Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

[QU

Kesinlikle katılıyorum sana canım.Kimsenin yaşantısı evet belki bizi ilgilendirmez.Düşüncelerine ve cinsel tercihlerine de kesinlikle saygı duyuyorum.Amaaa mevzu bunu açık ve çok normal bir olaymış gibi yaşanılması bana mide bulandırıcı geliyor.Ve kalkıp bizim gelenek ve göreneklerimize bizim dinimize ters ve yasaklanmış bir konunun bu kadar alaycı tavırlarla geyik muhabbetine çevrilebilmesine de açıkçası şaşırıyorum ve kızıyorum.Allah ıslah etsin..

Aynennn öyle canım kime kimle ne halt yemiş uımurum olmaz.
ben sadece cocuklarımız ve gelecek toplum için endişemi dile getirdim.
normalmiş süpermiş gibi birde alaycı tavırlar.damatmış gelinmiş.
madem çık evlendim de.
yeter detaya gerekmi var.

Chess,
Allahın verdiği canı Allah alıer kimsenın cinsel tercihinden dolayı suçlayamayız.
yargılayamayız. ancak ben naçizane fikerimi söyledim bana çok tuhaf geliyor yaa
toplumun % 90 böyle olduğunu düşünelim nasıl çoğalacak insan nesli ?
ne bileyim çok geri kafalıyım sanırım.
yada heteroseksüelim bana garip geliyor :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

bişey demiyorum zaten ben sana canım herkesin kendi görüşü, ben haberin başında da dedim zaten benim kendi adıma olumlu olumsuz bir yorumum yok eşcinsellere karşı

pompei kavminin helak olma nedeni geldi aklıma....Allah ıslah etsin
yaaaa miskim aynen,

benımde aklıma geldi Rabbim tabiki ıslah eylesin asla hukum vermek bişze bana düşmez.
ben sadece gelecek nesiller için cocuklarımız için en güzelini diliyorum.

Sonradan homoseksüel olunamaz bu bir tercih değil ruhsal ve bedensel bir eğilimdir. Madem günah madem tü kaka Yaradan bu insanları niye böyle yaratmış?

yaaaa miskim aynen,

benımde aklıma geldi Rabbim tabiki ıslah eylesin asla hukum vermek bişze bana düşmez.
ben sadece gelecek nesiller için cocuklarımız için en güzelini diliyorum.
banada yargılamak düşmez...kendi düşünceleri , yaşantıları...uzak etsin

Yasayan icin aslinda bu kadar laylaylom bi durum degil. Zor psikoloji. Kabullenmek zor kabullendirmek zor.

Ama toplum tarafindan dislaniyor olmalarina da uzulemiyorum. Kadinlar hala bircok haktan mahrumken escinsellere yapilan muamele cok dokunmuyor bana. Dunyada hala kadinlar taslaniyor. Sen nikah yapamiyosun diye uzulemicem.

heee bende eşcinselim doğru süper tahmin
güzelelr güzeli bir sevg,ilim varrrr o kadın ondan birde cocujk yaptım
nasıl oldu demeyin oldu işte mucize......
Öylesiniz demedim, ama olabilirsiniz de bu kimse için sorun teşkil etmemeli... Eşcinsellik deyince birde bunca düşmanca Allah ıslah etsin tü kaka ölsün gebersinler vs gibi şeyler okuyunca aklıma geliverdi birden :KK70: :KK70: :KK70:

Sonradan homoseksüel olunamaz bu bir tercih değil ruhsal ve bedensel bir eğilimdir. Madem günah madem tü kaka Yaradan bu insanları niye böyle yaratmış?
şurda sizinle anlaşalım... ben kabullenmiyorum saygı duymuyorum dedim.
Allahın neden böyle yarattıgı ile ilgili hiç bir fikrim yok.
onu sorgulamakta bana düşmez zaten.
Ben sadece bulunduğum duruma şükürler olsun binlerce kez diyorum.
şunuda belirteyim farz edelim siz eşc,nsel yada bilmem nesiniz bu benım sizi aaaa yu kaka
ddeyipte hukum vereceğim anlamına gelmez çok iyi dostum arkadaşımda olabilir bu tur cinsel eğilimi olan birisi.

[QU

Kesinlikle katılıyorum sana canım.Kimsenin yaşantısı evet belki bizi ilgilendirmez.Düşüncelerine ve cinsel tercihlerine de kesinlikle saygı duyuyorum.Amaaa mevzu bunu açık ve çok normal bir olaymış gibi yaşanılması bana mide bulandırıcı geliyor.Ve kalkıp bizim gelenek ve göreneklerimize bizim dinimize ters ve yasaklanmış bir konunun bu kadar alaycı tavırlarla geyik muhabbetine çevrilebilmesine de açıkçası şaşırıyorum ve kızıyorum.Allah ıslah etsin..
bakın geyik muhabbeti değil. sadece gözlemlerimiz ve duygularımızı yazdık konuyla alakalı. ben mesela kırmızı kuşak olayına güldüm. olmamalıydı bu bana göre. komik olmuş.
ayrıca herkesin inancı sizle aynı değil bunuda unutmayın.

