Twist Stepper kullanan var mı?

maibeyazcım ellerine sağlık canım :) listeler süper mart ayı işi iyice sıkarız hepberaber inşallah

rukiyesahin ve güneşoğlu tebrik ederim kızlar süpersiniz darısı başımıza :)

hadi bakalım inşallah mart ayında tablomuzda bol nol nazar boncuğu olur...

herkese teşekkür ederim arkadaşlar.1 mart sadece 20 dakika yapabildim 1000 adım oldu.arkadaşlar bende kilo ve ölçü olarak bi değişiklik olmadı ama diyet yapmıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.izde değişim varmı?

rukiyesahin arkadaşım özür dilerim toplamı yanlış hesaplamışım bu durumda 1. sen oluyorsun düzelttim canım. şimdi 1. sayfada da düzeltiyorum...
kusura bakmayın kızlar...:26:

benim stepper sapıtmak üzere
sanırım alırken düzgün marka almak gerkiyor

mart ayı 1. hafta tablomuz
KK nick |1 Mart | 2 Mart | 3 Mart | 4 Mart | 5 Mart | 6 Mart | 7 Mart
Maibeyaz |:78:||||||
Aydasu |:78:||||||
Magrenta|:78:||||||
Minik depresif|1000||||||
morr_ |:78:||||||
rukiyesahin|20dk 1000||||||
gunesgulu|2000||||||

arkadaşlar skorlarınızı bu gün dün diye değil de
1 mart şu dakadar adım 2 mart şu kadar diye eklerseniz benim için daha kolay olacak...

onlymine tatlım bu hafta yapamayacğını söylediğin için listeye yazmadım sen alet bulur yaparsan eklerim yine...

rukiyesahin arkadaşım özür dilerim toplamı yanlış hesaplamışım bu durumda 1. sen oluyorsun düzelttim canım. şimdi 1. sayfada da düzeltiyorum...
kusura bakmayın kızlar...:26:

tamam canım çok teşekkür ederim.benden başka tartılan ölçünen varmı arkadaşlar?

benim stepper sapıtmak üzere
sanırım alırken düzgün marka almak gerkiyor

yine noldu canım yaa... neydi ki seninkinin markası...
benimkinin de zinciri attı yine ama ben niye attığını buldum meğer benim oğlan gidonu sonuna kadar döndürüyomuş ondan atıyormuş...

senin o kadar yapmana değişiklik olmaması tuhaf canım yaa... toplanma sıkılaşma falanda mı yok vücudunda..
peki kaç kilosun canım...

senin o kadar yapmana değişiklik olmaması tuhaf canım yaa... toplanma sıkılaşma falanda mı yok vücudunda..
peki kaç kilosun canım...

ben 57 kiloyum.görüntü olarak toparlanma var sıkılaşmada var ama nedense ne tartıda nede ölçüde eksik çıkmıyorum.hatta tartıda fazla bile çıktım bugün.ama dedim ya diyet yapmıyorum.2 yıl önce diyetle beraber kullanmıştım bu aleti çok incelmiştim ozaman.2 kilo verdiğim halde 5 kilo vermiş gibi görünüyodum.

yine noldu canım yaa... neydi ki seninkinin markası...
benimkinin de zinciri attı yine ama ben niye attığını buldum meğer benim oğlan gidonu sonuna kadar döndürüyomuş ondan atıyormuş...

orası burası oynuyo
direksiyon sapıtıyo
pedallar zorluyo
bu seferde arıza cıkarırsa
ben o internet sitesini başlarına yıkarım

maibeyazcım ellerine sağlık canım :) listeler süper mart ayı işi iyice sıkarız hepberaber inşallah

rukiyesahin ve güneşoğlu tebrik ederim kızlar süpersiniz darısı başımıza :)

magrenta güneşoğlu ben mi oluyorum süpermiş beğendim :)

ben bu haftalar pek tartıya çımıyorum. çok fark etmeyecek diye. diyet yapmıyorum zaten yeme seklimiz diyet gibi ilk mesajlarımda yazmıştım ama tartıya çıkmama nedenim. adet dönemine girecek olmam. çünki diyetisyene giden sevdigim bir ablama dr'u adet dönemlerinde vücut su topladıgı için kilo vermemiş yada 1 kilo almış gibi gözükeceğini söylemiş o haftalarda vücudu su tutmasın diye tuzu yemeklerinden tamamen çıkarıp tuzsuz hiç tuzsuz yiyordu ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

ben 3 ay önce 54 kiloydum. 57 olunca diyette yapamadım moralim bozuldu.kendi haline bıraktım.ama sporumu yapıyorum hergün.ben diyetsiz spor yaptığım zamanlar ilk 10 gün vücutta şişlik oluyor.daha sonra inceliyorum.şu an santim bazında incelme yok ama görünümde toparlanma var.

merhaba bayanlar :) bende dun aldim markasi onebody.bugun basladim yapmaya.Pek fazla atamadim 750 adim attim toplamda. boyle paylasinca insan daha bir azimleniyor sankim Bende artik hergun sizinle beraber yaparim =)

Maibeyaz |:78:|1000|||||
rukiyesahin|20dk 1000||||||
gunesgulu|2000||||||
ceroos |xxxx|750||||||

1 mart şu kadar adım 2 mart şu kadar diye eklerseniz benim için daha kolay olacak...

onlymine tatlım bu hafta yapamayacğını söylediğin için listeye yazmadım sen alet bulur yaparsan eklerim yine...

ceroos hoşgeldin tatlım ekledim hemen tablomuza...

bu gün sabahtan akşama boyamada olduğum için ancak 1500 adım yaptım dahada yapardım ama yatana kadar devam edersem çok yıpratırım kendimi diye bir iki saat önce bırakıyorum.
kısaca
2 mart 1500 adım

Maibeyaz |:78:|1000|||||
rukiyesahin|20dk 1000|3000|||||
gunesgulu|2000|1500|||||
ceroos |xxxx|750||||||

1 mart şu kadar adım 2 mart şu kadar diye eklerseniz benim için daha kolay olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
heheh çok pis sallarım bir kere yazdım sonra silindi tekrar yazınca sallamışım sen anlamışın işte çaktırma heheheh
merhaba bayanlar :) bende dun aldim markasi onebody.bugun basladim yapmaya.Pek fazla atamadim 750 adim attim toplamda. boyle paylasinca insan daha bir azimleniyor sankim Bende artik hergun sizinle beraber yaparim =)
hoşgeldin aramıza ilk sefer için gayet iyi bence :)))
iyi geceler arkadaşlar.2 mart toplam 60 dakika 3000 adım yaptım.
waaauwww süpersinnn canım ya bu kadar çok yapınca bıraktığında vücut kendini daha çok salmazmı? korkuyorum ben zararlarından
bu gün sabahtan akşama boyamada olduğum için ancak 1500 adım yaptım dahada yapardım ama yatana kadar devam edersem çok yıpratırım kendimi diye bir iki saat önce bırakıyorum.
kısaca
2 mart 1500 adım

valla ben hep söylüyorum kötü yanları olabilir çok zorlamamak lazım :)

günaydın bayanlar iyi sabahlar bende 2 martta 1000 adım attım istikrarlı gidiyorum biraz çoğaltmak lazım :)

bu arda adet döneminde vücut 3 kg kadar su toplayabilir tartılmayın,ölçülmeyin moral bozmayın boşuna bende o yüzden tartılmadım ölçülmedim bitince bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…