Twist Stepper kullanan var mı?

tatlım callenetics de platese benzer bi dpor ama ben call den daha çabuk sonuç aldım platese göre...
calll aşırı sıkıcı ama bi okadar da etkili...21 günde vücudundaki değişimi görebiliyorsun....

4 kiloya 12 cm mı ınceldın maım bu muhtesem
Git sen dıyetısyene kuzum gıt...
Ay masallah ya

ben mesajımda kendimi yanlış ifade etmişim diyete başladığımda 68 kiloydum diyetisyene başladığımda 65 kiloydum...
toplamda 7 kilo verdim... ama callenetics sayesinde 12 cm inceldim göbüşümden... hala var göbüşüm tembellik ediyorum... şafak da azaldı tekrardan calleneticse başlıcam inşallah...
bu arada benim stepper hala gelmedi ümidi kessemmi sizce...

Ayyy aferin kızlar size maşallah diyeyim

Benimki bozuldu yani daha doğrusu ötmeye başladı diye hevesim kırıldı

Oysaki ne güzel çalışıyorduk onunla (

Sizinkilerden cız cızz diye ses geldi mi,geldiyse ne yaptınız acaba??

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...maibeyazin-zayiflama-seruveni-basliyorrr.html

bu arada benim burada günlüğüm var yediğim içtiğim herşeyi orda yazıyorum... verdiğim kiloyu da ilk sayfaya ekliyorum... bakalım iki ileri bi geri yavaş yavaş veriyorum...

Olsun kuzum sonuc olarak 12 cm ınceldın mı ınceldın
Bu calleneticse dedıgın sacı kısa kabarık teyze dımı

Ben leslie yı ındırmıstım, ama daha yapmak nasıp olmadı başlamak ısıtorum sen yapmıstın demı bundan...

Bu arada safak aksın gıtsın hedef belırlemek hosuna gıdıyor demı, esını sasırtmak ıstıyorsun...
Bi daha ayırmasın Rabbım sızı

17-18 Mart yapmadım kızlar bu ara yoğunum
bugün yapmayı planlıyorum :)))))

Son düzenleme:

benimkindende ses geliyor özellikle tek seferde 2000 yapmaya başladığımdan beri ses daha çok yağlıyorum ama uzun süre sessiz kalmıyor, vidalarımız gevşemeye başladı durmadan vida sıkıyorum. bu arada sayaçta problem başladı bu gün bi sayıyor bi kesiyor saymayı.. bende sabah yaparken önceki hesabıma göre 32 dakikada 2000 adımı tamamlıyordum. sabah o hesapla yaptım. bakalım şimdikinde napcak

20 mart 4000 adım.

zaman hesabı ile söylüyorum sayımı eksiği yoktur ama fazlası varsa bilemiyorum. akşamki seferde ancak bin tanesini saydı sayaç durdu saydı durdu saydı saydığından çok yaptım ama 2000 olarak kesin eminimde fazlasından emin olamıyorum. bide sesi çok arttı. 32 dakika bitsin diye ben dayandım sese ama üzerinden inene kadar annem demediğini bırakmadı makine yağım dibinde kalanı akıtıyorum diye işe yaramıyormudur nedir makine yağı alıp yağlayınca düzelir inş.

evet tatlım şu zayıf kabarık teyze gerçekten çok faydası oluyor mutlaka tavsiye ederim...
sağol canım şafak gerçekten doğsa iyi olacak artık... .ok bunaldım çok sıkıldım..

hmmm tamam canım o sayfayı da takip edeyim ben..

ben şu an 56 kiloyum 50 kilo olsam baya baya zayıf olurum, iyi olur ama diyet yapamıyorum ((

boyun kaç canım... olursun inşallah almazsan sporla yavaş yavaş gider....

3000lere 4000 lere sayaç da dayanmadı tabi garibimin kafası döndü...

19-20 mart yapmadım cumartesi nişanım var koşturmakla meşgulüm sanırım bu haftada yapamam ((52:

evet tatlım şu zayıf kabarık teyze gerçekten çok faydası oluyor mutlaka tavsiye ederim...
sağol canım şafak gerçekten doğsa iyi olacak artık... .ok bunaldım çok sıkıldım..

Ben bir inceleyim o teyzeyi o zaman
Hele ki evlı olunca, cocukların olunca dayanması daha guc oluyodur ama unutma canım
BİR GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK

19-20 mart yapmadım cumartesi nişanım var koşturmakla meşgulüm sanırım bu haftada yapamam ((52:

Magrenta...
Şimdiden tebrık ederım arkadasım...
Allah tamamına erdırsın ınsallah :123:

3000lere 4000 lere sayaç da dayanmadı tabi garibimin kafası döndü...

bende öyle düşünüyorum ama çözümü buldum. telefonum 5800 xm ona adım sayar yükledim tabi o stepper gibi iki adımı bir saymıyor da her adımı sayıyor. sabah yaptım 32 dakika malum sayaç bozulmadan 2000 adım 32 dakikamı alıyordu. bitince baktım telefondaki sayaca 4285 adım yazıyordu. steppera göre ikiye bölünce 2140 adım oluyor azmin elinden stepper kaçamaz

teşekkür ederim canım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…