Twist Stepper kullanan var mı?

kızlar bişi farkettim eğer stepper üzerindeyken belinize streç sararsanız yan yağların erimesine çok fayda ediyor. ben mezura ile ölçmüyorum. aynaya bakınca görünür derecede farketmeye başladı yanlarım. iki haftadır stepper üzerindeyim dört gündür bel çevreme streç sarıyorum. görüntü farketmeye başladı varın siz düşünün. bide form çayım var içine yeşil çayda karıştırınca değmeyin yağlarıma :KK1:

bu arada benim almak niyeti ile baktığım cosfer twist shapeti uzun kolu yok yanlarda kol bantları var çalıştırmak için. ama sekreterimizin verdiğinin markası max sport önünde uzun kolu var, kolsuz yer kaplamadığı için istiyordum ama bu da iyi çünki yorulmaya başlayınca tutunmak dengeyi sağlamak için iyi oluyor :)

Son düzenleme:
kızlar bişi farkettim eğer stepper üzerindeyken belinize streç sararsanız yan yağların erimesine çok fayda ediyor. ben mezura ile ölçmüyorum. aynaya bakınca görünür derecede farketmeye başladı yanlarım. iki haftadır stepper üzerindeyim dört gündür bel çevreme streç sarıyorum. görüntü farketmeye başladı varın siz düşünün. bide form çayım var içine yeşil çayda karıştırınca değmeyin yağlarıma :KK1:

bu arada benim almak niyeti ile baktığım cosfer twist shapeti uzun kolu yok yanlarda kol bantları var çalıştırmak için. ama sekreterimizin verdiğinin markası max sport önünde uzun kolu var, kolsuz yer kaplamadığı için istiyordum ama bu da iyi çünki yorulmaya başlayınca tutunmak dengeyi sağlamak için iyi oluyor :)

sadece strecmi sardın nekadar beklettin canım?stepperde kaldığın süremi sarılı kaldı?

streç film sakıncalı
vücud ter attıgı zamanda nefes alamıyor

1.000 adım yaptım :KK69:

iyi geceler arkadaşlar.ben bugün 15 dakikalık setler halinde 1 saat yaptım 3000 adım oldu.

elbette uzun süre kalması sakıncalı olur bi defa uzun süre kalmıştı ve isilik gibi küçük küçük kabarcıklar oluşmuştu. ben bir veya iki defa 1000 adımı tek seferde yapıyorum günde digerleri parca parça bunlardan birinde bile olsa yeterli. tabi hani 40 dakika boyunca günde tek sefr yapan arkadaslar gibi olsam o zaman sarardım :)

bu gün 2750 yaptım.

selam bayanlar pazar günü yapmadım
dün de 1000 adım yaptım azminize hayranım yaa aynı adımlarda dolanıp duruom :) inşallah genede fark eder :)

arkadaşlar sizin twister markalarınızı ve memnuniyetinizi sordum ama sadece 1 arkadaştan sağolsun cevap alabildim.neyse bugün cosfer marka sipariş verdim.yarın elimde olacak inşallah.umarım memnun kalırım.bol bol adımlar atarım.

dün gece yarısı yazmışım bugün diye sanki salı yapmış gibi olmuş o pazartesi içindi. bu gün yani salı günü itibarı ile 2000 adım yaptım.

arkadaşlar sizin twister markalarınızı ve memnuniyetinizi sordum ama sadece 1 arkadaştan sağolsun cevap alabildim.neyse bugün cosfer marka sipariş verdim.yarın elimde olacak inşallah.umarım memnun kalırım.bol bol adımlar atarım.

azcık zahmet edip arka sayfaları okusaydın orda zaten herkes yazmıştı bazen insanların vakti olmayabiliyor bu kadar hazırcı olmayalım araştıralım :))))
ben kolsuz olanlardan kullanıyorum kipada indirime girmişti 50 tlye aldım ayrıca gene arka sayfada 100 tleyemi ne indirime girdi die migrosta yazmıştım onuda okumadın sanırım

bu arada dün yapmadım salıyı es geçtim bugüne kısmet :) bu ara biraz salladım koşturmacam fazla :)

merhaba kızlar.
şu alet hakkında bişeyler sorucam.almayı düşünüyorumda.
kilom nrmal zayıflama istemiyorum.
ama kilo almadığım halde benim üst baçaklarda kalçalarımda tombullaşma oldu:KK53:
evde otura otura.
yaza kadar onları zayıflatmam ve selülütlerimden kurtulmam gerek.
gerçekten faydası oldumu bu bölgelere kullanan arkadaşlar??

