- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
- Konu Sahibi LimonReceli
Cevabınız için çok teşekkür ederim, belki de duygularımı anlayan nadir kişilerdeniz. Arkadaşların daha zaman var 10 yıl uzun bir süre demelerine hak veriyorum ama umut bağlayıp üzülmesine ve zaman kaybetmesine gönlüm razı değil. O yüzden bu kadar panik oldum, çünkü gün geçtikçe daha da bağlanıyoruz. Şimdi bile ayrılsak eminim yıkım olur her ikimiz için.Merhaba. Çok güzel duygular ifade etmişsiniz. Ben diğer arkadaşlar gibi "aman 10 sene kim öle kim kala " diyemeyeceğim çünkü baştan bir söz verip sonra cayarsanız karşıdakine büyük haksızlık olur. O nedenle şuan söyleyeceğiniz şey önemli tabi ki. Kimse "aman ileride ayrılırım belki" diye ilişkiye başlamıyor neticede. Yerinizde olsam ne hissederdim bilmiyorum ama sanırım bir Afrika ülkesinde yaşayamazdım. Bunun içinde yapamayacaksam en en başta kendi hislerim ve onun hisleri artmadan son verirdim eğer yapamayacağıma karar verirsem. Yani demem o ki eğer yapamayacaksanız baştan son vermek. Çünkü sevmek zaman alan bir şey ve zaman geçtikçe o sevgi değer kazanıyor. Öyle olmadı ayrılırım diyecek kadar basit ve sıradan değil maalesef. (günümüzde her şeyin basite indirgendiği gibi sevgi de böyle olmuş maalesef ama böyle düşünmediğinizi varsayarak cevap yazdım :))En azından benim için öyle.. Yok yaparım, olur alışırım seviyorum katlanırım diyorsanız çok güzel bir ilişki bile olabilir. Umarım gönlünüze göre olur ne olacaksa. Sevgiler
İdealini takdir ediyorum, gitme derken bile içim sızladı bencillik yaptığım için. Şimdi birkaç ay zaman tanıdık birbirimize, birlikte ülkesine gideceğiz. Kararıma göre yolumuzu çizeceğiz.
Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim