Yani zaten konu sahibinin eski konularına bakarsanız da hayatının büyük bir kısmı yanılgılar ve hatalarıyla geçmiş. (22 yaşında) 1-2 ay önce dil kursuna gidecekti, Youtube'tan Almanca öğrenecekti ve kaçak çalışan kocasının abisini fonlamasına engel olacaktı.şimdi gördüm. yine de herkes kendi bildiği ülkenin kurallarına göre değerlendirdiğini görüyorum. korkunç bir yanılgı yaratabilir soruyu soran hanımda.
Avusturya yazmış.hanımlar, hangi ülkede olduğunu bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz?
Yani zaten konu sahibinin eski konularına bakarsanız da hayatının büyük bir kısmı yanılgılar ve hatalarıyla geçmiş. (22 yaşında) 1-2 ay önce dil kursuna gidecekti, Youtube'tan Almanca öğrenecekti ve kaçak çalışan kocasının abisini fonlamasına engel olacaktı.
22 yaşında, 4 senelik evlilik ve iki çocuk mu var ortada?Yani zaten konu sahibinin eski konularına bakarsanız da hayatının büyük bir kısmı yanılgılar ve hatalarıyla geçmiş. (22 yaşında) 1-2 ay önce dil kursuna gidecekti, Youtube'tan Almanca öğrenecekti ve kaçak çalışan kocasının abisini fonlamasına engel olacaktı.
Avusturyada kalıyorumhangi ülkedesiniz? yazarsanız aynı ülkede yaşayan hanımlar daha net cevaplar verebilir.
AA evet çalışıyorum evde . Ekimin 8 inde kursa gidiyorumYani zaten konu sahibinin eski konularına bakarsanız da hayatının büyük bir kısmı yanılgılar ve hatalarıyla geçmiş. (22 yaşında) 1-2 ay önce dil kursuna gidecekti, Youtube'tan Almanca öğrenecekti ve kaçak çalışan kocasının abisini fonlamasına engel olacaktı.
Öyle diyince insanlara üstten bakıyorsun diye linç yiyorsun, nerden biliyorsun diye sormadürüst konuşayım: ben böyle insanlara üzülmüyorum. insan, tercihleriyle var oluyor, büyüyüp gelişiyor ya da yok oluyor.
çocuklara kim bakacak?AA evet çalışıyorum evde . Ekimin 8 inde kursa gidiyorum
nasıl ne iş yapıyorsunuz evde ?AA evet çalışıyorum evde . Ekimin 8 inde kursa gidiyorum
Yok almancaya diyorum evde hiç aksatmadan düzenli şekilde çalışıyorumnasıl ne iş yapıyorsunuz evde ?
Oğlum kreşe gidiyor küçüğüde gideceğim kurs yerinde bakacaklarnasıl ne iş yapıyorsunuz evde ?
paralı 1,5 yaşında kabul ederlerOğlum kreşe gidiyor küçüğüde gideceğim kurs yerinde bakacaklar
Yok paralı değil bakarız dediler .paralı 1,5 yaşında kabul ederler
Yok bakarız dediler bize paralı değil . Olsa da veririm vallaparalı 1,5 yaşında kabul ederler
eşinden boşandığın için yardım olabilir çok iyi onlar çalışmana çok önem verirler ve iş önemliYok paralı değil bakarız dediler .
eşinden ne kadar miktar alacaksın boşanma davası açıldımı?Yok bakarız dediler bize paralı değil . Olsa da veririm valla
Çocuklarıma versin eşim ben bişey istemiyorum yeterki huzurlu uyuyayım bir gün deeşinden boşandığın için yardım olabilir çok iyi onlar çalışmana çok önem verirler ve iş önemli
Hiç kursa gitmedim oturma iznim var 1 yıllık . Sürekli yenilemem lazımAvusturya çok güzel biyer. Neden oturma izni alamadın ki?