Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

normallik neye göre,bir kişi bu bana göre normal derse o onun normalidir. bizim olmasa bile. onlarda seviyor,aşık oluyor. duygusallık yaşıyor. ayrılınca kahroluyor. insani her duyguyu yaşıyor. ayıplamıyorum. ve saygı duyuyorum.

valla anlamadığım bi atışmanın arasında kaldım galiba istemeden neyse...:KK53::KK53:

Birazdan sen şöylesin sen böylesin diye sivri diller çıkacak yuvasından :KK70: ayde kaçalım , arada kaynatacaklar bizi sonra mapusa :KK70:

Yıllarca birçok kez hatta yüzyıllarca eşcinselliği tedavi etmeye çalışıp birçok insanı telef ettiler. Araştırabilirsin. Eşcinsellik bir hastalık psikolojik bir sapkınlık değil ki tedavi edilebilsin. Bu yaradılıştan itibaren kişinin ruhunda taşıdışı bir durum. Konuyu arabeskleştirmek istemiyorum. Yaradan hani katiyetle Kur'an da yasaklayan böyle uygun görmüş yaratmış, neden? niçin? neden acaba kendiyle çelişmiş ? :KK70: diye düşünmeden edemiyor insan değil mi?
dilay,

Düşüncede sınır yoktur.beyinninde illaki insan zaman zaman gelgitler yaşıyor.
cevap bulamadığı binlerce soru.
elbette tedavisi olsaydı edilirdi.
yazık o insanlarda onlar bunca sıkıntıyı yaşamak istermiydi.
istenmezdi.
kimse istemezdi.
dini konulara çok girmek istemiyorum.canım.

Ben ona daha çok yani Lezbiyenlik ve Gaylığe = Nefis diyorum , örn, bülent ersoy hastaya benzer bi yanı yok sadece nefsine yenik düşmüş , bence çoğunda yeni heyecan , haz alma dürtüsünden dolaylı sapkınlaştığını düşünüyorum. Allah erkek erkeğe üremeyi caiz kılmış olsaydı çocukları olurdu zaten.
Canım benim neden sadece din kisvesi altında eleştirel bakıyorsun ki konuya? Bülent Ersoy hasta değil (tabi eğer söylenildiği gibi çift cinsiyetli değilse) bu yani eşcinsellik zaten bir hastalık değil. Yahu bedenin erkek ama hatlar karışmış işte ruhun kadın ne yapacaksın?

normallik neye göre,bir kişi bu bana göre normal derse o onun normalidir. bizim olmasa bile. onlarda seviyor,aşık oluyor. duygusallık yaşıyor. ayrılınca kahroluyor. insani her duyguyu yaşıyor. ayıplamıyorum. ve saygı duyuyorum.
kişiye göre değişiyor bence normalik anormallikler...

Vive ,
Allah aşkına çok samimi soruyorum erkek erkeüe cinsel ilişkiye girmek size çokmu normal geliyor ?

Tabii ki normal gelmiyor, hatta düşününce iğrenç geliyor e iğrenç gelmesi de normal çünkü ben heteroseksüel bir kadınım! Ama ben yargılamıyorum. Eğer dinen günahsa da madem hoş görü diniyiz Allah ile hesaplaşır biz yargılayamayız diyorum. Yani bu ikisine bakıp başımıza taş yağacak demiyorum ben onu tecavüz haberlerinde diyorum o konulardan korkuyorum. Tabii ki normal değil ama eleştirmem yargılamam linç etmem. Ayrıca bunu sorduğun için de teşekkür ederim çünkü hemen hemen her konuda böyle konuşunca insanlar seni "geniş, sapkın , aşırı rahat gibi yaftalıyor yani sanki dinsiz imansız laçka tipleriz biz. Oysa alakası yok ben de senin Allah'ına inanıyorum sadece olayları yorumlamamız farklı. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Ayıplamak. Kilit kelime. İşte benim ayıpladığım bu değil mesela, güzel dedin. Ben köpeğe tecavüz eden adamı ayıplıyorum, koynuna torunu yaşında kızı alan adamı ayıplıyorum. Bütün mesele bu.

