Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

günaydın kızlar tartıldım hemen bilgisayarı açtım.
ben 63 ile başlamıştım geçen cuma 59 idim şimdi 58.3 çıktım ama moralim bozuldu. diger haftalar 1.5-2 kilo arası giderken şimdi 700 gr.

selam kızlarr ben geldim bikaç gündür uğrayamıyorm yoğun iş temposu malum.. bu aralar menülerimi paylaşamıycam beni sakın gruptan çıkartmayın bu hafta sonu kendine notebook almaya gidicem bundan snra daha düzgün yazarım yeyip içtiklerimi. Şuan lipton açaili çayını içiyorum tadıda mmm çok güzel :)
neyse kendinize iyi bakın beni gruptan atmayın zaten bu aralar diyet yapamıyorm hevesim fazlasıyla kaçtı. pc alana kadar kendimi sirkeliyp kendime gelicem öptüm sizi çok çok :)

geçen hafta kilom 67.8 idi bu sabah 66.5 çıktı inşallah yağdan gitmiştir.

en yakın zamanda bekliyoruz

tartıldım ama söylemek istemiyorummm

masatakvimi sen uzun zamandır diyet yapanlardan mısın niçin öyle motivasyonun gitti ? hem kendin hem bizim için topici bırakma ne olur düzenli bekliyoruz seni

ben 63 ile başlamıştım geçen cuma 59 idim şimdi 58.3 çıktım ama moralim bozuldu. diger haftalar 1.5-2 kilo arası giderken şimdi 700 gr.
hafiflemişsin
gittikçe kilo vermek zorlaşıyor sanırım ilk başta daha çok veriliyor hemen moralini bozma hem 700 gr hiç de az değil. kıyma falan alırken hatırla 700 gr ne kadar fazla. vucuttan attın gitti oh hafiflemişsin

günaydın kızlar erkenden kilo bildirimimi yapayım
başlangıç kilom ( geçen cuma ) : 70.500
bu sabahki kilom : 69.200
giden : 1.300 gr

bu giden belki ödemdir ama tartıda eksik çıkmak çok güzel

tebrik ederim ecem bol suyunu içiyordun zaten inşallah yağdan gitmiştir. hafiflemek cidden güzel

kızlar geçen cuma 56.9 iken bu cuma 57.1 hiç kilo veremediğim gibi 200gram fazlam vaar
asılmam lazım artık yaaaa

cnm sen uzun zamandır diyet yapıyorsun sanırım anladığım kadarıyle çok başarılı da verdin kilo. Kendine bu kadar haksızlık etme bence menülerin de çok güzel

kızlar ben geldim
cenazemiz vardı o yüzden işe falan da gelemedim
siz napıyosunuz bakalım
kilo bildirimim tam 58
ama daha çok var

Bugünkü menüm

sabah:1 kase nesfit

ara: yapamadım

öğle: 1 kase nesfit

ara: yapamadım

akşam: kahvaltı yaptık
1 tane domates
yarım közlenmiş patlıvan
1 etimek
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim kaşar

su anca yarım litre olmuştur. yeşil çayda yok zamanım olmadı nöbet vardı. Daha iyisi olması dilegiylee

ben bugün menümü yazamayacağım kızlar çünkü ne yedim bugün bende bilmiyorum o kadar karıştı ki misafirlikteydim ve evine ilk defa gittiğim biriydi. öyle olunca yedim malesef

oohhhh süper ötesi masllah
kızlar geçen cuma 56.9 iken bu cuma 57.1 hiç kilo veremediğim gibi 200gram fazlam vaar
asılmam lazım artık yaaaa

bıtanem olabılır böyle hıçç canını sıkma
aslında oo fazla gıdenler ödemdir şimdi yağdan vermişsindir bence hem 700 gr az mı süper

tartıldım ama söylemek istemiyorummm
oooo olmaz amam yaa merak ettim nıye söylemiyosunkı hem sen test yaptın mı tatlım?

