- 24 Ağustos 2022
- 4.001
- 11.231
Yav bana sataşma uzak dur. Senin memlekette yapsınlar isterlerse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kınayı Adana'da yapın, düğün erkek tarafında olur zaten. Aileniz saçmalamasın.Kızlar merhaba. Biz erkek arkadaşımla evlilik hazırlıkları yapmaya başladığımız bi dönemdeyiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben Adana dayım erkek arkadaşım da İzmir de. Fakat daha şimdiden aileler arasında bir takım çatışmalar oldu. Benim ailem kına nişan ve özellikle düğün mutlaka Adana da olacak eğer onlar istiyorsa İzmir de de düğün yapsınlar diyor. Erkek arkadaşımın ailesi de çift düğünün çok masraflı olacağını bu yüzden altından kalkmanın zor olduğunu, sadece 1 düğüne güçlerinin yetebileceğini ve her şeyin benim memleketimde olmasının adil olmadığını söylüyorlar. Bu düğün konusunda ailemi ikna etmeye çalışsam da onların da hak verdiğim belli başlı düşünceleri var evden gelinlikle çıkmamı istiyorlar. Yani bana soracak olsanız biz erkek arkadaşımla tüm bu süreçlerin çok saçma ve masraflı olduğunu düşünüyoruz. Ama işin içine aileler ve istekleri girince öyle olmuyor. Bu konuyla ilgili 2 düğün yapmış olanlar veya böyle bi durum yaşamış olanlar bilgilendirebilir mi
Düğün İzmir' de olsun , sizi de düğünden önce gelinlikle evden çıkarsınlar, bir tanıdığım öyle yaptı. Adet yerini bulsun diye kuaföre gitti gelinlik giydi ailesi ile evde foto çekindi ve evden gelinlikle çıktı, sonra erkek tarafının ilinde düğün yapıldı...Kızlar merhaba. Biz erkek arkadaşımla evlilik hazırlıkları yapmaya başladığımız bi dönemdeyiz ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben Adana dayım erkek arkadaşım da İzmir de. Fakat daha şimdiden aileler arasında bir takım çatışmalar oldu. Benim ailem kına nişan ve özellikle düğün mutlaka Adana da olacak eğer onlar istiyorsa İzmir de de düğün yapsınlar diyor. Erkek arkadaşımın ailesi de çift düğünün çok masraflı olacağını bu yüzden altından kalkmanın zor olduğunu, sadece 1 düğüne güçlerinin yetebileceğini ve her şeyin benim memleketimde olmasının adil olmadığını söylüyorlar. Bu düğün konusunda ailemi ikna etmeye çalışsam da onların da hak verdiğim belli başlı düşünceleri var evden gelinlikle çıkmamı istiyorlar. Yani bana soracak olsanız biz erkek arkadaşımla tüm bu süreçlerin çok saçma ve masraflı olduğunu düşünüyoruz. Ama işin içine aileler ve istekleri girince öyle olmuyor. Bu konuyla ilgili 2 düğün yapmış olanlar veya böyle bi durum yaşamış olanlar bilgilendirebilir mi
İsteme nerede olacak?Kızlar fikrini belirtip yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. İstemeden sonra güncelleyeceğim burayı mutlaka
erkek arkadaşımın ailesi adana ya gelecek bizim memleketimize yaniİsteme nerede olacak?
Anneniz onun da İzmir'de yapılmasını isteyebilir diye merak etmiştim.erkek arkadaşımın ailesi adana ya gelecek bizim memleketimize yani
hahahahsAnneniz onun da İzmir'de yapılmasını isteyebilir diye merak etmiştim.
bizim mesele forumdakilerin bile sinirini bozdu yani benim bozulmuş çok muAnneniz onun da İzmir'de yapılmasını isteyebilir diye merak etmiştim.
kavga ettiğim kişi erkek arkadaşım değil, ailem. Zaten sizin dediklerinizi aileme dediğim için kavga ediyorum ailemle. Konuyu açma sebebim bir de durumu 3. bir ağızdan dinlemek istememdiailen sacmalamis. adanada düğün isteyen kendi karsilar. onu da erkek tatafina mi yikacaklar?
sen ailene "sacmalamayin, isteme nisan zaten burada. kinami düğün gibi yaparsınız" diyemiyor musun sevgilinle orta yol bulmaya calisip kavga edene kadar?
*aman o kırılmasın, aman bu kırılmasın diye bu şimarikliklara boyun egen, hakliya hakli haksiza haksiz demeye cesaret edebilecek olgunlukta olmayan insanlar evleniyor, hayattan yorulmus halde tum yasam sevincleri bitmis,sacma sapan yuva kuruyorlar (bkz bdv'nin yarisi)
sen onlardan olma daha yolun başındasın sınırlarını net ciz. erkek tarafina da her muhabbeti anlatma. aileni ikna etme gorevi senin. istemiyorlarsa da yapacak bi sey yok. evlenecek kadar kendi kararini verecek koca kadinsan bu konuda da kendi kararini ver ve sınırını ciz. daha bunu bile yapamiyorsan da evlenme
benim annem de dediği dedik, asabi, hemen evlatlıktan reddeden bir anne. ustelik aşırı şımarık bjr kadin ve ikizler burcu, dengesiz. yukseleni aslan kendini begenmis- dedigim dedik,ayi balik duygusal - ani tepkiler veren drama seven biri.kavga ettiğim kişi erkek arkadaşım değil, ailem. Zaten sizin dediklerinizi aileme dediğim için kavga ediyorum ailemle. Konuyu açma sebebim bir de durumu 3. bir ağızdan dinlemek istememdi