dilay,

Düşüncede sınır yoktur.beyinninde illaki insan zaman zaman gelgitler yaşıyor.
cevap bulamadığı binlerce soru.
elbette tedavisi olsaydı edilirdi.
yazık o insanlarda onlar bunca sıkıntıyı yaşamak istermiydi.
istenmezdi.
kimse istemezdi.
dini konulara çok girmek istemiyorum.canım.
Dini konulara girmek istememeni saygıyla karşılıyorum. Bende çok fazla kişilerle din kousunda polemiğe girmek istemiyorum. Bazen gerçekten afyonlanmış oluyor karşımda ki din ile :KK70: :KK70: Neyse canım benim olur böyle şeyler hayatta Onlar tercihini yapmış ve mutlu olmak için kendilerine bir şans tanımışlar, bize de mutluluklar dilemek düşer :KK70: Birde şöyle düşünüyorum ben bu kişilerin farklı türden partnerleri olsaydı hem kendileri hemde partnerleri mutsuz olmayacaklarmıydı? Sadece cinsellik doğurganlık demek değildir ki. Neyse neyse yine dallandırmayım ben konuyu :KK53:

Ayıplamak. Kilit kelime. İşte benim ayıpladığım bu değil mesela, güzel dedin. Ben köpeğe tecavüz eden adamı ayıplıyorum, koynuna torunu yaşında kızı alan adamı ayıplıyorum. Bütün mesele bu.
buna bende katılıyorum.aynı şeyleri düşünüyoruz ama neden karşı görüş bildirmiş gibi yorumlarda bulunuyoruz anlam veremiyorum

Katılıyorum.
Bülent ersoyun durumu çok farklı kadına daha çok eğilimli olduğu için o yonde tercih yapmış.
çünki olması gerek durum o.
ancak ben bu eşcinselliğin tedavi edilebilir bişey olduğunu düşünüyorum.
yani keşke edilse.

Bence içgüdüsel bir dürtü yani, dediğin gibi tedavi edilebilir bir yolu vardır mutlaka. Ben bu durumu irade+istek+nefise bağlıyorum, hastalıkta olabilir tabi ki ama %70i nin hasta olduğu da söylenemez, onların fantezisi yaşam biçimine yansıyor. Normal bişi olsaydı zaten Havva annemize Adem değilde Ayşe verirdi. Bence doğaya aykırı olduğu için insanlar normal bakamıyor, ha öldürmek mi çözüm ASLA! herkes halinden memnun ise bizden uzak olsun Allah a yakın. Ben sokakta bir hayat kadını , bir trans ne zaman görsem Allah ıslah etsin derim hep . Bunları da Allah ıslah etsin. AB ülkelerinde olayı aşmış olmaları onların kural tanımamazlık davranışlarındandır. Geçen gün izlediğim şaka programında kız hiç tanımadığı bir çocukla öpüştü, bizim dinimiz gereği namahrem sayıldığı için dışarıda gördüğümüz öpüşmeyi vs... hala hoş karşılamıyoruz ve toplum açısındanda etik değildir, bu yüzden tuhaf görülmesine de saygı duyulmalı.

(Sana özel yazmadım canım , birden genele geçtim hemen :) )

Tabii ki normal gelmiyor, hatta düşününce iğrenç geliyor e iğrenç gelmesi de normal çünkü ben heteroseksüel bir kadınım! Ama ben yargılamıyorum. Eğer dinen günahsa da madem hoş görü diniyiz Allah ile hesaplaşır biz yargılayamayız diyorum. Yani bu ikisine bakıp başımıza taş yağacak demiyorum ben onu tecavüz haberlerinde diyorum o konulardan korkuyorum. Tabii ki normal değil ama eleştirmem yargılamam linç etmem. Ayrıca bunu sorduğun için de teşekkür ederim çünkü hemen hemen her konuda böyle konuşunca insanlar seni "geniş, sapkın , aşırı rahat gibi yaftalıyor yani sanki dinsiz imansız laçka tipleriz biz. Oysa alakası yok ben de senin Allah'ına inanıyorum sadece olayları yorumlamamız farklı. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Şimdi super oldu canım.
az yukarıda yazdım hukum vermek kim biz kim.
Linç etmek...Allah korusun coluğumuz cocugumuz var rabbim sınamasın bizi.
benım ifade etmek istediğim sadece o sahne gözümün önüne gelince çok tuhaf olduğum.
kabullenemediğim.

Ben ona daha çok yani Lezbiyenlik ve Gaylığe = Nefis diyorum , örn, bülent ersoy hastaya benzer bi yanı yok sadece nefsine yenik düşmüş , bence çoğunda yeni heyecan , haz alma dürtüsünden dolaylı sapkınlaştığını düşünüyorum. Allah erkek erkeğe üremeyi caiz kılmış olsaydı çocukları olurdu zaten.

