evet umarım tatlım suan gribim sen şablonu hazırlayabılır mısın ??ben asla dietimi bozmam doktora gideceğim ah bıraz zamanım olsa
günaydın kızlar bu gün oruç olmama rağman çok enerji doluyumAz kalorili bir gün diliyorum...
döndümforestgump sınavları olacağı için pek nete giremeyeceğini yazmış dün sınavlarının bitmiş olması lazım bugün gelir belki. inşallah sınavları iyi geçmiştir
döndümsınavlarım bitti hepsi de iyi geçti çok şükür.burayı özledim içim rahat etmedi pek ama internete girince kalkamıyorum başından şuraya da bakıyım buraya da derken zaman geçiyor ortalamamı düşürmek istemedim sınavlara çalışıyım doğru düzgün dedim,ama dikkat ettim hep bol bol yeşil çay içtim uykuyu açıyomuş hem :) cuma da sınavım çok erken saatteydi tartılamadım.. haftaya artık, hem bu hafta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım.herkes iyidir inşallah akşama menümü paylaşmaya başlarım görüşürüz
bende hep öyle yapıyordum önceleri hele gece geç saatlere kadar çalışınca insanın canı istiyor mutlaka ama yeşil çay kahve falan içtim hep midemi doldurdum yani,bende kendime şaşırdım açıkcası ve okul öncesi öğretmenliği okuyorum :)çok sevindim canım sınavlarının iyi geçmesine
ben sınav zamanları çok stresli olur ve çok abur cubur yerdim maşallah sana :)
ne okuyorsun bu arada canım?
hemen bende itiraf edeyim bende yedimkızlar ben bugün bir kase aşure yedim
akşam yemeği yemeyeceğim herhalde bugün
çok canım istiyordu dayanamadım yedim
afiyet olsun tatlım ben de yemeyı düşünüyorum mecbur aşure ayı kız yekızlar ben bugün bir kase aşure yedim
akşam yemeği yemeyeceğim herhalde bugün
çok canım istiyordu dayanamadım yedim
gözünaydın sana sınavların bitmiş :)hangi bölümü okuyosun canım?döndümsınavlarım bitti hepsi de iyi geçti çok şükür.burayı özledim içim rahat etmedi pek ama internete girince kalkamıyorum başından şuraya da bakıyım buraya da derken zaman geçiyor ortalamamı düşürmek istemedim sınavlara çalışıyım doğru düzgün dedim,ama dikkat ettim hep bol bol yeşil çay içtim uykuyu açıyomuş hem :) cuma da sınavım çok erken saatteydi tartılamadım.. haftaya artık, hem bu hafta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım.herkes iyidir inşallah akşama menümü paylaşmaya başlarım görüşürüz
teşekkürler okul öncesi öğretmenliği okuyorum:) siz de öğretmensiniz sanırım,dün kutlamam gerekirdi biraz geç oldu ama öğretmenler gününüzü de kutlayayım bu arada :)gözünaydın sana sınavların bitmiş :)hangi bölümü okuyosun canım?
bende hep öyle yapıyordum önceleri hele gece geç saatlere kadar çalışınca insanın canı istiyor mutlaka ama yeşil çay kahve falan içtim hep midemi doldurdum yani,bende kendime şaşırdım açıkcası ve okul öncesi öğretmenliği okuyorum :)
hemen bende itiraf edeyim bende yedimbu hafta yemezsek olmazdı ama
bende yedim zaten canım kendimi frenleyemedim vallahi :)afiyet olsun tatlım ben de yemeyı düşünüyorum mecbur aşure ayı kız ye
gözünaydın sana sınavların bitmiş :)hangi bölümü okuyosun canım?
