[QU
Kesinlikle katılıyorum sana canım.Kimsenin yaşantısı evet belki bizi ilgilendirmez.Düşüncelerine ve cinsel tercihlerine de kesinlikle saygı duyuyorum.Amaaa mevzu bunu açık ve çok normal bir olaymış gibi yaşanılması bana mide bulandırıcı geliyor.Ve kalkıp bizim gelenek ve göreneklerimize bizim dinimize ters ve yasaklanmış bir konunun bu kadar alaycı tavırlarla geyik muhabbetine çevrilebilmesine de açıkçası şaşırıyorum ve kızıyorum.Allah ıslah etsin..
Chess,
Allahın verdiği canı Allah alıer kimsenın cinsel tercihinden dolayı suçlayamayız.
yargılayamayız. ancak ben naçizane fikerimi söyledim bana çok tuhaf geliyor yaa
toplumun % 90 böyle olduğunu düşünelim nasıl çoğalacak insan nesli ?
ne bileyim çok geri kafalıyım sanırım.
yada heteroseksüelim bana garip geliyor
yaaaa miskim aynen,pompei kavminin helak olma nedeni geldi aklıma....Allah ıslah etsin
yok burda biri benım cinsel tercihimi yazmış bende eşcinselmişimya hahahahahyttttttbak hepimiz öyleyiz. heteroseksüel.
böyle olmamız bunu negatif bakmayı gerektirmez.
ama yüzde 90 olması mümkün değil zaten. utopya.
banada yargılamak düşmez...kendi düşünceleri , yaşantıları...uzak etsinyaaaa miskim aynen,
benımde aklıma geldi Rabbim tabiki ıslah eylesin asla hukum vermek bişze bana düşmez.
ben sadece gelecek nesiller için cocuklarımız için en güzelini diliyorum.
Öylesiniz demedim, ama olabilirsiniz de bu kimse için sorun teşkil etmemeli... Eşcinsellik deyince birde bunca düşmanca Allah ıslah etsin tü kaka ölsün gebersinler vs gibi şeyler okuyunca aklıma geliverdi birdenheee bende eşcinselim doğru süper tahmin
güzelelr güzeli bir sevg,ilim varrrr o kadın ondan birde cocujk yaptım
nasıl oldu demeyin oldu işte mucize......
şurda sizinle anlaşalım... ben kabullenmiyorum saygı duymuyorum dedim.Sonradan homoseksüel olunamaz bu bir tercih değil ruhsal ve bedensel bir eğilimdir. Madem günah madem tü kaka Yaradan bu insanları niye böyle yaratmış?
bakın geyik muhabbeti değil. sadece gözlemlerimiz ve duygularımızı yazdık konuyla alakalı. ben mesela kırmızı kuşak olayına güldüm. olmamalıydı bu bana göre. komik olmuş.[QU
Kesinlikle katılıyorum sana canım.Kimsenin yaşantısı evet belki bizi ilgilendirmez.Düşüncelerine ve cinsel tercihlerine de kesinlikle saygı duyuyorum.Amaaa mevzu bunu açık ve çok normal bir olaymış gibi yaşanılması bana mide bulandırıcı geliyor.Ve kalkıp bizim gelenek ve göreneklerimize bizim dinimize ters ve yasaklanmış bir konunun bu kadar alaycı tavırlarla geyik muhabbetine çevrilebilmesine de açıkçası şaşırıyorum ve kızıyorum.Allah ıslah etsin..
Öylesiniz demedim, ama olabilirsiniz de bu kimse için sorun teşkil etmemeli... Eşcinsellik deyince birde bunca düşmanca Allah ıslah etsin tü kaka ölsün gebersinler vs gibi şeyler okuyunca aklıma geliverdi birden
fallan canım. saygı duymayabilirsin. buda senin görüşün.şurda sizinle anlaşalım... ben kabullenmiyorum saygı duymuyorum dedim.
Allahın neden böyle yarattıgı ile ilgili hiç bir fikrim yok.
onu sorgulamakta bana düşmez zaten.
Ben sadece bulunduğum duruma şükürler olsun binlerce kez diyorum.
şunuda belirteyim farz edelim siz eşc,nsel yada bilmem nesiniz bu benım sizi aaaa yu kaka
ddeyipte hukum vereceğim anlamına gelmez çok iyi dostum arkadaşımda olabilir bu tur cinsel eğilimi olan birisi.
tabi tabi canım benım bende yukarda yazdımfallan canım. saygı duymayabilirsin. buda senin görüşün.
benim bir ara gay arkadaşlarım oldu. senden benden farklı değiller inan. birde feci dert dinlerler. çokta iyilerdi.
pompei kavminin helak olma nedeni geldi aklıma....Allah ıslah etsin
şurda sizinle anlaşalım... ben kabullenmiyorum saygı duymuyorum dedim.
Allahın neden böyle yarattıgı ile ilgili hiç bir fikrim yok.
onu sorgulamakta bana düşmez zaten.
Ben sadece bulunduğum duruma şükürler olsun binlerce kez diyorum.
şunuda belirteyim farz edelim siz eşc,nsel yada bilmem nesiniz bu benım sizi aaaa yu kaka
ddeyipte hukum vereceğim anlamına gelmez çok iyi dostum arkadaşımda olabilir bu tur cinsel eğilimi olan birisi.
Bunu sadece size istinaden söylemedim sevgili okypete.Ben zaten saygı duyduğumu belirttim.Fakat bu kadar alaladen açık ve sanki normal bir olay gibi yaşanmış olması beni rahatsız etti.Bu da benim fikrim herkesde buna saygı duymalı.Onaylamak yada arkasında durmak zorunda değil kimse aynı şey benim içinde geçerli ...bakın geyik muhabbeti değil. sadece gözlemlerimiz ve duygularımızı yazdık konuyla alakalı. ben mesela kırmızı kuşak olayına güldüm. olmamalıydı bu bana göre. komik olmuş.
ayrıca herkesin inancı sizle aynı değil bunuda unutmayın.