Hayırlı günler . Kızlar 4 senedir evliyim anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum 2 tane çocuğum var yurtdışındayim vize ile oturuyorum senede bir yeniliyorum. Şimdi ben boşanmaya kalksam nasıl olacak vizemin bitmesine 2 ay var hiç çalışmadım burada kursa da gidemedim çocuklardan dolayı . Nasıl olacak ev işi , vize işi çocuklar bilen bu konuda fikir sahibi olan bana yardımcı olabilir mi . Ben Avusturyadayim
Ben burada kalmak istiyorum. Çalışmak istiyorum ama çocuklarım 3 ve 1 yaşındalar nasıl yapabileceğim bilmiyorumTürkiye'ye dönüp boşanma davası açacaksın. Bir gelirin yoksa, adamla aynı evde yaşamak istemediğine göre herhalde türkiye'ye ailenin yanına döneceksindir. Maddi durumun iyiyse belki kendine çocuklarınla yaşayacağınnayrı ev tutarsın. Biz bilemeyiz her ayrıntıyı.
Vatandaşliklari kabul oldu geçen kağıt geldi onay vermişler eşim ve çocuklarım içinÇocuklar vatandaş mı? Eş vatandaş mı?
Ben burada kalmak istiyorum. Çalışmak istiyorum ama çocuklarım 3 ve 1 yaşındalar nasıl yapabileceğim bilmiyorum
Size vize uzattirirken şu belgeleri getirmeniz gerek demediler mi? Mesela sosyal yardıma basvurmayacagim diye imzalı bir kağıt, burda dil öğrenme size yük olmayacagima dair evraklar? Her yerin prosedürü farklıdır. Normalde ebeveynleri pek sinir dışı edemiyorlar çocuk için ama babasının vatandaşlık varmis sizin tek başına geçim sağlama kanitiniz vs yok gibi. Vizenin uzatmazlarsa sıkıntı yasarsin. Turkiyeye dönmek zorunda kalırsın çocukların orda kalır vsHayırlı günler . Kızlar 4 senedir evliyim anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum 2 tane çocuğum var yurtdışındayim vize ile oturuyorum senede bir yeniliyorum. Şimdi ben boşanmaya kalksam nasıl olacak vizemin bitmesine 2 ay var hiç çalışmadım burada kursa da gidemedim çocuklardan dolayı . Nasıl olacak ev işi , vize işi çocuklar bilen bu konuda fikir sahibi olan bana yardımcı olabilir mi . Ben Avusturyadayim
hayır kalır kendi istemedıkce gönderemezlerOturma izni, çalışma izni hiçbiri yok. Bunlar yoksa orada kalamazsın.
Avusturya yazmış?hanımlar, hangi ülkede olduğunu bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz?
Avusturya yazmış?
aa işte bu durumda eşin çocukları elinden alabilir o ne diyor?Vatandaşliklari kabul oldu geçen kağıt geldi onay vermişler eşim ve çocuklarım için