Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

Kıalar bende bu günkü yediklerimi yazayım

orucu ayranla açtım 1bardak yarım saat sonra yemek yedim

1 kase şehriye çorbası
karışık turşu bol bol
1 tane etimek

aradada elma yada greyfurt 2 bardakta yeşil çay içmeyi düşünüyorum .
eşimle anlaştık 100 mekik çekeceğim bakalım yaparsam yapmazsam yazarım. gitsin kilolarrrrr

günaydın kızlar kabızlık problemi çekiyorum yine deli olacam ne zaman diyete başlasam düzenim bozuluyor. şiştim resmen ya
Kayısı iyi gelir ben ara öğünlere ekliyorum

Tatlım herkesin bazen böyle zamanları olur hiç üzülme, Rabbim büyük musibet vermesin. Kendinî toparla iyi bak kendine sen iyi olursan herkes her şey daha iyi olur.

Güne başlangıç bir bardak suyla 2 kayısı

Sabah: domates salatalık 2 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği bir tatlı kaşığı reçel

Ara: 2 kayısı 2 küçük irmik helvası

Öğlen : 5 kaşık makarna salatası sekersin çay

Ara: bir tatlı kaşığı aşûre , bir parça cevizli pekmez sucuğu

Akşam: fırında palamut ve salata

HER SEYCIN RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN.isyan etdiyimi dusunmeyin,yalniz biraz ara vererek tedavime yardimci olmaktir maksadim.+topikin sahibi benim ve sorumluluk,yonetme zorunda olmak da var.o yuzden,zorunda olmamak,eskisi gibi seve seve yapmak,topike ortalarda gozukmek icin degil de diyet icin gelmek istiyorum.INSALLAH.YAKINDA GORUSURUZ.BYEE

Kod:

Kendine çok iyi bak cnm benim her şeyin başı cidden sağlık . Tez vakitte bomba gibi dönmen dileğiyle

sabah:3 haslanmış yum,1 şekersiz cay,1portakal
ara:1 şekersiz kahve,2 kuru incir
öğle:3 yk pırınç pılavı,1porsiyon tavuk ızgara
akşam:1 kase mercimek çorbası
ara:1 portakal,1şekersiz kahve
2 kupa bıtkı çayı

canım benim sen yeterkı ıyı ol bız seni bekleriz seni çokkk seviyorummmmm

menüm:

sabah: biraz peynir bir kaşık reçel bir dilim tm bgdy ekmk

ara: 2 kayısı bir hurma

öğlen: bir kaşık menemen biraz yumurtalı patates bir kaşık reçel 4 yeşil zeytin bir dilim ekmek (yine misafirlikte kahvaltıdaydım)

ara: 2 kayısı bir kaşık aşure

akşam: 5 kaşık makarna yoğurt

üzüm yerim belki 3-5 tane

1.5 litre su içmişimdir daha da içerim inşallah.
sabah yarım saat akşam yarım saat kbandı
böyle işte

Son düzenleme:
bu günkü menüm

sabah: 2 dilim k. ekmekle tost, yarım domates salatalık, 3 zeytin, şekersiz çay

ara: 1 elma,

öğle: 1 kase nesfit ve 1 bardak süt

ara: neskafe, 1 tane kepekli galeta

akşam: 1 tabak yoğurtlu ıspanak, salata, 1 lokma ekmek

2 lt su ve 3 fincan 9lu çay
spor yok bugn belim ağrıyor biraz

menün çok güzel cnm masallah.

Kızlar hepinize kolay gelsin iyi akşamlar
Bende bu günkü yediklerimi yazayım
niyetliydim ayranla açtım
yarım saat sonra 1 kase nesfit yedim sütle 2 tane de kuru kayısı

şimdide yeşil çay içiyorum 2 gün oruç tutmayacağım okullla zor oluyor çok sinirli oluyorum.

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bu hayatta en önemli şey sağlık ve kendini iyi hissetmektir.

canım sahur da yapmıyorsun iftarın da çok yetersiz geliyor bana güçten düşmeyesin cnm sağlıklı dikkat et bence

canım sahur da yapmıyorsun iftarın da çok yetersiz geliyor bana güçten düşmeyesin cnm sağlıklı dikkat et bence

çok haklısın bu gün gerçekten salladı beni 1. sınıf okutuyorum tam harfleri vermeye başladık sinirli oluyorum sonrada üzülüyorum. Bu arada orucu açınca sanki gece olunca yediklerimi yakamayacagım düşüncesi kafamı sardı o yüzden az tüketiyorum 2 gün ara vereceğim.

turkancim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin...

immmm bende diyecektim ki buraya gelip menu ve spor paylasimi yapsam fakat listeye giremem esim tartiyi kaldirdi sonunda 1ay sonra tartilacagim yoksa kafayi yiecektim

turkancim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin...

immmm bende diyecektim ki buraya gelip menu ve spor paylasimi yapsam fakat listeye giremem esim tartiyi kaldirdi sonunda 1ay sonra tartilacagim yoksa kafayi yiecektim
en ıyısını yapmış eşin bence ayda 1 süper fikir veririz kız merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…