- 19 Ocak 2024
- 166
- 109
- 22
Hayır boşanma davası açılmadı henüz. Ama boşanmak istiyorum. Burada kursu fln yapmayi bekleyemiyorum çok sıkıntıdayim sürekli bana git bosanalim fln diyoreşinden ne kadar miktar alacaksın boşanma davası açıldımı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır boşanma davası açılmadı henüz. Ama boşanmak istiyorum. Burada kursu fln yapmayi bekleyemiyorum çok sıkıntıdayim sürekli bana git bosanalim fln diyoreşinden ne kadar miktar alacaksın boşanma davası açıldımı?
açsın davayıHayır boşanma davası açılmadı henüz. Ama boşanmak istiyorum. Burada kursu fln yapmayi bekleyemiyorum çok sıkıntıdayim sürekli bana git bosanalim fln diyor
Öyle diyor ama bişey yapmıyor sanırım annem yok ya baban bakmaz iki çocukla diye ondan korkutmaya çalışıyor beniaçsın davayı
ahaha haberi yok herhalde vereceği nafakadan sende çalıştınmı geçinirsinkiÖyle diyor ama bişey yapmıyor sanırım annem yok ya baban bakmaz iki çocukla diye ondan korkutmaya çalışıyor beni
Öyle nafaka veriyorlarmi ki . Ben hiç bilmiyorum gerçekten biraz bilgilenmek istiyorumahaha haberi yok herhalde vereceği nafakadan sende çalıştınmı geçinirsinki
Tabikide çocuklara 18 yaşına kadar çocuk başı para verecekÖyle nafaka veriyorlarmi ki . Ben hiç bilmiyorum gerçekten biraz bilgilenmek istiyorum
Ben hiç bilmiyorum gerçekten bunu öğrendiğim iyi olduTabikide çocuklara 18 yaşına kadar çocuk başı para verecek
Avusturya da devlet desteğide var sanırım. Sakın Türkiye'ye dönme. Çocuklarının hayatı kurtulur. Ama boşan çekme, seni mutsuz eden birini.Ben hiç bilmiyorum gerçekten bunu öğrendiğim iyi oldu
Türkiye gitmek istemiyorum . Ama işte olmazsa gönderirler diye korkuyorumAvusturya da devlet desteğide var sanırım. Sakın Türkiye'ye dönme. Çocuklarının hayatı kurtulur. Ama boşan çekme, seni mutsuz eden birini.
Vatandaşliklari kabul oldu geçen kağıt geldi onay vermişler eşim ve çocuklarım için
Büyük çocuk 3 yaşında küçük 1 daha okula gitmiyorlar kreşe gidiyor büyük olanÇocuklar okula gidiyorsa kalabiliyorsunuz. Sürekli git diyorsa giderim ama şartlarım var diyeceksiniz. Şimdi nakit para versin şart koşun onunla avukat tutun. Nafaka belirleyin, ev var mı , geliriniz nedir?? Öyle bedavaya git demek yok. Size mutlaka avukat gerek, haklarınızı alın.
Vatandaslık ne zaman alacaksınBüyük çocuk 3 yaşında küçük 1 daha okula gitmiyorlar kreşe gidiyor büyük olan
Cocuklariniz oranin vatandasi ise sorun cikmayabilir belkiHayırlı günler . Kızlar 4 senedir evliyim anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum 2 tane çocuğum var yurtdışındayim vize ile oturuyorum senede bir yeniliyorum. Şimdi ben boşanmaya kalksam nasıl olacak vizemin bitmesine 2 ay var hiç çalışmadım burada kursa da gidemedim çocuklardan dolayı . Nasıl olacak ev işi , vize işi çocuklar bilen bu konuda fikir sahibi olan bana yardımcı olabilir mi . Ben Avusturyadayim
Ben alamam heralde . Çünkü C1 fln gerekliymisVatandaslık ne zaman alacaksın
Aslında çok kısa bir google araması ile şartların bu kadar zor olmadığını görürsünüz. Sizin eşiniz ve çocuklarınız vatandaş olmuş, belli haklarınız var. Kursa başlayınca sizi bu konularda bilgili birine yonlendirmelerini isteyin, onların çok fazla böyle durumlarda tecrübesi var. İş bulmanız için de yardımcı olacak olan kişilerle çalışıyorlar. Bizim Kursa haftada 1 böyle iş bulma, avukat işlerinde yönlendirme yapma ne bileyim aklina gelecek her türlü entegrasyon işi için bir kişi geliyordu.Ben alamam heralde . Çünkü C1 fln gerekliymis
Sakın dönme. Orada kalabilirsin. Devlet yardımları da oluyor dil biliyor musun önemli olan oBen burada kalmak istiyorum. Çalışmak istiyorum ama çocuklarım 3 ve 1 yaşındalar nasıl yapabileceğim bilmiyorum
Gerçekten öylemi bilmiyorum ama . Gerçekten kaç aydır hep arastiyorum fikir almaya çalışıyorumAslında çok kısa bir google araması ile şartların bu kadar zor olmadığını görürsünüz. Sizin eşiniz ve çocuklarınız vatandaş olmuş, belli haklarınız var. Kursa başlayınca sizi bu konularda bilgili birine yonlendirmelerini isteyin, onların çok fazla böyle durumlarda tecrübesi var. İş bulmanız için de yardımcı olacak olan kişilerle çalışıyorlar. Bizim Kursa haftada 1 böyle iş bulma, avukat işlerinde yönlendirme yapma ne bileyim aklina gelecek her türlü entegrasyon işi için bir kişi geliyordu.
Dili gayret ettim öğreneceğim. Kursuma da gideceğimSakın dönme. Orada kalabilirsin. Devlet yardımları da oluyor dil biliyor musun önemli olan o
Bilmiyorsan dişini sık önce öğren sonra ayrılmaya bak. Ama sakın Türkiye'm giriş yapma
Büyük çocuk 3 yaşında küçük 1 daha okula gitmiyorlar kreşe gidiyor büyük olan