- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 36
çokda berbat değil canım yuklenme kendine o kadar
Kayısı iyi gelir ben ara öğünlere ekliyorumgünaydın kızlar kabızlık problemi çekiyorum yine deli olacam ne zaman diyete başlasam düzenim bozuluyor. şiştim resmen ya
iyi aksamlar kizlar.sizden bir sureligine musade istiyorum,kendimi hic iyi hissetmiyorum,daha tedavinin sonucunu gormedim+iyiyime kendimi inandirmaktan biktim,bakalim zaman ne gosterecek.ALLAH kerim.temizlik,yemek,utu,cocugun anemisi,kurdu,yemegi,okulu,tusa calismam,bakimli olmaya,spor yapmaya ,diyet yapmaya calismam+++titiiiizzz ,mukemmelliyetci bir koca ve hepsiyle beraber depresyonda olmam.yemin ederim dayanamiyoruuummm,su an ccocuk ses ediyor nefesin dayanacak gibi oluyor.sinirlerim o kadar gergin ki su anda fmf atagi geciriyorum kucuk capli,sirtim agriyor.beni anlaya biliyormusunuz,temelli gitmiyorumsizden sadece bi sureligine musade istiyorum,sakin dagilmayin .,harika gidiyorsunuz,bu sekilde de devam edin.zaten fehiye,nurgul,humeyra,masatakvimi sizi biryere birakmaz.:)opuyorum,kendinize iyi bakin,HAKKINIZI HELAL EDIN.yeni katilmak istiyenlere buyur edin.cuma guni de listeyi canim fehiyem yapar artikin,,biraz dinlensem iyi olur.
HER SEYCIN RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN.isyan etdiyimi dusunmeyin,yalniz biraz ara vererek tedavime yardimci olmaktir maksadim.+topikin sahibi benim ve sorumluluk,yonetme zorunda olmak da var.o yuzden,zorunda olmamak,eskisi gibi seve seve yapmak,topike ortalarda gozukmek icin degil de diyet icin gelmek istiyorum.INSALLAH.YAKINDA GORUSURUZ.BYEE
HER SEYCIN RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN.isyan etdiyimi dusunmeyin,yalniz biraz ara vererek tedavime yardimci olmaktir maksadim.+topikin sahibi benim ve sorumluluk,yonetme zorunda olmak da var.o yuzden,zorunda olmamak,eskisi gibi seve seve yapmak,topike ortalarda gozukmek icin degil de diyet icin gelmek istiyorum.INSALLAH.YAKINDA GORUSURUZ.BYEE
bu günkü menüm
sabah: 2 dilim k. ekmekle tost, yarım domates salatalık, 3 zeytin, şekersiz çay
ara: 1 elma,
öğle: 1 kase nesfit ve 1 bardak süt
ara: neskafe, 1 tane kepekli galeta
akşam: 1 tabak yoğurtlu ıspanak, salata, 1 lokma ekmek
2 lt su ve 3 fincan 9lu çay
spor yok bugn belim ağrıyor biraz
Kızlar hepinize kolay gelsin iyi akşamlar
Bende bu günkü yediklerimi yazayım
niyetliydim ayranla açtım
yarım saat sonra 1 kase nesfit yedim sütle 2 tane de kuru kayısı
şimdide yeşil çay içiyorum 2 gün oruç tutmayacağım okullla zor oluyor çok sinirli oluyorum.
canım sahur da yapmıyorsun iftarın da çok yetersiz geliyor bana güçten düşmeyesin cnm sağlıklı dikkat et bence
en ıyısını yapmış eşin bence ayda 1 süper fikir veririz kız merak etmeturkancim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin...
immmm bende diyecektim ki buraya gelip menu ve spor paylasimi yapsam fakat listeye giremem esim tartiyi kaldirdi sonunda 1ay sonra tartilacagim yoksa kafayi yiecektim