Öylesiniz demedim, ama olabilirsiniz de bu kimse için sorun teşkil etmemeli... Eşcinsellik deyince birde bunca düşmanca Allah ıslah etsin tü kaka ölsün gebersinler vs gibi şeyler okuyunca aklıma geliverdi birden :KK70: :KK70: :KK70:

sümme haşa....Benım böyle bir hukmum olamaz.
Yaradılan herşey güzeldir yaradılandan öturu.
ben insana önce insanlığı ile not verebilirim olsun gebersin böyle bişeyi söyleyecek kadar zavallı olamam.
yukarıda yazdıklarımı lütfen bir kez daha okuyun.:)

şunuda belirteyim farz edelim siz eşc,nsel yada bilmem nesiniz bu benım sizi aaaa yu kaka
ddeyipte hukum vereceğim anlamına gelmez çok iyi dostum arkadaşımda olabilir bu tur cinsel eğilimi olan birisi.
fallan canım. saygı duymayabilirsin. buda senin görüşün.
benim bir ara gay arkadaşlarım oldu. senden benden farklı değiller inan. birde feci dert dinlerler. çokta iyilerdi.

fallan canım. saygı duymayabilirsin. buda senin görüşün.
benim bir ara gay arkadaşlarım oldu. senden benden farklı değiller inan. birde feci dert dinlerler. çokta iyilerdi.
tabi tabi canım benım bende yukarda yazdım
benım çok iyi dostum arkadşım olabilirler ben insana
insan diye bakarım önce.
cinsel eğilimi benı asla ilgilendirmezki.

pompei kavminin helak olma nedeni geldi aklıma....Allah ıslah etsin

Pompei kavmi sadece eşcinsellik yüzünden değil ensest ve tecavüz gibi sapkınlıklar yüzünden helak oldu.

Her şeyi dine bağlayıp yargılamaya çok meraklıyız ama bunun bir dürtü, bir nevi hastalık ( burada küçümsemiyorum ) olduğunu unutuyoruz. Ve sormak istiyorum Allah dört tane karı almayı emretti mi ? Ya da 8-9 yaşındaki kız çocuklarını altına alıp kanata kanata öldürmeyi ? İlla bir şeye ah vah edecekseniz dünyanın gidişatına bakın da üzülün.

Ayrıca kanunlarımızda eşcinsel evlilik yasak yani bu sadece bir kokteyl bir eğlence gibi organizasyon sembolik bir şey yapılmış yasal bir yanı yok. Ve bence çok zararsız masumane. Çocuklarımız olumsuz etkilenecek, vay memleket nerelere gidiyor diye feryat da etmiyorum çünkü ben çocuk tecavüzcülerinden, kadına şiddet uygulayan manyaklardan daha çok korkuyorum. Kediye köpeğe hallenen sapıklardan daha çok korkuyorum. Çocuğum olsa okuldan gelene dek aklım çıkar bu ülkede!

Bu arada etrafımda gay arkadaşlarımla marjinal gece alemlerine aktığımı sanmayın yani öyle bir LGBT sempatim de yok ama bu olaya bakıp vayy memlekete nereye gidiyor başımıza taş yağacak demeniz de abes geliyor.

İki genç eğlenmiş sembolik bir şey yapmış, evet absürt çok absürt kuşak da takmış filan. Ama çook daha ciddi sorunlar var memlekette korkulacak inanın....

Neden yaratıldıklarıyla yada neden bozuk bir düzen işlediği ile ilgili fikrimiz yok ama sözümüz çok herzaman ki gibi :) Sorgulamak elbette bize düşer zaten sorgulamadan doğrusunu bulmaya çalışmadan bize tüm denilenleri farklı dillerde öğretilenleri kabul ettiğimizden bu hallerde bu toplum. Kabullenmiyorum saygı duymuyorum demekle tü kaka demek arasında fark yok bana göre de işte. Umuyorum Yaradan sizi çevrenizdekileri, eşinizi, çocuklarınızı,ailenizi bu konularda sınayıp sizi kabullendirmek yada saygı duymak zorunda bırakmaz. Sadece size karşı kişisel değil bu dediklerim yanlış anlamayın kesinlikle, her tü kaka deyip alay eden için.

[
bakın geyik muhabbeti değil. sadece gözlemlerimiz ve duygularımızı yazdık konuyla alakalı. ben mesela kırmızı kuşak olayına güldüm. olmamalıydı bu bana göre. komik olmuş.
ayrıca herkesin inancı sizle aynı değil bunuda unutmayın.
Bunu sadece size istinaden söylemedim sevgili okypete.Ben zaten saygı duyduğumu belirttim.Fakat bu kadar alaladen açık ve sanki normal bir olay gibi yaşanmış olması beni rahatsız etti.Bu da benim fikrim herkesde buna saygı duymalı.Onaylamak yada arkasında durmak zorunda değil kimse aynı şey benim içinde geçerli ...

X