canım suyu 1.5 lt şimdiye kadar tamamladım eşim bazı sabahlar olmayınca kahvaltı yapmıyorum öğle zamanıda okulda oluyorum ya nesfit yemeliyim yada hazır şeyler o nedenle böyle oluyor. Boyum 1. 60
canım patates kızartması yerine başka bi şey seçseydin keşke
bir de gece kavurma yemişin gün boyu
Eşim de yiyecek diye yaptım ben az aldım zaten yumurtalı kısmından.
İftarda da misafirdim seçenek yoktu zaten tabağımda olunca dayanamadım çok mutsuz oldum yiyince
kaç kilo olmak istiyorsun canım?
benim boyum da 1.67 54 kilo olmak istiyorum 7 ay sonra düğünüm var bir an evvel 54 olup o kiloyu korumam lazım başka da bi şey düşünmek istemiyorum şu an
Canım düğünden sonra da dikkat et insan mutluluktan beraberce götürüyor yemekleri abur Cibuti
Ben evlenirken 57 kiloydum 1.70 boyum. 14 kilo aldım 71leri gördüm öyle başladım diyete
canım sorma bi de evlendikten sonrası var
benim nişanlımda epey obur ne yapacağız onunla bilmem
nişanlım hafif göbek yaptı evlendikten sonra dikkat edelim sebze ağırlıklı beslenelim yürüyüşe çıkalım birlikte falan diyor ama inşallah yalan olmaz bunlar
ben de 69 kilo ile başladım diyete gerçekten fazlalıklar çok sinir bozucu bir daha o rakamları görmek istemiyorum
Benim eşim nasıl zayıfı anlatamam yemekle de arası yoktu. Evlendik başladık abur cubura her gece waffle istedi yaptım yedik patlamış mısırlar falan havadan gelmedi yani kilolar baktık ikimîz de olmuşuz baya bir fena.
Sağlıklı dengeli olursanız sorun olmaz bizim gibi etmeyin
inşallah canım yaa bizde bir araya geldik mi fena bir yeme potansiyeli ortaya çıkıyor
Arada yer sonra dikkat edersiniz çeyizinde mutlaka tartı olsun bende yoktu anlamadım bile kilo aldığımı uzun süre
Başlangıç kilosu boyumuz yakın 57 olmak istiyorum sen ne kadar sürede verdin
azda olsa yemeğe çalış benceinşallah canım yağdan gitmiştir bende öyle düşünmeye çalışıyorum . ara yap demekte haklısın fırsatım olmuyor. bide bilmiyorum midem mi küçüldü bunları yeyince doyuyorum aslında bende böyle olsun istemiyorum çünkü bunu biraz fazlalatsam kilo alırım ilerde.ne yapacagımı bilemedim şu anda
menun süper amam keşke su poğaca olmasa hazır pastalar çok yağlıdır çunkubugünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 tane zeytiin
kk peynir
domates salatalık
öğlen
1 bardak şekersiz açık çay
1 tane poğaça (dışarda olduğum için)
çok acıktığım için ara yaptım yarım ayva yedim
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı mantar sote
salata
yoğurt
ara
4 tane fıstık
ve açık şekersiz çay
2 litre su
sporum yok
canım patates kızartması yerine başka bi şey seçseydin keşke
bir de gece kavurma yemişin gün boyu susamadın mı?
kuzum akşam çok az değil mi
az şey yiyorsun ama kilo verememişin bence sen doktora gitmelisin canım
canım benim başın sağolsun
su çok az
bence 2 öğün nesfit yeme canım zaten çok kilolu değilsindir ki 58 diyorsun boyun kaç?
evet umarım tatlım suan gribim sen şablonu hazırlayabılır mısın ??ben asla dietimi bozmam doktora gideceğim ah bıraz zamanım olsafehiyem canım sende son zamanlarda bomba gibisin lütfen kilo veremiyorum diye kendini üzüp motiveni kırma
yine 50li rakamlar seni bekliyor ben inanıyorum yine yapacağına bitanem
kaç kilo olmak istiyorsun canım?
benim boyum da 1.67 54 kilo olmak istiyorum 7 ay sonra düğünüm var bir an evvel 54 olup o kiloyu korumam lazım başka da bi şey düşünmek istemiyorum şu an