Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

e ben tatliyim zaten ki haha. saka biyana, herseyin hayirlisi olsun. olmayacak hicbisey yok dunyada. ucuncu dunya ulkesinde yasamak nasil bisey hic tahmin bile edemiyorum zorluklarini, ama belki sende yardim programlarina katilacaksin hatta belki kuracaksin, mesgaleler bulacaksin kendine, bundan haz alacaksin, olmaz diye bisey yok. gecenlerde bi arkadasimizin (erkek) endonezyali karisina uyarak kalkip endonezyada bi benzinlik acip kocaman bi villa yaptirip oyle bi maceraya atildigini gorduk mesela. gayette memnun simdilik.
Tatlılık konusunda size katlıyorum:)))
Basari hikayesi gibi gerçek hayatlar duyunca mutlu oluyorum. Ama en güzel tarafı 1 kez yasayacagim hayatimda sıradan olmayan anılar biriktirecegim. Belki farklı idealler gerçekleştireceğim. Ilişkimiz evliliğe gitmedi diyelim (Ki inşallah gider :) en azından farklı dil ve kültürde biriyle birliktelik yaşıyorum. Bu bile benim için çok keyifli ve güzel bir anı :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim, belki de duygularımı anlayan nadir kişilerdeniz. Arkadaşların daha zaman var 10 yıl uzun bir süre demelerine hak veriyorum ama umut bağlayıp üzülmesine ve zaman kaybetmesine gönlüm razı değil. O yüzden bu kadar panik oldum, çünkü gün geçtikçe daha da bağlanıyoruz. Şimdi bile ayrılsak eminim yıkım olur her ikimiz için.

İdealini takdir ediyorum, gitme derken bile içim sızladı bencillik yaptığım için. Şimdi birkaç ay zaman tanıdık birbirimize, birlikte ülkesine gideceğiz. Kararıma göre yolumuzu çizeceğiz.

Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim :KK200:
Rica ederim.Umarım her şey gönlünüze göre olur Kucak dolusu sevgiler..

Arap alfabesini cocuklara kuran kursunda bir kac haftada ogretiyorlar ,cok koekmayin. Yavas yavas ogrenirsiniz. Zaten maddi sıkıntınız olmayacak.
Yazlıkta yillarca fransada yasamis bir kadinla tanistik, kadin ne fransizca biliyor ne de okuma yazma biliyor. Bir sekilde yillarca orda yasayabilmis. Cok gozunuzu korkutmayın, her sey hallolur. Onemli olan mutlu olmak.

Duygularınızdan eminseniz neden olmasın. Biz eşimle tanıştık ve bir ay içinde evlendik, 20 yıldır evliyiz. Zorluklar oldu tabii ama sevgi olunca ilişki zorluklarla güçleniyor.
Her ülkede olduğu gibi sevgilinizin ülkesinde de eminim güzel ve kötü taraflar vardır. Dili çabuk öğrenirsiniz, hiç sorun etmeyin. Eşinizin maşallah güzel bir mesleği var, olur da onun ülkesine yerleşirseniz gidip gelmeniz zor olmayacaktır.
Benim hoşuma gitti hikayeniz. Olursa çok güzel olur.

Şimdiden bunları düşünmekte haklısınız bence. Biriyle hayat birleştirmek söz konusuysa değil 10 yıl, 40 yıl sonrasını bile düşünürüm ben.
Evet belki 1 ay ya da 1 sene sonra ayrılacaksınız ama 10 yıl sonra hala beraber ve evli ve belki çocuk sahibi olmuş olacaksınız. Bu sorunu o zaman halletmeye çalışmak evliliğinizi de yıpratır.

Adam size geri dönmek istediğini söylemiş. Belki 10 sene sonra vazgeçer ama siz şu anki kararınızı vazgeçmeyeceğini düşünerek vermelisiniz. O gün geldiğinde öyle bir ülkeye yerleşmeyi göze alabilecek misiniz? Bunu da gidip ülkeyi gördükten sonra daha net değerlendirebilirsiniz.