merhaba kızlar.
şu alet hakkında bişeyler sorucam.almayı düşünüyorumda.
kilom nrmal zayıflama istemiyorum.
ama kilo almadığım halde benim üst baçaklarda kalçalarımda tombullaşma oldu:KK53:
evde otura otura.
yaza kadar onları zayıflatmam ve selülütlerimden kurtulmam gerek.
gerçekten faydası oldumu bu bölgelere kullanan arkadaşlar??

ben henüz yeni başladım kullanmaya net bişey söyleyemeyeceğim ama faydası var diyorlar :) oturmak dışında yaptığın her şey fayda eder zaten :) daha çok üst bacakta faydalı die duydum ben

herkese günaydınnn...
evett bakalım bakalım şubat ayının sonuçlarına... kim ne kadar yapmış...
tartılan varsa kaç kilo verdiğini de sölesin kızlar yazalım tabloya...

KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat |toplam
Maibeyaz |:78:|zincir attı|zincir attı|zincir attı|1000:nazar:|1000:nazar:|1000:nazar:|750|3750
Aydasu |700|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|:78:|:78:|:78:|700
Magrenta|1111:nazar:|573|1430:nazar:|1253:nazar:|:78:|1100:nazar:|:78:|1000|6467|
Minik depresif|izinli|:78:|:78:|izinli|500|:78:|:78:|1000|1500|
onlymine |800|:78:|:78:|:78:|600|1270:nazar:|:78:|:78:|2670
morr_ |:78:|:78:|:78:|:78:|800|:78:|:78:|:78:|800
rukiyesahin|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|40dk 2000:nazar:|45dk 2200:nazar:|45dk 2200:nazar:|50dk 2500:nazar:|60 dk 3000:nazar:|14200|
gunesgulu|700|800|2000:nazar:|2300:nazar:|3500:nazar:|2100:nazar:|1000:nazar:|2750:nazar:|15150

bu tabloda
1. gunedgulu:KK19:
2. Rukiye sahin:KK19:
3.Magrenta:KK19:
tebrik ediyorum arkadaşlar...

gamze20 arkadaşımbu hafta hiç bildirim yapmadığın için seni listeden çıkardım ama listede olmak istersen gelip yaptığını yazman yeterli hemen yine eklerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
şubat ayında kim kaç adım atmış...

KK nick | toplam
Maibeyaz |5849
Aydasu |4200
Magrenta|8647
Minik depresif|1500
onlymine |5340
morr_ |2900
rukiyesahin|14200
gunesgulu|15150

Son düzenleyen: Moderatör:
mart ayı 1. hafta tablomuz
KK nick |1 Mart | 2 Mart | 3 Mart | 4 Mart | 5 Mart | 6 Mart | 7 Mart
Maibeyaz |:78:||||||
Aydasu |:78:||||||
Magrenta|:78:||||||
Minik depresif|1000||||||
morr_ |:78:||||||
rukiyesahin|||||||
gunesgulu|2000||||||

arkadaşlar skorlarınızı bu gün dün diye değil de
1 mart şu dakadar adım 2 mart şu kadar diye eklerseniz benim için daha kolay olacak... :KK34:

onlymine tatlım bu hafta yapamayacğını söylediğin için listeye yazmadım sen alet bulur yaparsan eklerim yine...:KK34:

yeni tablomuz hayırlı olsun hadi bakalım herkese kolay gelsin..:KK66:

maibeyazcım ellerine sağlık canım :) listeler süper mart ayı işi iyice sıkarız hepberaber inşallah

rukiyesahin ve güneşoğlu tebrik ederim kızlar süpersiniz darısı başımıza :)

X