selam kızlar benim alet hala gelmedi çıldıracağım yaw...:95:
bu arada ben önce leslie 3 mil yapıyordum o sanırım 40 dk falan sürüyo daha sonra soğumadan 600 ila 1000 adım arası steper yapıyordum... diyetisyen kontrolündeyim kontrollerde hep yağ verdiğim görünüyo... hiç kas ve su kaybım olmadı 4 kilo verdim ama hepsi yağdan gitti... ama önceki sayfalarda belirtmiştim ilaç kullandığım için çok yavaş veriyorum ben...incelme olarak da diyete başladığımdan bu yana 12 cm inceldim... ben callenetics de çok yaptım.... ama bu ay hem sporu aksattım hem diyeti...diyetisyen kontrolüm var korkuyom aldım diye gitmeye...
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin;
ben pilatese sonunda başlayabildim ama diyet yapamıyorum kızlar ya
sizler diyet yapabiliyor musunuz ?ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar ?bana da fikir verin..
bu arada callenetics nasıl bir egzersiz ?
4 kiloya 12 cm mı ınceldın maım bu muhtesem
Git sen dıyetısyene kuzum gıt...
Ay masallah ya
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin;
ben pilatese sonunda başlayabildim ama diyet yapamıyorum kızlar ya
sizler diyet yapabiliyor musunuz ?ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar ?bana da fikir verin..
bu arada callenetics nasıl bir egzersiz ?
tatlım callenetics de platese benzer bi dpor ama ben call den daha çabuk sonuç aldım platese göre...
calll aşırı sıkıcı ama bi okadar da etkili...21 günde vücudundaki değişimi görebiliyorsun....
ben mesajımda kendimi yanlış ifade etmişim diyete başladığımda 68 kiloydum diyetisyene başladığımda 65 kiloydum...
toplamda 7 kilo verdim... ama callenetics sayesinde 12 cm inceldim göbüşümden... hala var göbüşüm tembellik ediyorum... şafak da azaldı tekrardan calleneticse başlıcam inşallah...
bu arada benim stepper hala gelmedi ümidi kessemmi sizce...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...maibeyazin-zayiflama-seruveni-basliyorrr.html
bu arada benim burada günlüğüm var yediğim içtiğim herşeyi orda yazıyorum... verdiğim kiloyu da ilk sayfaya ekliyorum... bakalım iki ileri bi geri yavaş yavaş veriyorum...
Ayyy aferin kızlar size maşallah diyeyim
Benimki bozuldu yani daha doğrusu ötmeye başladı diye hevesim kırıldı
Oysaki ne güzel çalışıyorduk onunla(
Sizinkilerden cız cızz diye ses geldi mi,geldiyse ne yaptınız acaba??
Olsun kuzum sonuc olarak 12 cm ınceldın mı ınceldın
Bu calleneticse dedıgın sacı kısa kabarık teyze dımı
Ben leslie yı ındırmıstım, ama daha yapmak nasıp olmadı başlamak ısıtorum sen yapmıstın demı bundan...
Bu arada safak aksın gıtsın hedef belırlemek hosuna gıdıyor demı, esını sasırtmak ıstıyorsun...
Bi daha ayırmasın Rabbım sızı
hmmm tamam canım o sayfayı da takip edeyim ben..
ben şu an 56 kiloyum 50 kilo olsam baya baya zayıf olurum, iyi olur ama diyet yapamıyorum((
benimkindende ses geliyor özellikle tek seferde 2000 yapmaya başladığımdan beri ses daha çok yağlıyorum ama uzun süre sessiz kalmıyor, vidalarımız gevşemeye başladı durmadan vida sıkıyorum. bu arada sayaçta problem başladı bu gün bi sayıyor bi kesiyor saymayı.. bende sabah yaparken önceki hesabıma göre 32 dakikada 2000 adımı tamamlıyordum. sabah o hesapla yaptım. bakalım şimdikinde napcak
evet tatlım şu zayıf kabarık teyzegerçekten çok faydası oluyor mutlaka tavsiye ederim...
sağol canım şafak gerçekten doğsa iyi olacak artık... .ok bunaldım çok sıkıldım..
19-20 mart yapmadım cumartesi nişanım var koşturmakla meşgulüm sanırım bu haftada yapamam(( 52:
3000lere 4000 lere sayaç da dayanmadı tabi garibimin kafası döndü...
boyun kaç canım... olursun inşallah almazsan sporla yavaş yavaş gider....
Ben bir inceleyim o teyzeyi o zaman
Hele ki evlı olunca, cocukların olunca dayanması daha guc oluyodur ama unutma canım
BİR GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK
Magrenta...
Şimdiden tebrık ederım arkadasım...
Allah tamamına erdırsın ınsallah :123: