- 20 Temmuz 2010
- 38
- 0
kızlar bişi farkettim eğer stepper üzerindeyken belinize streç sararsanız yan yağların erimesine çok fayda ediyor. ben mezura ile ölçmüyorum. aynaya bakınca görünür derecede farketmeye başladı yanlarım. iki haftadır stepper üzerindeyim dört gündür bel çevreme streç sarıyorum. görüntü farketmeye başladı varın siz düşünün. bide form çayım var içine yeşil çayda karıştırınca değmeyin yağlarıma
bu arada benim almak niyeti ile baktığım cosfer twist shapeti uzun kolu yok yanlarda kol bantları var çalıştırmak için. ama sekreterimizin verdiğinin markası max sport önünde uzun kolu var, kolsuz yer kaplamadığı için istiyordum ama bu da iyi çünki yorulmaya başlayınca tutunmak dengeyi sağlamak için iyi oluyor :)
bu arada benim almak niyeti ile baktığım cosfer twist shapeti uzun kolu yok yanlarda kol bantları var çalıştırmak için. ama sekreterimizin verdiğinin markası max sport önünde uzun kolu var, kolsuz yer kaplamadığı için istiyordum ama bu da iyi çünki yorulmaya başlayınca tutunmak dengeyi sağlamak için iyi oluyor :)
Son düzenleme: