Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy oy ben 38 beden olsam daha ne isterim hehehehe olcaz inşallah kiloyu sabitleyemioz kiii ben 60-65 kilo arası 38 beden giyiyorum lakin geçen yıl aldığın pantolonlarıma giremioyorum (((((dün akşam nişanda giyceğim kıyafeti denedim süprizzzzzzz elbise çok darrr hemen aldım elime stepperı 1000 adım yaptım :))kücüküm tabe
38 beden hatunum ben
36 beden olmak içün uğrasıyorum
yaparımda parmak sakatlamaktan korkuyom
geçmiş olsun canım sağlık önemli sonra diğerleri :)))ben varım bu akşam hep birlikte tekrar başlayalım arkadaşım.
magrentacım bende hastalandım bide çocuk hastalandı ara vermek zorunda kaldım bu akşam bende başlıyorum sende başlıyosun galiba.
oooo süpersin yaaa hemde sabahtan yapmışsın bende sabah akşam yapsam süper olur yaaa :)Maim görmez olurmuyum o yazını ben de sana yazdım hatta uzun uzun ama sanırım sayfalar hızlı ılerledıgı ıcın sen gormedın
Bundan sonra topiğinden çıkmam ona göre...
Askerin gelene kadar istediğin kıvama gelirsin sen kuzum...
O zaman tam destek...
Hadi bakalım başlıyorum o zaman...
17/02/2011 Perşembe
700 adım
Sabah işe gelmeden önce yaptım akşam da muhtemelen yürüyüş yaparım
monte ettimde ne oldu
kesin bişileri yalnış yaptım kullanamadım
ablam bakcak bugün
oy oy oy ben 38 beden olsam daha ne isterim hehehehe olcaz inşallah kiloyu sabitleyemioz kiii ben 60-65 kilo arası 38 beden giyiyorum lakin geçen yıl aldığın pantolonlarıma giremioyorum (((((dün akşam nişanda giyceğim kıyafeti denedim süprizzzzzzz elbise çok darrr hemen aldım elime stepperı 1000 adım yaptım :))
inşallah kısa zamanda işe yarar :)
geçmiş olsun canım sağlık önemli sonra diğerleri :)))
oooo süpersin yaaa hemde sabahtan yapmışsın bende sabah akşam yapsam süper olur yaaa :)
heheh kız daha öncede yaptı aynısını hatta yapamadın? neden olmadıkiiii
evet dün akşam sonunda başladım pazar günleri daha fazla yapmayı planlıyorum :)))
16 şubat çarşamba 1000 adım :) yaptım
200 adım yaptım 5 dk ara verdim sonra yine 200 adım yaptım böylelikle ilk sefer sıkılmadan yaptım ağrıda yok :)
geçen sefer ben monte etmedim işyerinden arkadaş etti
valla ben ara verirsem bırakırım.
açıyom müziği yapıyom şıkır şıkır
inşallah bu aksam baslayabilirim
Merhabalar...
Bana diyene de bakın hele maşallah maşallah 1000 adım he
Tebrık ederım...
Evet yataktan bır azımle kalktım hemen aletın basına gıttım ıyı de oldu hanı
Aksam da yapabılsem guzel olur aslında...
Nısan sızın mı?
Hayırlısı olsun sımdıden...
sabah yapmak büyük marifet ben sabah zorla kalkıyorum yataktan valla bide stepperı yapıcam heheheh :))))
1.000 adım pek kasmıyor beni yeterki isteyim :) inşallah böyle devam eder
nişan benim evet daha tarih belli diil ama heran olabilir bende elbisem hazır diye seviniyordum
Moralinizi bozmayın azmettikten sonra halledersiniz inşallah...
Maim görmez olurmuyum o yazını ben de sana yazdım hatta uzun uzun ama sanırım sayfalar hızlı ılerledıgı ıcın sen gormedın
Bundan sonra topiğinden çıkmam ona göre...
Askerin gelene kadar istediğin kıvama gelirsin sen kuzum...
O zaman tam destek...
Hadi bakalım başlıyorum o zaman...
17/02/2011 Perşembe
700 adım
Sabah işe gelmeden önce yaptım akşam da muhtemelen yürüyüş yaparım
Çok kısa bir süre en fazla 5 dakika kullandım.Ogün bugün kilo alsamda kalçam büyümüyo
hımm ben görmemişim ozamangidip bakıyorum hemen...
çıkma şekerim motive olurum ne güzel seni gördükçe... 90 gün kaldı benim etekler tutuştu... 62 kiloyum 55 olmam lazım 90 günde... ne dersin başarabilir miyim...
Aynen öyle sadece 5 dakikaNasıl yaneeeeee? hergün 5 dk mı yaptın sadece?
Aynen öyle sadece 5 dakika
Maicim...
90 gün: 3 ay
Vermen gereken kilo miktarı 7...
Yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak haftada yarım kilo ayda 2 kilo versen bile 3 ayda 6 kilo yapar ki 1 yaklasık hedefıne ulasmıs olursun...
Bu da en kotu ıhtımal tabı...
bak seni gaza getirecek bir şey daha yapacağım....inanamıyorum hala şoktayım hergün yarım saat yapsam 1 ayda ne olur acebaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım çok pis gaza geliyorummmm
sen ilaç kullanıonda veremion ben ne yapsam veremiom ilaç yok bişi yok anlamıom yaaa ((ayy inşallah canım... ama ben ilaç kullanıyorum çok az çok yavaş veriyorum canım yaa...ama çok iddalıyım inşallah başaracağım...
bak seni gaza getirecek bir şey daha yapacağım....
tablo yapacağım isteyenin adını yazacağım... hergün herkesin kaç adım yaptığını yazacağım...
böylelikle toplu halde görününce motivemiz artacak...
ne dersin hoş olmaz mı...????