- 23 Eylül 2014
- 87
- 44
- 37
Sizi kasdetmemiştim siz yorumuma atıfta bulununca, sanki sadece sizeymiş gibi oldu yorumum asla değil. Kesinlikle yanlış anlamayın.sümme haşa....Benım böyle bir hukmum olamaz.
Yaradılan herşey güzeldir yaradılandan öturu.
ben insana önce insanlığı ile not verebilirim olsun gebersin böyle bişeyi söyleyecek kadar zavallı olamam.
yukarıda yazdıklarımı lütfen bir kez daha okuyun.:)
pompei halkının neden helak olduğunu çok ii biliyorum...ayrıca islami yorumlara hiç girmeyeceğim..sadece kendi inancıma göre onlara dua ettim...benide alakadar etmiyor zaten onların yaşantıları...küçük yorumlarla olaylar nerelere bağlanıyor şaşıyorum bazen..komik geliyor açıkcası..dört karı olayı zaten beni benden aldıPompei kavmi sadece eşcinsellik yüzünden değil ensest ve tecavüz gibi sapkınlıklar yüzünden helak oldu.
Her şeyi dine bağlayıp yargılamaya çok meraklıyız ama bunun bir dürtü, bir nevi hastalık ( burada küçümsemiyorum ) olduğunu unutuyoruz. Ve sormak istiyorum Allah dört tane karı almayı emretti mi ? Ya da 8-9 yaşındaki kız çocuklarını altına alıp kanata kanata öldürmeyi ? İlla bir şeye ah vah edecekseniz dünyanın gidişatına bakın da üzülün.
Ayrıca kanunlarımızda eşcinsel evlilik yasak yani bu sadece bir kokteyl bir eğlence gibi organizasyon sembolik bir şey yapılmış yasal bir yanı yok. Ve bence çok zararsız masumane. Çocuklarımız olumsuz etkilenecek, vay memleket nerelere gidiyor diye feryat da etmiyorum çünkü ben çocuk tecavüzcülerinden, kadına şiddet uygulayan manyaklardan daha çok korkuyorum. Kediye köpeğe hallenen sapıklardan daha çok korkuyorum. Çocuğum olsa okuldan gelene dek aklım çıkar bu ülkede!
Bu arada etrafımda gay arkadaşlarımla marjinal gece alemlerine aktığımı sanmayın yani öyle bir LGBT sempatim de yok ama bu olaya bakıp vayy memlekete nereye gidiyor başımıza taş yağacak demeniz de abes geliyor.
İki genç eğlenmiş sembolik bir şey yapmış, evet absürt çok absürt kuşak da takmış filan. Ama çook daha ciddi sorunlar var memlekette korkulacak inanın....
Sizi kasdetmemiştim siz yorumuma atıfta bulunca sanki sadece sizeymiş gibi oldu yorumum asla değil. Kesinlikle yanlış anlamayın.
pompei halkının neden helak olduğunu çok ii biliyorum...ayrıca islami yorumlara hiç girmeyeceğim..sadece kendi inancıma göre onlara dua ettim...benide alakadar etmiyor zaten onların yaşantıları...küçük yorumlarla olaylar nerelere bağlanıyor şaşıyorum bazen..komik geliyor açıkcası..dört karı olayı zaten beni benden aldı
Hakkat o kırmızı kuşak ne ya
yorum yazmamam konuyu okumadığım anlamına gelmiyor başından beri...bence çok önyargılısınız ...ek olarak şu yorumunuzda onu gösteriyor'İlla bir şeye ah vah edecekseniz dünyanın gidişatına bakın da üzülün'Konunun en başında yazdığım ilk yorumda da zaten bu dört eş olayından söz etmiştim o sırada siz daha konuyu okumuyordunuz bile. Direkt size değil tüm alay edip eleştirenlereydi benim yazdığım. Siz de endişeleniyor olabilirsiniz benim gibi bunu bilemem değil mi ? Ben pompei üzerinden size cevap verip görüşlerimi yazmaya devam ettim.
