Twist Stepper kullanan var mı?

puuuuuf şimdi bitti stepper faslım...800 adım yaptım...ama aralıklarla... mahv oldum beea ama değdi...terledimmm kalp atışlarım hızlandııııı:82: fit mi ne hissediyorum bu stppere herkese tavsiye ediyorummmm:82: şimdi duşa gidiyorummm süpürgem nerde beee heh buldum

Ya kızlar bişi sorayım size, mın.10 kıLo vermem Lazım sizce Eliptikmi pisikLetmi? yoksa bu dedıgınız Stepper ı mı kuLLanmaLıyım ? 1 haftadır arastırıyorum aLLak buLLak oLdum :18:..Yardım pLLLssss

Maim...
Ben daha önce bu konuyu nasıl görmedim ya

Benim de stepperım var...
Konuyu görünce zaten var olan ve 15 gunde bır yoklayan azmım aşka geldi...
Var mı düzenli olarak yapmak isteyen, okudum tüm sayfaları ara verilmiş sanırım...
Ben normalde yürüyüş yapıyordum evde bantta ama bugün misafirimiz var bu yüzden vakitten tasarruf olsun diye eve gidince stepper yapmayı planlıyordum...
Akşam yazarım skorumu...
Görüşmek üzere cümleten...

benimde var bundan. ben 7 kg ya kadar verip bayağı bi incelmiştim..

şuan ikiz bebeklerim var ve beni aşırı yoruyorlar. onda tepinecek hal bırakmıyorlar. ama doğum sonrası göbek bölgesi sarktı. acil kullanmam gerek..

Ya kızlar bişi sorayım size, mın.10 kıLo vermem Lazım sizce Eliptikmi pisikLetmi? yoksa bu dedıgınız Stepper ı mı kuLLanmaLıyım ? 1 haftadır arastırıyorum aLLak buLLak oLdum :18:..Yardım pLLLssss
araştırmalarıma göre stepper daha çok kalori yaktırıyormuş çoğu yorum böyle
stepper daha ucuz
ben kipadan 50 tlye aldım mesela :)

ben bir hastalandım o zamandan beri yapmıyorum keçiyle inatlaşıodum sonra taşınma falan filan saldım kendimi yoksa 1.000 adım atıodum iş çıkışı bugün tekrar başlıyorum ara ara 1.000 adıma yaklaşma niyetindeyim bakalım :) ben varım tek sorun iş çıkışı eve gidince yapıcak başka şeyler bulmam ayaklarımı uzatıp yatmam gibi :)

7 kg mıııııııı (( ya ben neden gaza gelip şu aletin tepesinden inmiyorum poffffffffff

monte etsem ben yapıcamda
dün aksam tembellik yaptım yapmadım
bu aksam inşallah
bi erkek olsa evde böle mi olurdu

aslında bunu ben de düşündüm hangisi diye ama stepper çok ucuz o yüzden her ikisini de alabilirsin canım, önce stepperı dene beğenmezsen diğerini de alırsın..

ben varım bu akşam hep birlikte tekrar başlayalım arkadaşım.

magrentacım bende hastalandım bide çocuk hastalandı ara vermek zorunda kaldım bu akşam bende başlıyorum sende başlıyosun galiba.

Tamam o zaman
Bu akşamdan başlıyoruz...
Misafirlerimiz var gitsinler yapıp yazıyorum hemen...

aman da aman kimler gelmiş kimler... topicim şenlenmiş... hoşgeldin bebeğim...
geçen gün sana başka bi başlıkta yazmıştım görmedin sanırım... özledim bitanem ya...
benimkinin de zinciri atmıştı dün gelip yaptılar çok şükür... bakalım tekrar atmaz inşallah...
her gün yapıyoruz bak kocişim askerden gelene kadar incecik olcem bırakmak yok beni ona göre...

Maim görmez olurmuyum o yazını ben de sana yazdım hatta uzun uzun ama sanırım sayfalar hızlı ılerledıgı ıcın sen gormedın

Bundan sonra topiğinden çıkmam ona göre...
Askerin gelene kadar istediğin kıvama gelirsin sen kuzum...
O zaman tam destek...
Hadi bakalım başlıyorum o zaman...

17/02/2011 Perşembe
700 adım

Sabah işe gelmeden önce yaptım akşam da muhtemelen yürüyüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…