canım sen puanlı diyete devam ediyor musun halasabah:2 bardak sekersiz cay,3 sdilim sucuk,kk peynir,3 kuru incir,2 ceviz
ara:şekersiz kahve,2 mandalına
öğle:haslanmıs makarna
ara:1 elma
akşam:1 kase patates çorbası
2 bitki çayı
sağoll tatlımmm senınde kutlu olsun evet ben de türkçe öğretmenıyım canımteşekkürler okul öncesi öğretmenliği okuyorum:) siz de öğretmensiniz sanırım,dün kutlamam gerekirdi biraz geç oldu ama öğretmenler gününüzü de kutlayayım bu arada :)
yok kızdım puanlı diet yapmıyom ama kafama göre takılıp diet yapıyorum iştebende yedim zaten canım kendimi frenleyemedim vallahi :)
canım sen puanlı diyete devam ediyor musun hala
kız bu ne vallahı kılo alırsın böyle yaparsan süreklı olmadı canım lmadı barı spor yap kı eritesin azkızlar benim bugünkü menüm facia
sabah
1 küçük dilim gözleme
1 tane haşlanmış yumurta
ve çay
öğlen
2 küçük kase aşure
akşam
1 tabak makarna salatası
2 litre kadar su içtim
daha spor yapmadım ama bugün muhakkak bi şeyler yapmam lazım
2 bardak yeşil çay
ya benn ev işi, utu, banyo,çocukları banyosu,çamasır astım ve katladım kuruyanları,yemek yaptım namazımı da kıldım hamd olsun yenı oturdum inan adamakıllıbugün pazarya herkes kocişiyle takılıyordur
haftasonları topik sinek avlıyor
CANIM BÖYLE HEMEN GİTME OLMAZ SENSİZ YAPAMAM BEN ASLA ÜYELİĞİNİ İPTAL ETME ESİNLE GERGİN OLMANIN NEDENI ALİ NİN RAHATSIZLIĞI ÇOK CİDDİYE ALMA BAK GECECK BU GÜNLER SEN SAKIN OL BIRAZ DINLEN İSTEDİĞİN ZAMAN GEL YETERKI IYI OL GİTME TÜRKANIM NE OLUR OLMZ BÖYLE SEN YOKSAN OLMAZ ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN FISTIĞIM SENI ÇOKK SEVİYORUM ARARIM SENI İNSALLAHmerhaba arkadaslar.bugun yine sinir krizi gecirdim.oglumun ev tozu akarlarina alerjisi var diye gunlerdir temizLlik yapiyorum.ve bugun cok kotu oldum,niye?ben neden tusa calisamiyorum,neden bu isleri yapmaliyim?aklim karmakarisik,tedaVIME HIC YARDIMCI OLAMIYORUM,BUGUN ESIMI OYLE BIR DURUMA GETIRDIM KI,COK PISMANIM,ESIME ALIME KONSANTRE OLAMIYORUM(HIC BISEY AILEMDEN ONEMLI DEGIL DEDIM VE TUSA CALISMAYI BIRAKTIM BUGUN,ESIM BOYLE DEVAM EDERSEM AYRILMALI OLDUGUMUZU ,BENI HIC BIR SEKILDE MEMNUN EDEMEYECEGINI SOYLEDI,COKMEK UZREYIM.YASIN OKUDUM KENDIME GELDIM ELHAMDULILLAH.TEDAVIM TAM 6 AY.FIKIRLERIM TAM OLARAK KENDINE GELMEDEN DEGIL BASLAMAK BU KONUDA DUSUNMUYCEYIM BILE,PSIKOTERAPI YAPMALIYIM KENDIME ,8 YILDIR DEPRESYONDAYMISIM.BU DEPRESYON KOLAY KOLAY CIKMNAZ ICIMDEN.O YUZDEN KADINLAR KULUBUNU DA TERK EDIYORUM,Hakkinizi helal edin.yalvaririm kalbinizde bana nefret duymayin,kimse bana topik ac diye yalvarmadi,kendim istedim,ama psikolojik durumum musade etmiyor.hakkinizi helal edin,sizi cok seviyorum.RABBIM hepinizden razi olsun.hepiniz cook mutlu olun INSAALLAH.SIZI COOOK SEVIYORUMMMMMM.....ELVEDA...