hayırdır
yorum yazmamam konuyu okumadığım anlamına gelmiyor başından beri...bence çok önyargılısınız ...ek olarak şu yorumunuzda onu gösteriyor'İlla bir şeye ah vah edecekseniz dünyanın gidişatına bakın da üzülün'
Ülke ezelden evvelden zaten böyle bir düzen içinde gidiyor zaten . Yıllarca medyadan saklanan dillenmeyen birçok sapkınlık var bu ülkede. Bana göre Eşcinsellik tüm kavramlarıyla bir sapkınlık değil yaradılıştaki bir formül hatasıdır. Ancak bana göre sapkınlık 8-9 yaşında çocuğu nikahlayanlar,para karşılığı satanlar, bebeklere tecavüz eden, kendi kızlarına tecavüz edenler, kendi oğullarına tecavüz edenler, ensestler, dayılar,teyzeler, halalar, amcalar... Hayvanları hala kendi pisliklerine alet edenler, din kisvesi altında insanları sömürüp maddi manevi taciz edenler... Hırsızlar,arsızlar,soysuzlar... Daha saymakla bitmez bunlar. Tüm bu pisliklerde yine din kisvesi altında cinsel baskılanmadan kaynaklanan sorunlar aslında. Neyse konu çok daha derinleşmeden burada kesmem en iyisi.
Tebrik edicem kendilerini cesaretinden ötürüü , K.K. olarak da plaket taktim edicem
Nasıl fikir beğendin mi kızçecik?
Ülke ezelden evvelden zaten böyle bir düzen içinde gidiyor zaten . Yıllarca medyadan saklanan dillenmeyen birçok sapkınlık var bu ülkede. Bana göre Eşcinsellik tüm kavramlarıyla bir sapkınlık değil yaradılıştaki bir formül hatasıdır. Ancak bana göre sapkınlık 8-9 yaşında çocuğu nikahlayanlar,para karşılığı satanlar, bebeklere tecavüz eden, kendi kızlarına tecavüz edenler, kendi oğullarına tecavüz edenler, ensestler, dayılar,teyzeler, halalar, amcalar... Hayvanları hala kendi pisliklerine alet edenler, din kisvesi altında insanları sömürüp maddi manevi taciz edenler... Hırsızlar,arsızlar,soysuzlar... Daha saymakla bitmez bunlar. Tüm bu pisliklerde yine din kisvesi altında cinsel baskılanmadan kaynaklanan sorunlar aslında. Neyse konu çok daha derinleşmeden burada kesmem en iyisi.
Siz istediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Çocukların ne günahkarlığı ne pompeiliği ne sapkınlığı kaldı onca yorum içinde ben önyargılı oldum. Haklısınız çok önyargılıyım çok sapıklar keşke ölseler mesela bir helak olsalar filan
Yıllarca birçok kez hatta yüzyıllarca eşcinselliği tedavi etmeye çalışıp birçok insanı telef ettiler. Araştırabilirsin. Eşcinsellik bir hastalık psikolojik bir sapkınlık değil ki tedavi edilebilsin. Bu yaradılıştan itibaren kişinin ruhunda taşıdışı bir durum. Konuyu arabeskleştirmek istemiyorum. Yaradan hani katiyetle Kur'an da yasaklayan böyle uygun görmüş yaratmış, neden? niçin? neden acaba kendiyle çelişmiş ?Bahsettiğiniz iğrençlikler bence tartışılamayacak kadar iğrenç.
ben o yaratıkları insan olarak görmüyorum zaten.( tecavuzculer )
burda tartıştığımız sadece cinsel tercih konusu.
tedavi edilebilir bişey olsa keşke.
Ben ona daha çok yani Lezbiyenlik ve Gaylığe = Nefis diyorum , örn, bülent ersoy hastaya benzer bi yanı yok sadece nefsine yenik düşmüş , bence çoğunda yeni heyecan , haz alma dürtüsünden dolaylı sapkınlaştığını düşünüyorum. Allah erkek erkeğe üremeyi caiz kılmış olsaydı çocukları olurdu zaten.