Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

canım suyu 1.5 lt şimdiye kadar tamamladım eşim bazı sabahlar olmayınca kahvaltı yapmıyorum öğle zamanıda okulda oluyorum ya nesfit yemeliyim yada hazır şeyler o nedenle böyle oluyor. Boyum 1. 60

kaç kilo olmak istiyorsun canım?
benim boyum da 1.67 54 kilo olmak istiyorum 7 ay sonra düğünüm var bir an evvel 54 olup o kiloyu korumam lazım başka da bi şey düşünmek istemiyorum şu an

canım patates kızartması yerine başka bi şey seçseydin keşke
bir de gece kavurma yemişin gün boyu

Eşim de yiyecek diye yaptım ben az aldım zaten yumurtalı kısmından.
İftarda da misafirdim seçenek yoktu zaten tabağımda olunca dayanamadım çok mutsuz oldum yiyince

Eşim de yiyecek diye yaptım ben az aldım zaten yumurtalı kısmından.
İftarda da misafirdim seçenek yoktu zaten tabağımda olunca dayanamadım çok mutsuz oldum yiyince

misafirlikte olmana rağmen çokta abartmamışın canım sıkma canını

benim boyum da 1.67 54 kilo olmak istiyorum 7 ay sonra düğünüm var bir an evvel 54 olup o kiloyu korumam lazım başka da bi şey düşünmek istemiyorum şu an

Canım düğünden sonra da dikkat et insan mutluluktan beraberce götürüyor yemekleri abur Cibuti
Ben evlenirken 57 kiloydum 1.70 boyum. 14 kilo aldım 71leri gördüm öyle başladım diyete

Canım düğünden sonra da dikkat et insan mutluluktan beraberce götürüyor yemekleri abur Cibuti
Ben evlenirken 57 kiloydum 1.70 boyum. 14 kilo aldım 71leri gördüm öyle başladım diyete

canım sorma bi de evlendikten sonrası var
benim nişanlımda epey obur ne yapacağız onunla bilmem
nişanlım hafif göbek yaptı evlendikten sonra dikkat edelim sebze ağırlıklı beslenelim yürüyüşe çıkalım birlikte falan diyor ama inşallah yalan olmaz bunlar
ben de 69 kilo ile başladım diyete gerçekten fazlalıklar çok sinir bozucu bir daha o rakamları görmek istemiyorum

Benim eşim nasıl zayıfı anlatamam yemekle de arası yoktu. Evlendik başladık abur cubura her gece waffle istedi yaptım yedik patlamış mısırlar falan havadan gelmedi yani kilolar baktık ikimîz de olmuşuz baya bir fena.
Sağlıklı dengeli olursanız sorun olmaz bizim gibi etmeyin

inşallah canım yaa bizde bir araya geldik mi fena bir yeme potansiyeli ortaya çıkıyor

inşallah canım yaa bizde bir araya geldik mi fena bir yeme potansiyeli ortaya çıkıyor

Arada yer sonra dikkat edersiniz çeyizinde mutlaka tartı olsun bende yoktu anlamadım bile kilo aldığımı uzun süre
Başlangıç kilosu boyumuz yakın 57 olmak istiyorum sen ne kadar sürede verdin

Arada yer sonra dikkat edersiniz çeyizinde mutlaka tartı olsun bende yoktu anlamadım bile kilo aldığımı uzun süre
Başlangıç kilosu boyumuz yakın 57 olmak istiyorum sen ne kadar sürede verdin

ayy canım tartı almam mı hiç :)
ben geçen martta başladım yaklaşık 2.5 ayda 69dan 60a düştüm sonra bi kaç kilo aldım sonra 56yı gördüm sonra tekrar 58 oldum derken şimdi 57.1 :)
ilk aylar hızlı veriliyor sonra zorlaşıyor yada sıkılıyorsun bilemiyorum cnım

dagyolu
forestgump

arkadaşlar nerelerdesiniz ne menü paylaşımı ne kilo bildirimi yapmıyorsunuz

forestgump sınavları olacağı için pek nete giremeyeceğini yazmış dün sınavlarının bitmiş olması lazım bugün gelir belki. inşallah sınavları iyi geçmiştir
dagyolu en son 20.11.2012 de menü paylaşımı yapmış bi daha hiç uğramamış düzenli giriyordu nete inaşşalh önemli bir şeyi yoktur merak ettim şimdi:44:

kızlar hepinize günaydınlar kucak dolusu sevgiler
türkan yok diye kimse burayı boşlamasın lütfen gözüm üzerinizde
burada birbirimize destek olmalıyız birbirimizi motive etmeliyiz lütfen birbirimizi kötü yönde etkileyecek devamsızlıklar yapmayalım

masatakvimi canım toparla kendini lütfen
kilo bildirimi yapmak istemediğine göre kilo almışın demek
sana hiç yakışmıyor pes etmek düğünden önce nasılda gayretliydin
evlenince haftanın kaç günü ne yiyeceğini bile ayarlarken şimdi bu koyvermeler sana hiç yakışmıyorrr

ecem3306, safahat, yesim_tuncer arkadaşlar maşallah çok istekli ve gayretlisiniz sizi gördükçe bende hevesleniyorum
böyle devam edin lütfennnn

fehiyem canım sende son zamanlarda bomba gibisin lütfen kilo veremiyorum diye kendini üzüp motiveni kırma
yine 50li rakamlar seni bekliyor ben inanıyorum yine yapacağına bitanem

gün içerisinde daha sonra tekrar görüşmek üzere güzellikler
yediğimize içtiğimize dikkat edelim akşama menü paylaşmak zor olmasın

azda olsa yemeğe çalış bence

menun süper amam keşke su poğaca olmasa hazır pastalar çok yağlıdır çunku

fehiyem canım sende son zamanlarda bomba gibisin lütfen kilo veremiyorum diye kendini üzüp motiveni kırma
yine 50li rakamlar seni bekliyor ben inanıyorum yine yapacağına bitanem
evet umarım tatlım suan gribim sen şablonu hazırlayabılır mısın ??ben asla dietimi bozmam doktora gideceğim ah bıraz zamanım olsa

Ben 56 kilo olmak istiyorum. İnşallah canım bunun önemli kısmı kiloyu korumak kilonu tam oturttur canım hele evlenince kilo almak çok kolayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…