11 dk - 676 adım - 96 kalori
ben hala başlayamadım bugün vaktim olursa bende biraz adım atayım :))))
canım voit mi istedin...inşallah gelir en kısas zamanda...kaç kalori oldugunu nerden biliyonuz
ben hala haber bekliyom yolladım
evet bu gün ciddi ciddi iş ve yoğun tempodan sonra 2 set 200x2=400 + tek seferde 400 toplam 800. ama ben süratli koşuar adım yapıyorum. kardiyo olarak çok faydalı bir alet stepper, koşu bandından daha etkilizaten ona da artık gömlekleri felan asıyorum 3000liralık gömlek askım oldu wala stepper bende 2 hafta da fark yarattı şişkinliğim ve bağırsaklarım da düzene girdi:82:
offf daha yerleşemedik ki başlayım 1 hafta yalan oldu nerdeyseBaşla artıkkkk
enemmm seninki daha olmadımıkaç kalori oldugunu nerden biliyonuz
ben hala haber bekliyom yolladım
evet bu gün ciddi ciddi iş ve yoğun tempodan sonra 2 set 200x2=400 + tek seferde 400 toplam 800. ama ben süratli koşuar adım yapıyorum. kardiyo olarak çok faydalı bir alet stepper, koşu bandından daha etkilizaten ona da artık gömlekleri felan asıyorum 3000liralık gömlek askım oldu wala stepper bende 2 hafta da fark yarattı şişkinliğim ve bağırsaklarım da düzene girdi:82:
internet sitesinin neresini sıkıştıram be ürünü teslim aldıklarına dair mail attılar.
haftayada durumu belli olur
yok bu site sallamaz
iade formunu doldurdum değerlendirip mail attılar hemen
kargo kodunu verdiler
ücretsiz karşı ödemeli yolluyoz.
teslim aldık dediler
haber verirler.
ciddi çalışıyolar
diyetle beraber desteklenirse tabiki kilo verilir... ben çok dikkat etmedim 20 günde 1,5 kilo vermişim... 1,100 gr mı yağmış... ama benim rahatsızlığım var ona göre çok iyi dedi.. demekki kilo vermeye de faydalı...arkadaslar bu calısmaları sonucunda kilo vereniniz oldu mu? kimse bilgi vermemiş yanılmıyorsam tabi.
benim stepper geldi
aynı markanın sıfırı
formu yanlış doldurursan böle olur
bu aksam monte edeyimde baslıyım gene
hehe neyse bu sefer sorunsuz olur inşallah canım :)))
bende bir türlü başlayamadım yaaa bana çok iyi bir gaz lazım :)))))
valla şekerim
girmem gereken tek kotum kaldı
onu giyene kadar yapcam :78:
baharda istediğim kıyafetlermi giyebilmek istiyorum
totomu kapamaktan sıkıldım
gerçi kavga sebebi olcak bunlar ama olsun razıtım :82:
offf ben nisanda evlenmeyi planlıyorum bende böyle bir durum yok pofffffffffffffffffff