Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

yanı telefonla arıycam demek istedim türkanım lutfen asla gıtme bu kulüpten yapma böyle yıkma benı

slm kızlar napıyosunuz bakalım
kızım hastaydı bütün haftasonum onunla geçti
diyetime sadığım şükür bir tabak aşureyi saymazsak :)))
bu arada geçti ama fehiyem ve foresgump öğretmenler gününüzü kutlarım canlarım

Türkanım yapma böyle çok üzülüyorum durumuna
lütfen topla kendini
inşallah tez vakitte sağlığına kavuşacaksın canım benim
bence arada buraya da gir elini çekme
diyet yapamazsan bile sohbet ederiz
herşeyden elini çekince daha kötü oluyor insan

Nurgulum,fehiyem,sizi uzmek istemiyorum.ama dusuncemi dogru anlatamamisim.internet bagimliligi hastaligimin bir parcasi,icimde doldurmak zorunda oldugum bir boslugun bir parcasi,ki doktor bu bosluk hastaligin dedh.o yuzden aliskanliklarimi degistirmeliyim,irademi kuvvetlendirmeliyim ve kafa karisikligindan kurtulmam icin dusunmek zorunda oldugum seyleri azaltmaliyim.dun beni gormeliydiniz.esim cok korktu.sen hic iyi degilsin dedi.o yuzden sizden tek isteyim hakkinizi helal edin.

Türkancım çok çok üzüldüm cnm
ne diyeceğimi inanki bilmiyorum Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah

Türkancım çok çok üzüldüm cnm
ne diyeceğimi inanki bilmiyorum Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah

INSAALLAH canim,ara sira kriz gelmezse gecmis demektir INSAALLAH.
sizi zayiflama yolunda heveslendirip yari yolda birakdigimcin helallik istiyorum ama.beni bu kadar sevdiginizi bilmiyordum.cok cok tesekkur ederimm

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm gerçekten burda seni görmeye o kadar çok alıştık ki
ama yeter ki sen iyi ol canım
Rabbim şifa versin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…