Herkes çoçuk pesine düsmüs. Eh kisir olan erkek yada kadin ne yapsin? Onlar evlenince caiz olmuyormu? Siz erkek arkadasiniz ile yada esiniz ile öpöp, sevisirseniz nefsinize yenik düsmüyorsunuz fakat onlar düsüyor mu? Siz cinsel dürtünüze göre rahat hareket edebilirken, onlarda niye o özgürlük olmasin?

Simde bide "ama onlar nasil cinsellik yasiyorlar, erkek, erkek ile, poposuna,iiiiiyyy" dersiniz. Iyide, siz heteroseksüellerin nasil sevistigini düsünüyormusunuz? Nasil sevistigini bilirmisiniz? Birçok hetroseksüel çiftlerin yatak odasinda neler, neler dönüyor. Ben açikçasi hiçkimsenin, ne heteroseksüellerin, ne homoseksüellerin cinsel hayatini düsünmek istemem. Ikiside beni rahatsiz eder.

Konun özü su bence. Burda iki yetiskin insan var ve birbirlerini seviyorlar ve bunu bas bas bagirmak, göstermek istiyorlar. Bu dünyada artik o kadar nefret, savas, kutuplasma, ötekilestirmek, saygisizlik,... ve birçok negatif duygu ve enerji var ki, iki seven insandan ne zarar gelebilir allasen? Sonuçta size baski edilmiyor homoseksüel olmak için, sizin hayatiniza karisilmiyor. Yani bu homoseksüellere karsi bu nefret ne? Niye allah bunlari islah etsin, yada ölsünler?

Bu ülkede binlerce çoçuk gelin varken, tecavüzcüler varken, hayvanlar ile beraber varken, ve bu suçlardan hep beraat edilen varken, gerçekten iki birbirine seven insan bana hiç sapik, yada kinancak gibi gelmiyor.

Dipnot: Bakiyorum diger yorumlarinizda durmadan nefisten, irade gibi kelimelerden bahs ediyorsunuz. O zaman bana irak/iran gibi ülkelerde nasil homoseksüel olduklarini anlatabilirmisin? Madem gençler homoseksüellerin "sasali hayatlarina" kaniyorlar, iranda bu nasil olabilir? Orda birçok genç homoseksüel olduklarindan dolayi ölüm tehlikesi ile yasiyorlar.
Yani demek ki insanlar öyle dogmuslar, o dürtüleri var. Ve homseksüellik zaten binlerce yildir var olan birsey. Yeni birsey, yeni bir moda degil.

Bu insanlar sizce ne yapsinlar? Tek basina mutsuz mu yasasinlar, sirf siz kabul etmiyorsunuz diye? Bir kadin bulup, beraber çoçuk yapip ve mutsuz bir aile hayatimi yasasinlar?

Yoksa hep sesizce sevdikleri insan ile beraber yasamak ve herkese "bu sadece benim arkadasim ahmet" demeleri ve tüm hayatlari yalan olmasimi?

Son düzenleme:
Herkes çoçuk pesine düsmüs. Eh kisir olan erkek yada kadin ne yapsin? Onlar evlenince caiz olmuyormu? Siz erkek arkadasiniz ile yada esiniz ile öpöp, sevisirseniz nefsinize yenik düsmüyorsunuz fakat onlar düsüyor mu? Siz cinsel dürtünüze göre rahat hareket edebilirken, onlarda niye o özgürlük olmasin?

Simde bide "ama onlar nasil cinsellik yasiyorlar, erkek, erkek ile, poposuna,iiiiiyyy" dersiniz. Iyide, siz heteroseksüellerin nasil sevistigini düsünüyormusunuz? Nasil sevistigini bilirmisiniz? Birçok hetroseksüel çiftlerin yatak odasinda neler, neler dönüyor. Ben açikçasi hiçkimsenin, ne heteroseksüellerin, ne homoseksüellerin cinsel hayatini düsünmek istemem. Ikiside beni rahatsiz eder.

Konun özü su bence. Burda iki yetiskin insan var ve birbirlerini seviyorlar ve bunu bas bas bagirmak, göstermek istiyorlar. Bu dünyada artik o kadar nefret, savas, kutuplasma, ötekilestirmek, saygisizlik,... ve birçok negatif duygu ve enerji var ki, iki seven insandan ne zarar gelebilir allasen? Sonuçta size baski edilmiyor homoseksüel olmak için, sizin hayatiniza karisilmiyor. Yani bu homoseksüellere karsi bu nefret ne? Niye allah bunlari islah etsin, yada ölsünler?

