Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

Kizlar kusura bakmayn aktf olamiyorm saglik sorunlarim var uat uste geldi hepside ne yazik ki onlarla ugrasiyorum

Saol canm valla gebelikte rahatsizligm vardi suan seneye sonbahar icin bebis istyrm tedavi olmam lazim derken ustune bogazimda bir anda sislik olustu guatrdan suphelendi dr hastaneye gdp gelyrm 1 aydir evime bile gidemedim kvde kaliyrm
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallah hayırlısıyla sanada isteyen herkese nasip etsin

Saol canm valla gebelikte rahatsizligm vardi suan seneye sonbahar icin bebis istyrm tedavi olmam lazim derken ustune bogazimda bir anda sislik olustu guatrdan suphelendi dr hastaneye gdp gelyrm 1 aydir evime bile gidemedim kvde kaliyrm
Geçmiş olsun canım

Evet yapıyorum canım haftada 5 gün 30 dk Leslie birazda bölgesel hareketlerle devam ediyorum senin nasıl gidiyor
Bende haftada 4 gün 30dk Leslie ve arkasına bölgesel yapıyorum bugünde spor günüm ama şuan hiç yapasim yok o yüzden akşam başlayacağım canim

Hayırlı sabahlar hanımlar bu sabah tartıldım 68.8 on günde 1 kilo çok az ama yağdan gittiğine inanıyorum siz neler yapıyorsun

Insan kilo verdikçe veresi geliyor eksik görünce daha motive oluyor o yüzden bir iki kilo daha versem devamı gelir inşallah

X