaptım......dahada yaparım belki.:26:...2 gündür biraz ağır gidiyorum........offffffffffff...............:84::84::84:

350yaptım......dahada yaparım belki.:26:...2 gündür biraz ağır gidiyorum........offffffffffff...............:84::84::84:

150 daha yaptım...500 oldu....aslında daha yapacağımda benimki çok ses yapıyor.....malum geç oldu....gündüzde bugün hiç fırsatım olmadı..:97::96:

şimdi bişey kalk yap dedi... kalktım yaptım...
550 adım attım tam orta ayarda..yeşil çay içip 1000e tamamlamayı düüşünüyorum...
kızlar siz hangi ayarda yapıyosunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
kg verdiriyor diye topik açmışlar...bikac gün içeyim dedim gaza geldim...

teşekkürler canım gördüm
bende deneyeyim bakalım

canım normalde hakiki balın şeker hastasına zararı olmadığı söylenir
ama sen yine de dikkatli ol yada yarım çay kaşığı kullan dene bi kendini
zararı olmazsa devam edersin

şimdi bişey kalk yap dedi... kalktım yaptım...
550 adım attım tam orta ayarda..yeşil çay içip 1000e tamamlamayı düüşünüyorum...
kızlar siz hangi ayarda yapıyosunuz

benim bildiğim zayıflamak için en hafif ayarda çok sayı yapmak
kas yapmak için zorluk derecesini arttırmak olduğunu biliyorum
ben hafif ayarda yapıyorum zamanında böyle yaparak çok inceldim ve zayıflamıştım

canım 1. ayarda benimkinin kollarının zinciri atıyor....
o yüzden orta ayarda yapıyorum...
iç mekanızma değişecek bakalım voitten haber bekliyorum...
çok yoruyo zaten böyle...

ben de şimdi 600 yaptım...
600 de yatmadan yapıcam inşallah akşam...:82:

kızlar nerelerdesiniz

ben 1 haftadır tatildeydim galiba sizlerde tatile gittiniz

yarından itibaren tekrar başlıyorum sizler yapıyomusunuz

kızlar nerelerdesiniz

ben 1 haftadır tatildeydim galiba sizlerde tatile gittiniz

yarından itibaren tekrar başlıyorum sizler yapıyomusunuz

selam canım.............
ben buara çok yoğunum pek yapamıyorum...:97:
çok yoruluyorum zaten..........:84:
birde memlekete gideceğim bayağı kalacağım yapamam bir süre dönüşte devam inşaallah.........

selam canım.............
ben buara çok yoğunum pek yapamıyorum...:97:
çok yoruluyorum zaten..........:84:
birde memlekete gideceğim bayağı kalacağım yapamam bir süre dönüşte devam inşaallah.........

gülegüle canım
güzel bir tatil geçir gel devam ederiz birlikte

bana yardımcı olabilir misiniz,ben bu konunun 70 sayfasını da okudum fakat karar veremedim ,1 hafta içinde twist-stepper almayı düşünüyorum fakat şu iki model arasında kararsız kaldım:2:

hangisini almamı tavsiye edersiniz,resim eklemeyi pek bilmiyorum umarım başarabilmişimdir,yardımınıza cok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

tabikide alttaki...sonuçta üsttekinin ayrı ayrı yaptığını alttaki tek seferde yapıyo...
ama benimkinin zinciri çok atıyo haberin olsun...

dün bana bi mesaj gelmiş ama ben cevaplamadan silmişim mesajı kimin gönderdiğini de hatırlayamıyorum.. inşallah buradan görür cevabımı...

gıcırdamasından şikayet etmişsin zinciri falan yağladığın halde gıcırrdıyo mu....
benimki arada gıcırdar zincire yağ dökerim geçer başka bilmiyorum ki canım neden gıcırdar...
belki yeni olduğundandır biraz kullan belki geçer...

maibeyaz peki sen kendin takabiliyor musun zinciri,yoksa servislik bi iş mi ayrıca cok tesekkür ederim cevabın için

maibeyaz peki sen kendin takabiliyor musun zinciri,yoksa servislik bi iş mi ayrıca cok tesekkür ederim cevabın için

evet canım başta takıyodum ama benimki yalama oldu artık... servis götürdü iki kere iyice bozuldu şimdi iç mekanızmasını değiştirecek malzeme bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…