Bu ülkede binlerce çoçuk gelin varken, tecavüzcüler varken, hayvanlar ile beraber varken, ve bu suçlardan hep beraat edilen varken, gerçekten iki birbirine seven insan bana hiç sapik, yada kinancak gibi gelmiyor.

Valla ben cocuk peşine düştüm çünki çok seviyorum cocukları

Rabbim herkese tatttırsın , ( inşallah bir cocuğum daha olurrrrr aminn)

başına böyle bir durum geleninde Allah şifasını versin ne diyeyim.

kimseyi yargılamak asmak kesmek benım bizim haddimiz değil.

sapıklarıda konuşmuyorum bile onlar tartışılmayacak kadar iğrenç yaratıklar.büyük tehlike.

misal siz desenizki ben lezbiyenım no problem.

çok iyi asrkadaşım dostum olabilirsiniz.

ama ben cinsel tercih konusunu anlayamam çünki o şekilde hissetmiyorumki...

elbette bana tuhaf geliyor..

Canım benim neden sadece din kisvesi altında eleştirel bakıyorsun ki konuya? Bülent Ersoy hasta değil (tabi eğer söylenildiği gibi çift cinsiyetli değilse) bu yani eşcinsellik zaten bir hastalık değil. Yahu bedenin erkek ama hatlar karışmış işte ruhun kadın ne yapacaksın?

Din açısından çıktım , üremedende çıktım hadi diyelim ki , peki yaratılış biçimine gel ve doğaya aykırı olmadığını ispatla ?
Ben sana doğanın kanunu açıklayım ; doğarsın yaşarsın ürersin ölürsün budur... Sen doğaya karşı aykırı hareket edersende anormal bakılması da doğal hal alır. Sen neden anormal bakanları tuhaf buluyorsun ki ?
Sen seni doğuran annenin lezbiyen yada babanın gay olduğunu büyüdüğünde öğrensen ne hissedersin bir düşün bakalım?

Çok muhafazakar yasamasam da , hayatta ki bir cok görüşüm inancım doğrultusunda şekillenir . Dolayısıyla bu durumu tasvip etmem mümkün degil , kınamak ta haddim değil .
Tek söyleyebileceğim Allah ıslah etsin .

insanların doğuştan gelen cinsel dürtülerini yadırgamıyorum ama ikisini öpüşürken hayal ediyorum da bana çok itici geliyor sakallı bıyıklı falan,mutluluklar diliyorum.

Valla ben cocuk peşine düştüm çünki çok seviyorum cocukları

Rabbim herkese tatttırsın , ( inşallah bir cocuğum daha olurrrrr aminn)

başına böyle bir durum geleninde Allah şifasını versin ne diyeyim.

kimseyi yargılamak asmak kesmek benım bizim haddimiz değil.

sapıklarıda konuşmuyorum bile onlar tartışılmayacak kadar iğrenç yaratıklar.büyük tehlike.

misal siz desenizki ben lezbiyenım no problem.

çok iyi asrkadaşım dostum olabilirsiniz.

ama ben cinsel tercih konusunu anlayamam çünki o şekilde hissetmiyorumki...

elbette bana tuhaf geliyor..

Bak bende çoçuklari çok severim, anne olmak benim çok büyük bir hayalimdir fakat bu herkes için geçerli olmayabilir. Ayrica çoçukta edinebilirler. Binlerce çoçuk sicak bir yuvayi beklerken, homoseksüeller niye bu yuvayi veremezler? Sonuçta tum heteroseksuëller harika ebeveynler olmuyorlar, hatta tam tersi. Burdada bdv'de kaç konu okuyabilirsiniz kötü anne, baba üzerine.

Bilemiyorum, bu kadar kirli bir dünyada, sadece birbirini sevmeye ben kötü bakamam. Ayrica tabiki banada tuhaf geliyor, hani bir kadin bir diger kadini nasil çekiçi bulur, yada bir erkek, diger bir erkegin. Ben heteroseksüel oldugum için elbette tuhafima gidiyor fakat tuhaf diye ben kinamam. Onlarada benim bir erkegi çekici bulmam tuhaf gelebilir.