Ben olsam yapamam mesela. Ben burada bile yapamıyorum. Büyük konuşmayayım ama bir adamın peşinden başka bir hayata atlayabilecek karakterde biri değilim. Bu benim için büyük bir fedakarlık. Ama belki size uygundur, siz yaparsınız.

Arap alfabesini cocuklara kuran kursunda bir kac haftada ogretiyorlar ,cok koekmayin. Yavas yavas ogrenirsiniz. Zaten maddi sıkıntınız olmayacak.
Yazlıkta yillarca fransada yasamis bir kadinla tanistik, kadin ne fransizca biliyor ne de okuma yazma biliyor. Bir sekilde yillarca orda yasayabilmis. Cok gozunuzu korkutmayın, her sey hallolur. Onemli olan mutlu olmak.
Cok tesekkur ederim desteginiz icin :)

Türk erkeğinin afra tafta anası danasindan sa yabanciyla evlenmeyi oneriyorum, ben yabancıyla evlendim, evlilik kadar güzel bir şey var mıymış diyorum.
Aaa ne guzel, vallahi ben de gozlem yapiyorum. Hatta Turkiyede kalirsan özlersin filan diyorum. Aile onemli ama benim ailem sensin diyor. Cok bagimli degil, hatta suan ulkesinde sanirim fikri degisiyor oraya donmekle ilgili. Ozel degilse esiniz hangi ulkeden?

Duygularınızdan eminseniz neden olmasın. Biz eşimle tanıştık ve bir ay içinde evlendik, 20 yıldır evliyiz. Zorluklar oldu tabii ama sevgi olunca ilişki zorluklarla güçleniyor.
Her ülkede olduğu gibi sevgilinizin ülkesinde de eminim güzel ve kötü taraflar vardır. Dili çabuk öğrenirsiniz, hiç sorun etmeyin. Eşinizin maşallah güzel bir mesleği var, olur da onun ülkesine yerleşirseniz gidip gelmeniz zor olmayacaktır.
Benim hoşuma gitti hikayeniz. Olursa çok güzel olur.
Masallah, cok sevindim sizin adiniza :)
Evet aslinda haklisiniz, ben 8 saat uzaktaki aileme yilda 2-3 kez ancak gidebiliyorum, o benden daha cok gidip geliyor neredeyse. Dunya gucuk diyor :))

Şimdiden bunları düşünmekte haklısınız bence. Biriyle hayat birleştirmek söz konusuysa değil 10 yıl, 40 yıl sonrasını bile düşünürüm ben.
Evet belki 1 ay ya da 1 sene sonra ayrılacaksınız ama 10 yıl sonra hala beraber ve evli ve belki çocuk sahibi olmuş olacaksınız. Bu sorunu o zaman halletmeye çalışmak evliliğinizi de yıpratır.

Adam size geri dönmek istediğini söylemiş. Belki 10 sene sonra vazgeçer ama siz şu anki kararınızı vazgeçmeyeceğini düşünerek vermelisiniz. O gün geldiğinde öyle bir ülkeye yerleşmeyi göze alabilecek misiniz? Bunu da gidip ülkeyi gördükten sonra daha net değerlendirebilirsiniz.

Ben olsam yapamam mesela. Ben burada bile yapamıyorum. Büyük konuşmayayım ama bir adamın peşinden başka bir hayata atlayabilecek karakterde biri değilim. Bu benim için büyük bir fedakarlık. Ama belki size uygundur, siz yaparsınız.
Evet, bircok arkadas dusunmek icin erken filan dedi ama sonradan patlayacak bir bomba ile yasamak istemedim. Bilemiyorum sanki fikri degisiyor gibi hafiften. Birlikte olduktan sonra dunyanin herhangi bir yeri olabilir, birlikte karar veririz filan demeye basladi. Bajalim nasip

X