- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazetecinin ağzını burnunu kırınca iyi bir şey, ama iki eşcinsel evlenince tü kaka.. Bu zihniyet ortaçağda son bulmamış mıydı?Sabah nette gazeteleri okurken rastladım.İğrençlik başka bir adı yok bunun.Saygı da duymuyorum.Neyine saygı duyayım.Bu bir hastalık.Evlenmek yerine tedavi olsaydılar keşke.En korkuncu da bu ülkeden değil başka bir ülkede yaşadığına inandığım röportajı yapan şahsın bu ülkede iyi şeyler oluyor diye röportaja noktayı koyması.Ağzını burnunu dağıtsalar da iyi birşeyler olsa bu ülkede!
Eşcinsel arkadaşımla konuşunca Kaos Gl isimli derneğin LGBT bireyleri destekleyen dünya çapında bir maddi güç olduğunu öğrendim ve taşlar yerine oturdu.
O bile bunun tiyatro olduğunu düşünüyor.
Avrupalı ve Amerikalılara "aaa duydun mu ? Türkiye'de eşcinsel bir çift hem de kürt ve arap asıllı, evlenmişler " diye bol bol konuşturacaklar, maksat sansasyon olsun
Biri hizmet sektöründe diğeri öğrenci boğazda yatlı matlı düğünü nasıl karşılayacaklar ki başka türlü?
Bir de kürt ve arap asıllı aileler onları kanıksamış. Duyda inanma !
Hele ki o kırmızı kordela, yoruma bile değmez..
evet ya. bu düzmece. resmen uydurma. bir daha okudumda,haklısınEşcinsel arkadaşımla konuşunca Kaos Gl isimli derneğin LGBT bireyleri destekleyen dünya çapında bir maddi güç olduğunu öğrendim ve taşlar yerine oturdu.
Avrupalı ve Amerikalılara "aaa duydun mu ? Türkiye'de eşcinsel bir çift hem de kürt ve arap asıllı, evlenmişler " diye bol bol konuşturacaklar, maksat sansasyon olsun
Biri hizmet sektöründe diğeri öğrenci boğazda yatlı matlı düğünü nasıl karşılayacaklar ki başka türlü?
Eşcinsel arkadaşımla konuşunca Kaos Gl isimli derneğin LGBT bireyleri destekleyen dünya çapında bir maddi güç olduğunu öğrendim ve taşlar yerine oturdu.