Escinsellik ve Osmanli demisken. Yıl olmus 2014 hala daha Osmanli Pasalarinin, Padisahlarini n yari peygamber mukemmel Muslumanlar olduklarini, dine uygun yasadiklarini sananlar var. Osmanlida alkol de vardi, uyusturucu da, zina da escinsellik de. Bir kere 'harem' denen bir sey var yahu, Kur'an-i Kerim'in neresinde yaziyor sinirsiz kadinla birlikte olma, seks alemleri...

Osmanlı'da askerlik yaşı gelen eşcinsellerden cinsel yönelimine dair gerekçe ispatlaması istenmiyor, askerlik yapmaları için eşcinsellik bir engel olarak görülmüyordu. Osmanlı ordusunda eşcinseller Yeniçerilere hizmet eden "civelek" olarak tanımlanmış, savaşlarda ihtiyacı karşılamak üzere civelekler taburu oluşturulmuştu. Civelek taburunda yer alan askerlerin her birini bir yeniçeri sahiplenmiştir.
Osmanlı'da kadınlardan hoşlanmadığını devamlı tekrarlamış, eserlerinde hep konusunu işlemiş eşcinsel şairlerden biri Enderûnlu Fâzıl olmuştur.LGBT temalı "Güzel Oğlanlar Kitabı" vardır.
Kaynak Wikipedia

Kimi kesimler tarafindan Osmanli mukemmel gosterilmeye calisilarak seriat, teokratik yonetimler benimsendirilmeye, sempatik gosterilmeye calisiliyor, gelmeyin boyle oyunlara hatunlar.

Son düzenleme:
Escinsellik ve Osmanli demisken. Yıl olmus 2014 hala daha Osmanli Pasalarini, Padisahlarini yarı peygamber mukemmel Muslumanlar olduklarini, dine uygun yasadiklarini sananlar var. Osmanlida alkol de vardi, uyusturucu da, zina da escinsellik de. Bir kere 'harem' denen bir sey var yahu, Kur'an-i Kerim'in neresinde yaziyor sinirsiz kadinla birlikte olma, seks alemleri...

Osmanlı'da askerlik yaşı gelen eşcinsellerden cinsel yönelimine dair gerekçe ispatlaması istenmiyor, askerlik yapmaları için eşcinsellik bir engel olarak görülmüyordu. Osmanlı ordusunda eşcinseller Yeniçerilere hizmet eden "civelek" olarak tanımlanmış, savaşlarda ihtiyacı karşılamak üzere civelekler taburu oluşturulmuştu. Civelek taburunda yer alan askerlerin her birini bir yeniçeri sahiplenmiştir.
Osmanlı'da kadınlardan hoşlanmadığını devamlı tekrarlamış, eserlerinde hep konusunu işlemiş eşcinsel şairlerden biri Enderûnlu Fâzıl olmuştur.LGBT temalı "Güzel Oğlanlar Kitabı" vardır.
Kaynak Wikipedia

Kimi kesimler tarafindan Osmanli mukemmel gosterilmeye calisilarak seriat, teokratik yonetimler benimsendirilmeye, sempatik gosterilmeye calisiliyor, gelmeyin boyle oyunlara hatunlar.

civelek kelimesi ordan mı geliyormuş, yeni bir şey öğrenmiş oldum, ilginç

Din açısından çıktım , üremedende çıktım hadi diyelim ki , peki yaratılış biçimine gel ve doğaya aykırı olmadığını ispatla ?
Ben sana doğanın kanunu açıklayım ; doğarsın yaşarsın ürersin ölürsün budur... Sen doğaya karşı aykırı hareket edersende anormal bakılması da doğal hal alır. Sen neden anormal bakanları tuhaf buluyorsun ki ?
Sen seni doğuran annenin lezbiyen yada babanın gay olduğunu büyüdüğünde öğrensen ne hissedersin bir düşün bakalım?

Doganin kanunumu? Siz sanirim homoseksüel hayvanlarin oldugundan bir habersiniz. Inglizceniz var ise su linki okuyun bir zahmet

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

Yani dogada, hayvanlarda bile homoseksüellik vardir. Doganin kanunu sadece üremek degildir. Daha önce dedigim gibi, öyle olsa, o zaman kisir olan insanlar derhal ölsunler, neye yasiyorlarki degilmi?

Ayrica tüm topluluk gay degildir, yani insan irkin devami daima garantileniyor, bu konuda korkmaya gerek yok. :KK66: Ve annem babam bana gay olduklarini söyleseler ilk basta elbette sok olurdum fakat bunca yil istemedikleri hayatlari sürdükleri için üzülürdüm.

X