evet umarım yağdandır

kızlar ben geldim
siz napıyosunuz bakalım
kilo bildirimim tam 58
ama daha çok var
canım basınız sağolsun bu arada sen bence kılo verme kılou korumaya calış zaten süpersin

az az az çokkk az yemıssın yapma boyle kotu olursun yapma araları asla hmal etme

kızlarr benımde moralım çokk bozuk 5 gündür sıkı bı dıet yapıyorum 1 gram bıle vermemışım aynı kılom 65 olmaz ama bende muhakkak bır sey var en kısa zamanda dietisyene gideceğim ben bugün çokk rahatsızım kızlar kılo çizelgesini yapamıycam eğer aranızda zamanı olan varsa yapsın bı zahmet yoksa kalsın ne yapayım ıyı değilim grip olmusum basım kazan çok ağrıyor bugünkü menumu de yazayım
sabah:3 haslanmış yum,1portakal,1sekersiz cay
ara:1 sekersiz kahve
öğle:ızgara tavuk,az salata
akşam:5/6 tane lahana sarma
ara:2 ceviz,3 kuru incir
2 bıtkı çayı

Menümü yazmaya utanıyorum ama mecbur. Yazacağız ki suçluluk hissedip dikkat edelim

Sahur: iki dilim tm buğday ekmeği slatalık kavurmalı yumurta 2 zeytin

İftar: bir kase çorba
3 köfte 1 nugget
Biraz patates kızartması
Salata turşu

Belki birazdan kuşubandına çıkarım

inşallah canım yağdan gitmiştir bende öyle düşünmeye çalışıyorum . ara yap demekte haklısın fırsatım olmuyor. bide bilmiyorum midem mi küçüldü bunları yeyince doyuyorum aslında bende böyle olsun istemiyorum çünkü bunu biraz fazlalatsam kilo alırım ilerde. ne yapacagımı bilemedim şu anda

bugünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 tane zeytiin
kk peynir
domates salatalık

öğlen
1 bardak şekersiz açık çay
1 tane poğaça (dışarda olduğum için)

çok acıktığım için ara yaptım yarım ayva yedim

akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı mantar sote
salata
yoğurt

ara
4 tane fıstık
ve açık şekersiz çay

2 litre su
sporum yok

Gayet güzel cnm tebrikler. Of ben hep misafirlikteyim çok zor ya

kızlar sizleri tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişiniz
beni bu diyet epey yordu ilk başladığım zamanlar bende iyi kilo veriyordum ama ben diyete başlayalı 8-9 ay oldu bu süreç beni yordu gerçekten

canım patates kızartması yerine başka bi şey seçseydin keşke
bir de gece kavurma yemişin gün boyu susamadın mı?

kuzum akşam çok az değil mi
az şey yiyorsun ama kilo verememişin bence sen doktora gitmelisin canım
kızlar ben geldim
siz napıyosunuz bakalım
kilo bildirimim tam 58
ama daha çok var
canım benim başın sağolsun

su çok az
bence 2 öğün nesfit yeme canım zaten çok kilolu değilsindir ki 58 diyorsun boyun kaç?

kızlar sizleri tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişiniz
beni bu diyet epey yordu ilk başladığım zamanlar bende iyi kilo veriyordum ama ben diyete başlayalı 8-9 ay oldu bu süreç beni yordu gerçekten

teşekkür ederim inşallah yağlardan gitmiştir.Canım yine iyi dayanmışşın 8-9 ay ben aralık 10 hedef koydum ama o bile sanki çok zor gibi:18:

canım patates kızartması yerine başka bi şey seçseydin keşke
bir de gece kavurma yemişin gün boyu susamadın mı?

kuzum akşam çok az değil mi
az şey yiyorsun ama kilo verememişin bence sen doktora gitmelisin canım
kızlar ben geldim
siz napıyosunuz bakalım
kilo bildirimim tam 58
ama daha çok var
canım benim başın sağolsun

su çok az
bence 2 öğün nesfit yeme canım zaten çok kilolu değilsindir ki 58 diyorsun boyun kaç?

canım suyu 1.5 lt şimdiye kadar tamamladım eşim bazı sabahlar olmayınca kahvaltı yapmıyorum öğle zamanıda okulda oluyorum ya nesfit yemeliyim yada hazır şeyler o nedenle böyle oluyor. Boyum 1. 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…