- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HER SEYCIN RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN.isyan etdiyimi dusunmeyin,yalniz biraz ara vererek tedavime yardimci olmaktir maksadim.+topikin sahibi benim ve sorumluluk,yonetme zorunda olmak da var.o yuzden,zorunda olmamak,eskisi gibi seve seve yapmak,topike ortalarda gozukmek icin degil de diyet icin gelmek istiyorum.INSALLAH.YAKINDA GORUSURUZ.BYEE
harikasın canım vallahi menünü kıskandımbugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit ve 1 bardak süt
ara: 1 tane portakal
öğle: et sote, 3 kaşık bulgurpilavı, yarım kase yoğurt, turşu
ara: 1 tane k. galeta, şekersiz çay
akşam: haşlanmış karnıbahar ve 1 kase yoğurt
şimdilik 1 buçuk lt su ve 3 fincan 9lu çay
yarını iple çekiyorum sabah tartılacam inş biraz gitmiştir biraz göbeğimin şişi indi galiba
sabah:1 bardak şekersiz cay,2 haslanmıs yumurta,1 dilim peynır,2 kuru incir
ara:1 portakal ve 1 sekersiz kahve
öğle:haslanmıs brokolı,havuç 1 porsiyon,1 bardak ayran
akşam:1 havuç,1portakal,1 kase mercimek çorbası
2 bardak 9 lu bıtkı çayı
harikasın canım vallahi menünü kıskandım
ben de kendimi toparlayıp artık adam akıllı diyet yapmak istiyorum ama bi türlü toparlanamıyorum
allah kabuletsin canımkızlar ben iki gündür niyetliydim bugün de öyleydim
menüm
sahura kalkmadım
iftarda da 2kepçe çorba
2 yemek kaşığı kıyma kavurması
2dilim ekmek
suyumu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
sporum yok
yeşil çay içerim 1 bardakta
fehiyem puanlı diyetinin sonucunu çok merak ediyorum
yediklerin bana az geldi kuzum doyuyor musun bunlarla
ben eşimide diyete başlattım canım onun için düzenli artık öğünlerimiz bakalım nezamana kadar devam edebilecem :)
yarım misafirlikteyim inşallah kaçırmam işin ucunu bozmak istemiyorum
ben eşimide diyete başlattım canım onun için düzenli artık öğünlerimiz bakalım nezamana kadar devam edebilecem :)
yarım misafirlikteyim inşallah kaçırmam işin ucunu bozmak istemiyorum
ben sanmıyorum çunku genelde benım diet gider dayanamamda:)
Ay ben diyete başladım başlayalım ya ben misafirlikteyim ya misafir bende
Kendimi tuttum hep ama yine de dengeli olmuyorrrr
Depresyondayım offfff
Menüm:
Sabah : bir tam bugdy ekmk birazcık peynir
Öğle: 4zeytin peynir salatalık bir çatal yumurta bir dilim t.b. Ekmeği
Sekersiz çay
Ara: 4 kaşık aşure
Akşam: bir kruvasan, domates salatalık bol turşu sekersi cay (misafirlikteyim)
30dk koşubandı
misafirle öyle oluyor canım ya düzensiz oluyor ama onlarsızda olmuyor malesef. ay aşureye hiç dayanama ben 4 kaşıkla falan yetinmem yani kase kase götürürüm diye korkuyorum :18:
Suan mutfağa koşup ne bulursam yemek istiyorum niye öyle oluyor çok motive idim aslında
Ufak kaçamaklar yüzünden mi bilmiyorum
Ama kendimi nasıl tutuyorum kaç gündür neleri reddediyorum kendime şaşırdım.
Hadi kızlar motive edin beni niye bugün böyleyim
biz bebek düşündüğümüz için aslında bukadar sıkı tutmaya çalışıyorum canım bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum yoksa ben çoktan pes demiştim.
birde burası çok iyi oldu benim için hergün menülerimi yazmak zorunda hissediyorum kendimi o yüzden de dikkat ediyorum :)
canım kafana takma diyette olduğun için böyle olur şimdide yiyebilirsin alsan alsan ne kadar kalori alırsın ki çok kafamıza takarsak dahada yeme isteği gelir hem ne kadar kalori alırsan al şöyle düşün ben şimdi düşünerek işte satranç oynayarak konuşarak yarısını yakabilirim diye düşün.Ay ben diyete başladım başlayalım ya ben misafirlikteyim ya misafir bende
Kendimi tuttum hep ama yine de dengeli olmuyorrrr
Depresyondayım offfff
Menüm:
Sabah : bir tam bugdy ekmk birazcık peynir
Öğle: 4zeytin peynir salatalık bir çatal yumurta bir dilim t.b. Ekmeği
Sekersiz çay
Ara: 4 kaşık aşure
Akşam: bir kruvasan, domates salatalık bol turşu sekersi cay (misafirlikteyim)
30dk koşubandı
canım kafana takma diyette olduğun için böyle olur şimdide yiyebilirsin alsan alsan ne kadar kalori alırsın ki çok kafamıza takarsak dahada yeme isteği gelir hem ne kadar kalori alırsan al şöyle düşün ben şimdi düşünerek işte satranç oynayarak konuşarak yarısını yakabilirim diye düşün.
birde şu var örnegin 1 tane çikolatalı gofret yaklaşık 200 kalori bunu yavaş yavaş çok yavaş yediğimizde zaten kalori harcıyoruz midemiz bunu hazmetmek için kalori harcıyor senin vucuduna aslında bir sey kalmıyor.