Twist Stepper kullanan var mı?

yolladım firmaya
bakalım ne olcak :86: ben iyileşene halletsinler bende yenisini alam

voit iyi marka de mi voit alcam bu sefer ?

yolladım firmaya
bakalım ne olcak :86: ben iyileşene halletsinler bende yenisini alam

voit iyi marka de mi voit alcam bu sefer ?

Keşke bende voit cardio stepper alsaymışım ama ya :26: İyi markadır voit...geçmiş olsun bu arada, topicce revire döndük galiba

valla ben hiç anlamam ki markalardan.. eşim alıvermiş bana bunu... başta zincir atıp duruyodu geldiler yaptılar şimdi iyi hiç bi sorun yaşamıyorum... ama fiyatına göre bence daha iyi olabilirdi....
haftaya bim e eliptik bisiklet gelecekmiş...ayın 18 inde sanırım...165 lira olacakmış almak isteyenlere duyurulur...

Sen almayı düşünmüyorsun inşallah değil mi? Hatta stepper sahibi hiçkimsenin almasına gerek yok stepper çok daha başarılı bir spor aleti.

hangi markaymış canım ?
alırsan bana haber verir misin ?

Bu spor aletinin , en zararlı oldğunu düşünenlerdenim.Heleki kilolu insanlar için dizlere ileriki zamanlarda zarar veriyor.. Birde yine özellikle kilolularda gerçekten alt bacakta kas yapıyor.

Ayakta değilde uzanarak ya da oturarak bacak çalıştıran aletler her zaman daha sağlıklı ve daha ıyı sonuc veriyor.

Eski bir profesyonel sporcuyum, sporu menisküs sebebi ile bıraktım çünkü ameliyat olmak işime gelmedi.Bunun yerine Burhan Uslu ile birlikte alternatif tedavi uyguladık menisküs riskim hala var...Isınmadan yapılan her spor dizler için zararlıdır ancak ısındıktan sonra ve doğru şekilde çalışılırsa diz bağlarına zarardan çok yararı vardır zamanında bana step yapmam önerilmişti fizik tedavi olarak...

Alet alt bacaktan daha çok üst bacak, popo basen bölgesini çalıştırıyor kas yapması pek muhtemel değil...Bu aletin alt bacakta kas yapabilmesi için parmak ucu ile basarak muazzam sürelerde çalışmak gerekir bunun dışında kas yapmak bu denli kolay bir şey değil kas şişirmek ise oldukça kolay bir şeydir, kilolu insanlarda kas yapma olayıda gerçek manada kas yapımı değil kasların şişmesidir...Bayanların bu kas konusundaki tereddütlerini gerçekten anlamıyorum artık, haftada 6 gün günde 2 defa 2 saat basketbol antremanı 1 gün resmi maç yaptığım dönemde bile aman aman kas yapmadım ki ben zayıf bir insanım...:26:

Kısaca bu sandığın gibi bir alet değil, yumuşak bir alet kontrolsüz çalışabilmek mümkün değil tıpkı eliptic bisiklet gibi...

Son düzenleme:

eliptiği mi diyorsun stepperi mi?

Evet.. Yengem kullandı , kilolu değildi fakat dizlerinde 1 sene sonra ciddi sorunlar çıktı. Doktorumuz bundan dolayı olduğunu söyledi.

Canım, doktor ille kabahat bulacak bir şey aramış çünkü sana çok enteresan bir şey söyleyeceğim...Benim menisküs olmama sebep olan şey basketbol oynamam değil diz bağlarımın ve kıkırdaklarımın zayıf olması dolayısı ile hayatım boyunca hiç spor yapmayıp basketbol oynamasam bile günün birinde yokuş aşağı inerken dizim kilitlenebilirdi bu herkes için geçerli...Hayatı boyunca hiç spor yapmayıp menisküs olan insanlar var bu yüzden aletleri ve sporları suçlamak yerine genetik yatkınlıkları ve ısınmadan yapılan hareketleri suçlamak daha doğru...Kısaca hiiiççç alakası yok...Ha ama dediğim gibi yengen ısınmadan kullandıysa sorun çıkar elbette ama bu onun streching konusunu ciddiye almamasından kaynaklanıyor, aynı biçimde belini ısıtmadan mekik çekmeye kalkarsa omurlarındada problem oluşur...

Haklısınız, yanlış kullanım sonuçlarıda olabilir bunun sonucu.. Bende almıştım fakat böyle söylenince hiç kullanmadım, öylece duruyor depoda.. Yinede spor için yürüyüş plates ve yüzmenin en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.

Yürüyüş ve yüzme evet ama pilates için çok sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim özellikle bir spor salonunda uzman eğitmenler eşliğinde çalışmak yerine evde cd ler izlenerek yapılıyorsa...

Sen almayı düşünmüyorsun inşallah değil mi? Hatta stepper sahibi hiçkimsenin almasına gerek yok stepper çok daha başarılı bir spor aleti.

yok canım almayacağım ben... öyle haber vereyim dedim... arkadaşımın var bisikleti ama bizimki kadar kalori yakamıyo bence de stepper daha iyi..
hangi markaymış canım ?
alırsan bana haber verir misin ?
markasına bakmadım canımm yaa... ama ben almayacağım canım... sitede tavsiye bölümünde bimle ilgili başlık var almayı düşünürsen orayı takip et belki alan çıkar..

yaaa ben de ısınmadan yapıyorum... zararı olur mu acaba.. ama ısınma hareketlerine de üşeniyorum napimmm....:44:

dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...stepper çok kondisyonlu ve faydalı bir spor aleti...kas yapması da evde kullanımda pek mümkün değil, çünkü kas yapmak bu kadar basit değil...stepper aynı zamanda gövdeyi de şekillendiriyor,ayrıca kol çalıştırma da yapılırsa bel çevresinidi topluyor...bence kullanması en uygun pratik ve kondisyonlu bir alet :82:

Evet.. Yengem kullandı , kilolu değildi fakat dizlerinde 1 sene sonra ciddi sorunlar çıktı. Doktorumuz bundan dolayı olduğunu söyledi.

bende koşu bandında dizlerimi mahvettim bişey olmadı doktora falan gittim ama çok ağrıdı mahvoldu sonuç çok yüklenmemdendi yani bilinçsizce birşey yapmamızdan kaynaklanıyor o zamandır koşu bandı kullanmıyorum senin yaptığında bunun gibi birşey :)))
şimdi bu aleti kullanıyorum ve henüz ağrım yok bir binişte 400-500 adım atıyorum ama zorlamadan
bu arada ben öncesinde ısınma haretekti yapmıom bişi yapmak gerekir mi yaaa :)

:)) O zaman benimde depodan çıkarma vaktim geldi sanırım.. Korkmadan, bilinçlice kullanayım öyleyse.

Üşenme canım, bu senin sağlığın için gerekli...Ayrıca ısınma hareketleri de kalori yaktırır, ısındıktan sonrada zaten kalori yakmaya başlamış olan vucut egzersizle dahada rahat kalori harcar...Isınma hareketlerini bir nevi iştah açıcı olarak düşün...

Sağlıklı bir insanın 1 porsiyon baklava ile şeker komasına girmekten korkması ile aynı şey kas yapma korkusu...İkisi de mümkün değil...

Eğer koşu bandı öncesinde dizlerini, vucudunu ısıtmış olsaydın bir problem olmayacaktı, aynı şey stepper içinde geçerli, tüm sporlar için geçerli...Isınmadan spor yapılmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…