• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ve If ile kilo verme maceram

Bu arada hayatimda ilk defa bozsamda ara da versem hep diyet ve spora geri dondum. Daha onceleri baslar birakirdim. Biraktigimda da bir daha asla geri donmezdim senelerce.
Geri donmek istememin en buyuk tesvikcisi de aslinda sporla beraber vermis olmam oldu cunku ara verdigim donem de bile 4 5 ay gecmesine ragmen sadece 1 kilo aldim yani eski kiloma donupta herseye bastan baslamadim. Eger rejime basladigim kiloma geri donseydim muhtemelen yine kolayca vazgecerdim.
Sporla beraber kilo verilince geri alinmadigini da gercekten gormus oldum.
Bende 30 dk leslie yapıyorum her gün ama bir de yediklerime dikkat edebilsem

Merhaba ben de yaklaşık 15 gündür leslie yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere Eğer vakit bulursam öğlen de yapıyorum bu süre zarfında if de yapıyorum. Ancak 3kilo verebildim. Umarım devam ettirebilirim ve daha çok kilo verebilirim.

Merhaba ben de yaklaşık 15 gündür leslie yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere Eğer vakit bulursam öğlen de yapıyorum bu süre zarfında if de yapıyorum. Ancak 3kilo verebildim. Umarım devam ettirebilirim ve daha çok kilo verebilirim.
Ben cok faydasini gordum. Yazilimlarinda da belirttigim gibi kendimi simdi biraz daha yogun ve ara vermeden 2 aylik bir program yapmayi dusunuyorum. Daha sıkı bir if ve leslie yle bakalim sonuc nasil olucak. Devam ettirirsen daha cok vericegine eminemim.

Bende diyeti devam ettiremediğim için if ve Leslie'ye başladım. 12:00-20:00 arası yiyorum iki gündür. Kilom şu an 62.8 reglim başladı bugün. Bittikten sonra kilomu güncellerim

Back