anam senin yerinde olsam her aksam 3,000 adım atardım ben:82:
ben monte edebilirsem bu akşam başlarım
araştırmalarıma göre stepper daha çok kalori yaktırıyormuş çoğu yorum böyleYa kızlar bişi sorayım size, mın.10 kıLo vermem Lazım sizce Eliptikmi pisikLetmi? yoksa bu dedıgınız Stepper ı mı kuLLanmaLıyım ? 1 haftadır arastırıyorum aLLak buLLak oLdum :18:..Yardım pLLLssss
Maim...
Ben daha önce bu konuyu nasıl görmedim ya
Benim de stepperım var...
Konuyu görünce zaten var olan ve 15 gunde bır yoklayan azmım aşka geldi...
Var mı düzenli olarak yapmak isteyen, okudum tüm sayfaları ara verilmiş sanırım...
Ben normalde yürüyüş yapıyordum evde bantta ama bugün misafirimiz var bu yüzden vakitten tasarruf olsun diye eve gidince stepper yapmayı planlıyordum...
Akşam yazarım skorumu...
Görüşmek üzere cümleten...
benimde var bundan. ben 7 kg ya kadar verip bayağı bi incelmiştim..
şuan ikiz bebeklerim var ve beni aşırı yoruyorlar. onda tepinecek hal bırakmıyorlar. ama doğum sonrası göbek bölgesi sarktı. acil kullanmam gerek..
monte etsem ben yapıcamda
dün aksam tembellik yaptım yapmadım
bu aksam inşallah
bi erkek olsa evde böle mi olurdu
aman bi erkek olsa homur homur homurdanırdı yaptırdığına pişman ederdi hehehe
aslında bunu ben de düşündüm hangisi diye ama stepper çok ucuz o yüzden her ikisini de alabilirsin canım, önce stepperı dene beğenmezsen diğerini de alırsın..Ya kızlar bişi sorayım size, mın.10 kıLo vermem Lazım sizce Eliptikmi pisikLetmi? yoksa bu dedıgınız Stepper ı mı kuLLanmaLıyım ? 1 haftadır arastırıyorum aLLak buLLak oLdum :18:..Yardım pLLLssss
yapsında homurdansın ben razıyım ne kadar gücüm var ki vidaları sıkıştırıcam
cug kadar hatunum zate
hehehe demek küçüksünPPP
yaparsın yaaprsın
elinden her iş gelir senin yeterki isteeee
ben varım bu akşam hep birlikte tekrar başlayalım arkadaşım.Maim...
Var mı düzenli olarak yapmak isteyen, okudum tüm sayfaları ara verilmiş sanırım...
Ben normalde yürüyüş yapıyordum evde bantta ama bugün misafirimiz var bu yüzden vakitten tasarruf olsun diye eve gidince stepper yapmayı planlıyordum...
Akşam yazarım skorumu...
araştırmalarıma göre stepper daha çok kalori yaktırıyormuş çoğu yorum böyle
stepper daha ucuz
ben kipadan 50 tlye aldım mesela :)
ben bir hastalandım o zamandan beri yapmıyorum keçiyle inatlaşıodum sonra taşınma falan filan saldım kendimi yoksa 1.000 adımatıodum iş çıkışı bugün tekrar başlıyorum ara ara 1.000 adıma yaklaşma niyetindeyim bakalım :) ben varım tek sorun iş çıkışı eve gidince yapıcak başka şeyler bulmam ayaklarımı uzatıp yatmam gibi :)
Tamam o zaman
Bu akşamdan başlıyoruz...
Misafirlerimiz var gitsinler yapıp yazıyorum hemen...
Maim...
Akşam yazarım skorumu...
aman da aman kimler gelmiş kimler... topicim şenlenmiş... hoşgeldin bebeğim...
geçen gün sana başka bi başlıkta yazmıştım görmedin sanırım... özledim bitanem ya...
benimkinin de zinciri atmıştı dün gelip yaptılar çok şükür... bakalım tekrar atmaz inşallah...
her gün yapıyoruz bak kocişim askerden gelene kadar incecik olcem bırakmak yok beni ona göre...